čist nova tuki pa se ne znajdem glih.... pa sploh ne vem kam nej pišem, sam mislm da če bom sm, bom tud odgovor dubla...
Tko, ka si mislte dame, pa tud mnenje kakega frika če je kje tle sploh bi blo dobrodošlo...
pred kratkim sm se srečala z popolnim neznancem, no ja en internetni mačo je.... sicer zelo resen moški na vezi sva bla že neki časa a sm js odlašala na konc pa popustila
No fant je naredu zato da me je vidu, pa me še na čajčka pelu ene 200km pomoje.... morm rečt da sva se ene 3minute sam gledala, no pa zvečer sva se dobla, šla na kafe in to je to, men sestra zatrjuje da je tip hotu sex... ampak probal ni nič..... no srečala sva se drugič, pa tretjič, zdej se bova četrtič.... včas mi kak sms naklofa, da sm mu zmešala glavo.... sam je pa redko da se oglasi. ma tud tako službo da ni glih pametn tiskat smsjev pa klicat.....
js se običajno pred moškimi zaprem ko ribja konzerva, ampak pred tem se ne morem.... tud mene je zmešu.... do zj ni blo nč, tud lupčka na lička ne....

Nekateri pravijo zaupaj sebi, pa naredi tako kot misliš, drugi pravijo, da ga ni tipa da bi naredu 200km, sam za en kufe....
Js sm pa zmešana, k se mi to prvič dogaja, a je aba zalublena