Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Lepa barva, sam men ni oblika všeč :? mam rajš bolj zaokrožene. Vsekakor pa veliko lepše kot gelirani (ki so mi bljak).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

brunett napisal/-a:Sicer sm z izgledom kr zadovoljna sam nohti so pa zelo krhki in se neki casa bojo. Jebi ga, to pac gel nardi.

Joj, zakaj si si sama dol gel dajala. :?

Kupi si zdej un lak za utrjevanje nohtov, pa si bojo verjetno opomogli. :)
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

Boa mene pa zanima kateri lak imaš na nohtih?
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

suspicious_ napisal/-a:Boa mene pa zanima kateri lak imaš na nohtih?

3 plasti S-he laka (številka 601/01)-tak belkast
1 plast Artdeco Nail whitener classic (tak prozorno vjolčn lak-tist k se svet pod ultravijolično svetlobo)
Ne kadim, a vedno vžgem.
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Moji novi, tokrat sem se odlocila za navadno french manikuro z majhnim dodatkom..

SlikaSlika
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ ful lepi :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Očitno sem res edina, ki ne mara french manikure.

Bolj padam na nohtke kot so od Poison Girl višje (škoda ker ni boljša slikca).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

^^nisi edina :D Jst mam tud najraj take nohtke, kot jih je Poison Girl nalepla.. mau zaokroženi, krajši pa z barvnim lakom nalakirani ;)
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

jst mamm sicr rada francosko manikuro ampk si je ne morm ankol nrdit ka mam zmer use polomlene pa razceplene nohte :cry: ne maram pa ostre oblike nohtov mam vlik raiš zaokrožene
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
100% FakeBitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 100% FakeBitch »

Trenutno mam navadno žive rdeče :D
Takšne kukr ma Poison girl..^^
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

mene pa neki zanima pa bom kr tu vprasala..ne skrbim prevec dobro za svoje nohte (se mi ni nikol zdelo neki pomembno :oops: ), edino kar delam je da jih postrizem in spucem ce delam kaj umazanega :D zdj me pa zanima, kaj priporocate cist za prvic, ce se bom spravla v kak kozmeticni salon da mi mal porihtajo nohte?
sploh nevem kaj se z nohti dela (razen lakiranja :D) in kak postopek pride v postev...mam pa kratke seveda. (pa dolgi niti slucajno ne pridejo v postev, nisem ravno ''fina'' in pocnem stvari pri katerih bi se zlomili al pa hudo umazali :D)
pol bi pa rada redno to vzdrzevala in tut sama mal bolj urejala svoje nohte...pa kok priblizno so cene?
- kaj je to francoska manikura? =)
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Francoska manikura je, da ti z belim lakom narišejo "lunice", ki jih že tako ali tako imaš na nohtu (pač tisto belo) in čez greš z prozorno-rjavo-kožno barvo laka. Ubistu na umeten način poudariš lunice :D
Zgleda naravno, ampak lepše in brez problema si nrdiš sama doma, saj v vsaki trgovini (magari merkator) prodajajo cel komplet (pač ta 2 laka, 1 prozoren in take listke, da si lažje nrdiš lepe lunce)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

red_rose napisal/-a:mene pa neki zanima pa bom kr tu vprasala..ne skrbim prevec dobro za svoje nohte (se mi ni nikol zdelo neki pomembno :oops: ), edino kar delam je da jih postrizem in spucem ce delam kaj umazanega :D zdj me pa zanima, kaj priporocate cist za prvic, ce se bom spravla v kak kozmeticni salon da mi mal porihtajo nohte?
sploh nevem kaj se z nohti dela (razen lakiranja :D) in kak postopek pride v postev...mam pa kratke seveda. (pa dolgi niti slucajno ne pridejo v postev, nisem ravno ''fina'' in pocnem stvari pri katerih bi se zlomili al pa hudo umazali :D)
pol bi pa rada redno to vzdrzevala in tut sama mal bolj urejala svoje nohte...pa kok priblizno so cene?
- kaj je to francoska manikura? =)

nekje sm brala, da arhitekturo študiraš. zdej si pa predstavljaj grafit od svinčnikov poleg francoske manikure.
če pogruntaš kako rešitev kako ob grafitu ohranit čiste nohte, se priporočam. js sm obupala in mam zdej čist na kratko postižene. še lakirala si jih nisem, ker lak pušča sledi na šeleshamerju.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

hehehe ja sej vem, to je res problem :D sej zato pa iscem kej bolj preprostega, pa da bi vseen mela mal lepse nohte :(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Glede na faks in nohte, ti priporočam lepo kratke nohte z kožnim odtenkom laka. Za posebne priložnosti pa mogoče kakšna bolj drzna barva.

Js nekak salonom ne zaupam, saj si lahko vse sama naredim, no razen francosko, ki jo pa itak ne maram.
Zaklenjeno