Slike vaših nohtov
Lepa barva, sam men ni oblika všeč
mam rajš bolj zaokrožene. Vsekakor pa veliko lepše kot gelirani (ki so mi bljak).

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Sramežljivka
Očitno sem res edina, ki ne mara french manikure.
Bolj padam na nohtke kot so od Poison Girl višje (škoda ker ni boljša slikca).
Bolj padam na nohtke kot so od Poison Girl višje (škoda ker ni boljša slikca).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
-
- Sramežljivka
mene pa neki zanima pa bom kr tu vprasala..ne skrbim prevec dobro za svoje nohte (se mi ni nikol zdelo neki pomembno
), edino kar delam je da jih postrizem in spucem ce delam kaj umazanega
zdj me pa zanima, kaj priporocate cist za prvic, ce se bom spravla v kak kozmeticni salon da mi mal porihtajo nohte?
sploh nevem kaj se z nohti dela (razen lakiranja
) in kak postopek pride v postev...mam pa kratke seveda. (pa dolgi niti slucajno ne pridejo v postev, nisem ravno ''fina'' in pocnem stvari pri katerih bi se zlomili al pa hudo umazali
)
pol bi pa rada redno to vzdrzevala in tut sama mal bolj urejala svoje nohte...pa kok priblizno so cene?
- kaj je to francoska manikura? =)

sploh nevem kaj se z nohti dela (razen lakiranja

pol bi pa rada redno to vzdrzevala in tut sama mal bolj urejala svoje nohte...pa kok priblizno so cene?
Francoska manikura je, da ti z belim lakom narišejo "lunice", ki jih že tako ali tako imaš na nohtu (pač tisto belo) in čez greš z prozorno-rjavo-kožno barvo laka. Ubistu na umeten način poudariš lunice
Zgleda naravno, ampak lepše in brez problema si nrdiš sama doma, saj v vsaki trgovini (magari merkator) prodajajo cel komplet (pač ta 2 laka, 1 prozoren in take listke, da si lažje nrdiš lepe lunce)

Zgleda naravno, ampak lepše in brez problema si nrdiš sama doma, saj v vsaki trgovini (magari merkator) prodajajo cel komplet (pač ta 2 laka, 1 prozoren in take listke, da si lažje nrdiš lepe lunce)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
- Cosmopsiho
red_rose napisal/-a:mene pa neki zanima pa bom kr tu vprasala..ne skrbim prevec dobro za svoje nohte (se mi ni nikol zdelo neki pomembno), edino kar delam je da jih postrizem in spucem ce delam kaj umazanega
zdj me pa zanima, kaj priporocate cist za prvic, ce se bom spravla v kak kozmeticni salon da mi mal porihtajo nohte?
sploh nevem kaj se z nohti dela (razen lakiranja) in kak postopek pride v postev...mam pa kratke seveda. (pa dolgi niti slucajno ne pridejo v postev, nisem ravno ''fina'' in pocnem stvari pri katerih bi se zlomili al pa hudo umazali
)
nekje sm brala, da arhitekturo študiraš. zdej si pa predstavljaj grafit od svinčnikov poleg francoske manikure.
če pogruntaš kako rešitev kako ob grafitu ohranit čiste nohte, se priporočam. js sm obupala in mam zdej čist na kratko postižene. še lakirala si jih nisem, ker lak pušča sledi na šeleshamerju.
Glede na faks in nohte, ti priporočam lepo kratke nohte z kožnim odtenkom laka. Za posebne priložnosti pa mogoče kakšna bolj drzna barva.
Js nekak salonom ne zaupam, saj si lahko vse sama naredim, no razen francosko, ki jo pa itak ne maram.
Js nekak salonom ne zaupam, saj si lahko vse sama naredim, no razen francosko, ki jo pa itak ne maram.