a ste gledale zadnji del. joj sem prov vesela, da sta victory pa joe spet skupaj, tok sta mi dobra sam on je dost tak težek človek, ne vem če bi sama mela tok muhastega tipa.
pa zdi se mi da bo na koncu med nico in tem njenim šefom nekaj.. nevem kr vidla sm eno kemijo.
Pa ta mož od Wendy mi gre tok na živce s temu naglasam, pa kr vidm ga kok hoče wendy prevarat. idiot en [/b]
ma men se pa zdi da so vse neki zasral... ni všeč ne tale Joe (je bil Rodrigo miljavžtkrat boljši), ne un šef od Nico (Kirby je izven kategorje prot njem)... mah teli scenaristi pojma nimajo o ženskem okusu
Kako zadnji del? Sej je bil komej 11. del? A kera ve kdaj bo 12., zadnji del 2. sezone? Po moje po praznikih, ha? Upam da mi hitr zlouda tale 11. del, da še dones pogledam
Ful kjut zadnji del...no usaj za Nico Da ne bom preveč napisala če niste še gledale zadnjega dela...in tut jst upam da se bo serija obdržala...usaj še eno sezono
aha aha... joj mal mi je sumljivo ratal, ko sta se joe pa victory zmenila, da bosta mela cerkveno poroko, pa vsi so mel tko srečne konce.. upam, da bo naprej.. ker nujno rabim gledat njihove outfite