Tko da jst osebno tega ne bi počela
Prevč sm čustveno odprta oseba.Ne obsojam druge k to počnejo, sama sama ne bi mogla
Prevč sm čustveno odprta oseba.Ne obsojam druge k to počnejo, sama sama ne bi mogla Syringa napisal/-a:Kaj pa če ima tvoj F.Friend še eno F. Friendico...ljubosumje? da ali ne?
Kar se tega tice imam dvojna merila. Imela sem ze dva ffja naenkrat. Ampak to zato, ker sem se na prvega prehitro navezala, pa sem blazila cistva z drugim. Neko kao mini mascevanje, cisto sick.
Itak vedel ni nihce
.
. Hec
.a_nch_y napisal/-a:Če bom razpoložena in se na kaki zabavi ponovno srečava se mu bom prepustila, drugače ne.
~NIA~ napisal/-a:*purple* napisal/-a:a_nch_y napisal/-a:Če bom razpoložena in se na kaki zabavi ponovno srečava se mu bom prepustila, drugače ne.
prepustila toku ali njemu prepustila sebe v celoti?
sicer je to tvoja stvar, kaj počneš, ampak zdi se mi mal smotano, da bi se prepustila nekomu, za katerega verjetno sama veš, da bi mu bila ena črtica več.
jst nikol nism dojemala tega kot da sm črtica tipu.. oni so bli moja črtica in ne jst njihova..
. Ja no, zakaj se pa nebi popolnoma prepustila v tistih nekaj uricah..
Ne vidim nic slabega..
v tem primeru, ki si ga ti navedla tud jst ne gledam tako, kot pri sexu.

CoreySteel napisal/-a:Ženske... Ma kaki FF. Takoj napadete nas moške, da hočemo samo sex.
Tip si želi samo eno dobro prijateljico... A je to tako težko razumet?
Sploh ne veste kako je lažje zvečer zaspat ko veš, da te zunaj nekje čaka prijateljica.
..