Drugače pa, a ve ktera za enake/zlo podobne čevlje kje drugje? Al pa, da je vsaj material pa barva taka?
renatka_ napisal/-a:Čist sm se zalubla v tele Buffalo London čevlčke in zdej je problem, da si jih ne upam naročit pret kataloga (ker nism zihr, da bi blo kul od cifre in do vsega) in zdej me zanima, kje bi jih lahko kupla?
http://www.otto.si/product.asp?catalog_ ... F&sSlika=5
Tiste rjave barve bi mela.
red_rose napisal/-a:js mam en cudno uprasanjekdaj, pri kaki starosti so vam taki cevlji postali usec?
namrec js sm zdj 18, pred ene tremi leti sem nosila samo allstarke in kake superge, vse ostalo mi je blo grdo, zdej sm se vrgla na skornje, ampak se vedno mi taki na hard s petko in kao ful elegantni, lepi in dragi niso usec
![]()
taki cevlji s petami kot jih navajate vi so mi pa ogabni![]()
![]()
pa me res zanima kdaj vam je to postalo usec, upam da bo men tut kdajal ce ze zdej nism nora na cevlje ne bom nikol? jao, ko se mi okus ful spreminja
aja pa se neki, na kake priloznosti pa nosite take pete?! samo za kej bolj fancy, al tut kar tako na faks alpa u soping?
pika911 napisal/-a:ne morš zgrešit! na prešercu greš po uni ulci mim centro merkurja pa gledaš na levo stran