CoreySteel napisal/-a:Jest jasno stalno preverjam svojo tuki gor. Enkrat sem videl na njenem računalniku, kakšen ma nick in od takrat naprej jo skos spremljam. Ona seveda ne ve, kdo sem jaz.
---- In zdej bojo vse punce nehale pisat bedarije
hahaha ena se je zaj* (ne izkljucujem sebe )
Ne, ne, ti nisi. Zihr ne. Res ne. Prvič vidm ta nick.
Dej mi nekaj povej... Takole čist med nama... Si že prevarala fanta?
Moj fant tudi ve, da tu gor sodeljujem, ve tudi nick. Sicer pa uporabljava isti računalnik in če gre na cosmotovo stran sem itak takoj vpisana, tak da zaradi mene lahko po mili volji bere poste.
Sicer pa vem, da jih ne. Včasih mu kaj preberem, pa kaj skup podebatirava in to je to.
CoreySteel ti pa absolutno zmagaš. No povej, si izvedel že dosti novih stvari o punci, odkar vohuniš za njo?
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
CoreySteel napisal/-a:Jest jasno stalno preverjam svojo tuki gor. Enkrat sem videl na njenem računalniku, kakšen ma nick in od takrat naprej jo skos spremljam. Ona seveda ne ve, kdo sem jaz.
haha Moj vem da ni, k ne bi nikol mel slikce od Uniona
CoreyStell: k si reku da ona ne ve; kaj pa če bi enkrat zvedu neki tazga o njen,da bi sam . A bi se lahko delal, kot da v resnici ne veš? Ali bi ji povedal da si vohunil ves čas?
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
kaj je to takega če gre brat moje poste?itask vse ve...med nama dvema ni skrivnosti...veva vse...in kars e tiče tega foruma...ve da sm gor,ve moj nick,pa tud po mojem geslo in kaj pol...me ne gane...nč ne skrivam nč ne tajim...in kar je najpomembneje vedno sem iskrena.
Piramida krije tajnu zemlje tajnu svemira piramida nosi grijehe ovog naseg vremena piramida skrivena. (Divlje jagode:Piramida)
ja moj ve, sam me ne čekia...ker niti nima časa za take stvari, pa tut če ga ma računalnik lih ni njegov hobi pa tut če bi bil ti CoreySteel moj fant, se nebi sekrala, sam kak pametn nasvet bi dobo od nas čista pozitva
Ve, da sem tu, ne ve mojega vzdevka, ve pa moj avatar, tak da neb rabu velik casa.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
haha Moj vem da ni, k ne bi nikol mel slikce od Uniona
CoreyStell: k si reku da ona ne ve; kaj pa če bi enkrat zvedu neki tazga o njen,da bi sam . A bi se lahko delal, kot da v resnici ne veš? Ali bi ji povedal da si vohunil ves čas?
Kaj pa če je vse kamuflaža in se je fant znašel in nalašč dal tako sliko,da te zmede? A na to pa nisi pomislila?
Jaz povem tko kot je...tudi o svoji zvezi...in ve da sem tukaj gor...
Itak nimam kaj skrivati...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...