Kava

Gurmanski užitki.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^Sm tud že probala sam z mlekom, tist mi pa ni blo preveč všeč, mi je imel preveč po mleku okus pol.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Ne pijem kave, razen mogoče 3-4x na leto, na kakšnem rojstnem dnevu :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
ipomea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ipomea »

Jaz je tudi načeloma ne pijem, ampak včasih mi pa tako zapaše kakšna bela kava z obilo pene.

Sploh se je fino kdaj usesti z mamo ali kolegico in malo pokofetkat.
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

obožujem kavo v kaki dobri kavarnici in tam, kjer majo dobro kavo (illy, hausbrandt ...), ampak trenutno se odvajam, ker sem ugotovila, da mi ne nardi preveč dobro. ko jo spijem, sem naspidirana do konca, potem pa cel dan že kr too much utrujena. če jo pa spijem po 13h, pa ne morem spat :? tko da zdej prakticiram zelen čaj in se dobro obnese. je pa res, da mi tko zadiši, ko jo kdo zraven mene pije, da se moram prov kontrolirat in ni fajn. pa še tista penca na beli kavi ... sej včasih srknem kak požirek, ampak to je to. s kavo sem opravila :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ne pijem kave, nikol je nisem in niti je pomojem nikoli ne bom, okus mi je res grozen. Pa tud ne maram jedi, ki imajo okus po kavi.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

vsak dan spijem 2 kavici, home made, une v lokalčkih mi niso gut, k so prešvoh :D . prva je obvezno takoj ko ustanem, druga pa pop., če delam zjutri je kavica na sporedu ob 6h, in ena potem ko pridem iz službe.
v vsakem primeru bom pa kavico pila pol ure, tko na relax...

če pa ni kavice, je pa hudič... sploh ne vem kdaj sem nazadnje spila samo 1 v dnevu... :gruebel: morta bit 2 :D

aja pijem pa kavo z mlekom v uni tavelki šalčki
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

jz si na šihtu za malco skuham Nescafe kapučino al pa late makjato (iz avstrijskega interšpara, v 250g dozi s pokrovom na klik), zamešam ga zmer sam z vodo...ostale firme in variante kapučinov mi niso všeč, ker zmer pridejo preveč vodene, ta pa nardi tako fajn kremno penco, mmm :P po kosilu učas doma spijem kavo z mlekom, če grem pa kam ven pa kapučin, kavo s smetano al pa belo kavo s smetano (predvsem, če sm lačna)
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz si vsako jutro skuham espresso in dodam še mleko. Že od malega sem tako navajena :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Koliko časa pa ti že piješ kavo?
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

hehe, pa res. :D jaz kavo pijem mogoče kakšna tri leta (pač sš in obvezni odmori in 'proste ure' v kafiču). od malega pa nikakor. in niti približno tega ne bi dala svojemu otroku za piti.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ kavo pijem od kakega edit: 7 leta med vikendi, ko nisem šla v šolo kolkor se spomnem. Pol okrog desetega ali prej pa tudi preden sem v šolo šla. Sam ne valda tako kot zdej. Malo kavice pa dosti mleka in tko. Caffelatte.
Od kakega 8. razreda pa več kave in manj mleka.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

a_pikica_a napisal/-a:^ kavo pijem od kakega edit: 7 leta med vikendi, ko nisem šla v šolo kolkor se spomnem. Pol okrog desetega ali prej pa tudi preden sem v šolo šla. Sam ne valda tako kot zdej. Malo kavice pa dosti mleka in tko. Caffelatte.
Od kakega 8. razreda pa več kave in manj mleka.

Kok metrov pa maš rep dolg? :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Prosim?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Hehe, pri nas, če otroci pijejo kavo rečemo, da jim bo rep zrastu. Nevem od kod to, že ko sm jst bla mala pa sm pri mami požirek nardila, je kdo starejši takoj to izjavil. Nevem od kdaj in zakaj se to govori, v naših koncih že od zmeraj.:)

Sem mislila, da poznaš, pa sem napisala. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aa ne ne hehehe ne poznam :)

Drugače pa da ne bo katera kej sikala, hehe, med kavo ki jo danes pijem in tisto, ki sem jo nekoč je ogromna razlika. Tisto je bilo mleko z malo kavice, to pa je kavica z malo mleka :)
Odgovori