Kava
obožujem kavo v kaki dobri kavarnici in tam, kjer majo dobro kavo (illy, hausbrandt ...), ampak trenutno se odvajam, ker sem ugotovila, da mi ne nardi preveč dobro. ko jo spijem, sem naspidirana do konca, potem pa cel dan že kr too much utrujena. če jo pa spijem po 13h, pa ne morem spat
tko da zdej prakticiram zelen čaj in se dobro obnese. je pa res, da mi tko zadiši, ko jo kdo zraven mene pije, da se moram prov kontrolirat in ni fajn. pa še tista penca na beli kavi ... sej včasih srknem kak požirek, ampak to je to. s kavo sem opravila 

vsak dan spijem 2 kavici, home made, une v lokalčkih mi niso gut, k so prešvoh
. prva je obvezno takoj ko ustanem, druga pa pop., če delam zjutri je kavica na sporedu ob 6h, in ena potem ko pridem iz službe.
v vsakem primeru bom pa kavico pila pol ure, tko na relax...
če pa ni kavice, je pa hudič... sploh ne vem kdaj sem nazadnje spila samo 1 v dnevu...
morta bit 2
aja pijem pa kavo z mlekom v uni tavelki šalčki

v vsakem primeru bom pa kavico pila pol ure, tko na relax...
če pa ni kavice, je pa hudič... sploh ne vem kdaj sem nazadnje spila samo 1 v dnevu...

aja pijem pa kavo z mlekom v uni tavelki šalčki
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- *zverinica*
- Kofetarica
jz si na šihtu za malco skuham Nescafe kapučino al pa late makjato (iz avstrijskega interšpara, v 250g dozi s pokrovom na klik), zamešam ga zmer sam z vodo...ostale firme in variante kapučinov mi niso všeč, ker zmer pridejo preveč vodene, ta pa nardi tako fajn kremno penco, mmm
po kosilu učas doma spijem kavo z mlekom, če grem pa kam ven pa kapučin, kavo s smetano al pa belo kavo s smetano (predvsem, če sm lačna)

-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
^ kavo pijem od kakega edit: 7 leta med vikendi, ko nisem šla v šolo kolkor se spomnem. Pol okrog desetega ali prej pa tudi preden sem v šolo šla. Sam ne valda tako kot zdej. Malo kavice pa dosti mleka in tko. Caffelatte.
Od kakega 8. razreda pa več kave in manj mleka.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
a_pikica_a napisal/-a:^ kavo pijem od kakega edit: 7 leta med vikendi, ko nisem šla v šolo kolkor se spomnem. Pol okrog desetega ali prej pa tudi preden sem v šolo šla. Sam ne valda tako kot zdej. Malo kavice pa dosti mleka in tko. Caffelatte.
Kok metrov pa maš rep dolg?

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Cosmopolitanka
Hehe, pri nas, če otroci pijejo kavo rečemo, da jim bo rep zrastu. Nevem od kod to, že ko sm jst bla mala pa sm pri mami požirek nardila, je kdo starejši takoj to izjavil. Nevem od kdaj in zakaj se to govori, v naših koncih že od zmeraj.
Sem mislila, da poznaš, pa sem napisala.

Sem mislila, da poznaš, pa sem napisala.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Cosmopolitanka