ženski kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

**medyka** napisal/-a: Pač si ga daš not pred spolnim odnosom in ko je akcija, gremo. Medtem k pa pri moškem moraš še gor natikat in včasih si malo manj spreten in ne gre takoj gor.

sicer sem že doživel, da mi ga je ženska oralno obdelovala preko kondoma...(beri: fafala je kondom, meni je bilo smešno, ampak če je njej pasalo, zakaj ne! :D ) no, to bo pa prilika, da bo moški lizal preko kondoma...oz. da bo lizal gumo! :yau:

vsekakor poročaj, kako se je obneslo! :respekt:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

samo meni bi bilo ful neudobno, da bi okrog hodila s kondomom v nožnici :oops: glede na to, da ga lahko že prej vstaviš.

če pa ga vstavljaš tik pred spolnim odnosom, je pa itak vseeno, če že uporabiš moški kondom.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

mogoče je res samo to da ga nismo navajene, ampak rada bi vidla kako to zgleda v realnosti. me pa zanima a to med odnosom ostane na svojem mestu, moški kondom je vendarle oprijet in zato bolj fiksen, pa še ta včasih dol zdrsne...
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

Men se to zdi isto "smešno" kukr uni mooncup (tista plastika k si jo za menstro ustavš). Nevem noo, konckoncev - vse je v glavi al ti je zadeva sprejmljiva al ne...če bi poznali prvo ta sistem bi zdej gledali na moške kondome čudno, tako je pa lih obratno.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

JA no.. izgleda res nagravzno. 'Draga, kaj ti pa binglja tisto spodaj?'
'Zenski kondom, ker je tebi tako zelo neprijetno sexat z gumo na tvojemu "korenjaku"'. :D

Imam raje kemikalije.. :) In klasicen kondom, ja. Na tisto so moski vsaj toliko navajeni, da vejo, ce ga ni enostavno ni sexa.

Aja izgleda pa precej neprakticen.. nisem prepricana, ce bi ga rada sploh videla v zivo :).
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Hyades napisal/-a:Aja izgleda pa precej neprakticen.. nisem prepricana, ce bi ga rada sploh videla v zivo :).

Oh, bolje, da ne, to je pošast na dveh nogah. Ubija :roll:

Nekatere pretiravate za brezveze in se zgražate, kot da gre za deveto čudo. Saj vas nihče ne sili v uporabo.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

MsN napisal/-a:
Hyades napisal/-a:Aja izgleda pa precej neprakticen.. nisem prepricana, ce bi ga rada sploh videla v zivo :).

Oh, bolje, da ne, to je pošast na dveh nogah. Ubija :roll:

Nekatere pretiravate za brezveze in se zgražate, kot da gre za deveto čudo. Saj vas nihče ne sili v uporabo.

:lol: Ni treba vsega jemat prevec resno ;). Ali ni boljsa diafragma?
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

ja sej, diafragme pa tud nobena ne uporablja
Odgovori