Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

No, jaz nisem tak nora na petke, ker nevem, ni mi full všeč. Da bi obula kaj podobnega kot gor nalimano, no way. :)
Kupila sem zdej ene škornje s sicer debelejšo peto in ne preveč visoko in so full udobne. Spomladi mislim kupit na petko še kaj, ampak ne tako visokega, kot je zgoraj :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Jaz še danes nosim Vanske večino časa. :D

Priznam pa, da obožujem enostavne salonarje. Take s tanko visoko petko pa brez kičastih okraskov. Grozno všeč mi je, če je podplat drugačne barve od čevlja. Kombinacija črno-rdeče je npr. čisto fukiš.
A vseeno mam v omari samo 2 para čevljev z visoko peto in 2 para škornjev z visoko peto. Ker, čeprav so mi všeč, jih res redko obujem. Mogoče 1x na leto. Se nekako ne počutim v njih. :nixweiss:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

gaby_ napisal/-a:
kamis napisal/-a:uuu jest bi tud mela ene manolke... K sm vidle une modre u seks u mestu me je kr na rit vrgl.Res so mi bli čarobno lepi :D Za pojest

pa res! :love: popravljam izjavo. manolo in christian imata najlepše čevlje na svetu! :D ( ok, pa najdražje tudi)

no lohk se kr mal spustite z oblakov pa nehate tok sanjarit o manolkah k nč posebnega ne zamujate... sicer je res da so na pogled zelo lepi čevlji in krasni modeli, so pa iz tok občutljivega usnja, da se takoj razšvedrajo (gubice se začnejo delat)... in pol kmal niso več tok lepi... poleg tega so narejeni res za zelooo ozka stopala in hitro začnejo žulit ob strani če nimaš ravno pepelkine nožice... vse to seveda lastnonožno preizkušeno na dveh parih...

tko da ja, lohk si jih omislite, ampak priporočam da bl za gledat kt pa za nost... sicer je pa škoda dajat tolk denarja ker ga res niso vredne, believe me
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ In po izkušnjah koga veš to?

Js sm zaenkrat na forumih brala same pozitivne komentarje, tudi po parih letih nošenja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sej sm napisala... po svojih :!:

je pa seveda tud odvisno ker model maš... če kupš take z sam enim paskom čez valda da jih lohk nosš par let in bojo kot nove... pri zaprtih salonarjih je pa žal mal drgačna zgodba
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Kolk pa dala za njih, če smem vprašat, pa kje kupila? Pa slikca bi bla tud dobrodošla :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

eni so taki Slika
cena 555 USD (kupla lan v NY)

ta druge bi mogla pa slikat doma, ker jih na netu ne najdem... so pa zlo podoben model sam da so bež semiš pa dve manjši mašnci sta spredej... so ble pa kuplene na razprodaji, cena okol 200 USD

so pa sploh uni črni res ful občutljivi za nost, ta bež so mal bol robustni
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Jst sm si pa vcerej take kupila, v zivo so ful lepsi, ker so temnejsi in ta vijola ne seka tok ven. Si mam namen narocit se take v kamel barvi ..
...

Pa teli so mi hudi;
..
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Ta zadnji, rjavi so meni čisto sfaljeni, ne glede na to, da naj bi bili baje 'in' - in meni ne morejo zgledat vredu niti, če jih zna oseba še ne vem kako nosit.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
tyasa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a tyasa »

sarci* kje si pa kupla te vijola čeulje? meni so res najlepši <3.. pa če ni skrivnost, kolko je bla pa cena?
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

koliko jaz vem, so ti vsi od buffalo. ali? :)
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

buffalo so... torej jih je kupla ali na netu ali pa na trubarjevi ali pa v humanicu :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Čist sm se zalubla v tele Buffalo London čevlčke in zdej je problem, da si jih ne upam naročit pret kataloga (ker nism zihr, da bi blo kul od cifre in do vsega) in zdej me zanima, kje bi jih lahko kupla?

http://www.otto.si/product.asp?catalog_ ... F&sSlika=5

Tiste rjave barve bi mela. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^v humanicu majo nekaj modelov buffalo čevljev. samo zdaj neke velike izbire pa ni. :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, mislm da so bli tile čevlji že kar neki časa nazaj v Humanicu, tak da dvomim da so še.... Kaj pa če naročiš preko kataloga, pa jih magari vrneš, če ne bodo prav?
Zaklenjeno