A vasi fantje vedo, da ste na tem forumu in vaš nick?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Jaz pa priznam, da sem tole zadevo kar dolgo skrivala pred vsemi - še posebej pred njim, čeprav je verjetno vedel, da berem forum - ne vem pa, če je vedel, da tudi sodelujem... No, zadnjič sva imela en smešen pogovor, sem mu povedala, da tu tudi sodelujem in sva začela z ugibanjem nicka (ah pa še gesla zraven). Je uganil... In prisegel, da se res ne bo spustil v prebiranje mojih postov. Zdaj pa - če bo vseeno bral, bo verjetno tiho (kar mi ustreza), če pa mi bo kaj omenil, bom pa začela bruhat ogenj. Ne verjamem sicer, da se bo lotil branja, ker ga najbrž niti ne zanima, ampak če me bo pa kdaj hotel podražit (za kar misli, da je to njegovo poslanstvo), bo pa vedel na kakšen način.

Am... Sicer pa to, kar o najini zvezi pišem tu gor, ne skrivam pred njim. Ve za vsako malenkost, ki me moti in tudi poskušava razčistit na način pogovora. Ve, kdaj sem sitna in ve, kdaj mi nekaj ustreza. Za to mu niti ni treba prebirat tega foruma.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

kugla napisal/-a:Od kdaj pa je prebiranje javnega foruma vohunjenje?

Tukaj sploh ni bistveno, da je forum javen, bistveno je to, da je brez njene vednosti izvedel nick in sedaj prebira vse kar punca napiše. Morda gre tudi za stvari, ki jih njemu ne bi povedala, skrbi, osebne zadeve ...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja ampak s tistim trenutkom ko jih napise na forum, so te reci javne, in mogla bi se zavedat da jih lahko prebere kdorkoli na tem svetu...

cist premal se zavedamo ''nevarnosti'' interneta :wink: ne mors ti stvari za katere ne zelis da drugi zvejo pisat po javnih forumih....

ravno tako bi lahko forum prebiral nek njegov prijatelj/prijateljica, in bi vidu da je neka punca pisala nekaj o svojem fantu, prepoznal prijatelja in mu povedal... :wink:

valda da je hinavsko, ampak fant ma cist vso pravico sodelovat na tem forumu, ker je pac dostopen vsem. ce ravno ne laze punci (na primer da ga vprasa: ej a beres moje poste na cosmopolitano oz. a si prijavljen? in rece on NE) - to je pa neki druga :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:35, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

sweet(xy) napisal/-a:
CoreySteel napisal/-a:Jest jasno stalno preverjam svojo tuki gor. Enkrat sem videl na njenem računalniku, kakšen ma nick in od takrat naprej jo skos spremljam. Ona seveda ne ve, kdo sem jaz.

----
In zdej bojo vse punce nehale pisat bedarije :D

haha :lol: Moj vem da ni, k ne bi nikol mel slikce od Uniona :D

:lol: Tak da tut moj ni. :wink:
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Lah da je to sam kamuflaza :lol:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

moj ve za moj nick, včasih mu omenim določene teme, ki se naju tičejo, skupaj debatirava o njih (tudi o vaših komentarjih). drugače pa, mislim (100% ne morem biti) ne vohuni za mano in ne prebira mojih postov, ker tudi jaz ne vohunim za njim na 'njegovih' forumih. pa tudi če bi, me pozna in s tem kar tu pišem, se nimam česa sramovati. :)
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

ja valda da ni.se čist strinjam s tabo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

lorelaj napisal/-a:

Tukaj sploh ni bistveno, da je forum javen, bistveno je to, da je brez njene vednosti izvedel nick in sedaj prebira vse kar punca napiše. Morda gre tudi za stvari, ki jih njemu ne bi povedala, skrbi, osebne zadeve ...

to pa je njen problem pa tud njegov.moj ve moj nick in da hodim na forum pa mu sploh n do tega,da gre čekirat kaj pišem tle gor.pa tud če bi me ne bi ganlo,ker itak nimam pred njim skrivnosti,tistega,kar oa nočem,da bi kdor koli razen določenih oseb vedu pa sploh ne pišem...iz osebnih razlogov,ker niso vse stvari za vsa ušesa.
hmm...osebne zadeve...odvisn kakšne...ne vem...za moje osebne zadeve zna moj sam tak da mu ni treba nč čekerat...itak mu prej al slej vse povem.vem da so kje kake tud delikatne zadeve iz mojega lajfa,sam kaj...če bi tud šel brat ne bi nč novega izvedel.
kaj pa masta ona dva pa nimam pojma in kake skrivnosti so jim napredene.sam brezveze se sekirat.in kaj je tu težkega...naj se gor prjaqvi pod novim vzdevkom in stvar ešena,če ji ne paše,da njen tip gleda kaj piše.pa naj pazi,da ga model spet iz kje ne zbrska,a ne?
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

merisima napisal/-a:

ja valda da ni.se čist strinjam s tabo.

To že, ampak če greš pa čekirat vse objave določene osebe (svojega fanta ali pa pač naključne forumašice), pa to že je malo smešno, a ni?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

saj verjetno ona sploh ne ve, da ji on bere poste.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Moj dobro ve da sem prijavljena tuki in da preživim preveč časa tu :) Dostikrt mu govorim kaj si je katera kupla in kje je katera bla. Bogi ki me more poslušat :D
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

CoreySteel napisal/-a:Jest jasno stalno preverjam svojo tuki gor. Enkrat sem videl na njenem računalniku, kakšen ma nick in od takrat naprej jo skos spremljam. Ona seveda ne ve, kdo sem jaz.

----
In zdej bojo vse punce nehale pisat bedarije :D

Bolano, samo to ti lahko rečem.
Sj navadn če tip sodeluje na forumu to ni panike, sam da si pa prou s tem namenom tuki da jo preverjaš, mislm to je pa čist brezvezna zveza, če ji tolk mal zaupaš al pa morš preverjat njene poste da sploh kej zveš o njej. :roll:
Live your life like you want
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

kiny napisal/-a:Bolano, samo to ti lahko rečem.
Sj navadn če tip sodeluje na forumu to ni panike, sam da si pa prou s tem namenom tuki da jo preverjaš, mislm to je pa čist brezvezna zveza, če ji tolk mal zaupaš al pa morš preverjat njene poste da sploh kej zveš o njej. :roll:

A dej ne seri :lach: Ti si tole napisala v uni psiho temi o pregledovanju mobitelov:
kiny napisal/-a:Ja seveda da mu pregledam telefon v njegovi prisotnosti al pa brez.

On ma pa tut eno svojo metodo. Ko gre na wc na veliko potrebo vzame moj telefon in mi reče da bo samo mal igrce igrou :D

Itq vem da mi use pregleda, sam mu nč ne rečem...ga pustim da mal blefira, nej misl da ga nism pogruntala :twisted:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

^^Busted :twisted:

Meni se pa zdi, da CoreySteel samo izziva/zafrkava.
Odgovori