Zanimivo mi je nekaj reči:
- ženske tepete tipe
- pridružujete si pravico do obračunavanja na vsakršen način, torej navsezadnje tudi do požiga tipove hiše in navsezadnje verjetno do umora
- vohunite za tipi
Kakor so že rekli ... iz majhnega raste veliko.
Če tipu ne moreš zaupat se mu to pove, in se dogovoriš tako da on ne bo mogu brisat , ti boš pa lahko videla da ti ne laže. Če je tip normalen bo razumel zakaj imate skrhano zaupanje (incidenti).
Sicer pa že to, da se spomnete brskat za tipi nakazuje, da mora bit nekaj hudo narobe.
Včasih se lahko kaj tudi zelo narobe razume, ne rečem da v teh primerih so tipi nedolžni ker je 99% očitno da niso, samo nasploh - pogosto ženske norite za prazen nič.
Vztrajanje v vezi ki nima perspektive je sicer noro, samo sem tudi sam malo podoben na tem področju in bi bil pripravljen vztrajat pogosto predolgo. Pa seveda tudi ženske znate kar lepo varati če je potrebno

Tako da o tem da je to naravno za tipe, da so tipi prasci in varajo je bedarija. Fora je v tem da tipi slabše lažemo. 100% Tako da domnevam da večina "rogonoscev" to izve čisto po slučajnem naključju, medtem ko žene ponavadi po intenzivnem vohunjenju na podlagi slutenj (ki so pogosto pravilne, ne pa tudi vedno).
Ok mogoče malo stereotipno, samo se mi zdi da drži v večini.
Nasvet ustanoviteljici teme bi bil, da če želita nadaljevat je potrebno ponovno zgradit zaupanje. In to na obeh straneh. Tip se lahko spremeni če se sam želi! Tisto o posiljevalcih otrok mogoče drži, samo sem prepričan da se da določene reči kontrolirat. Včasih. Torej so šanse, samo so pa dokaj male, tako da se ne preveč farbat s tem. Je zelo verjetno namreč da bo tip nesrečen če ne bo mogel izživet teh svojih fantazij... na žalost pač tako. Očitno sta pristopila narobe in nista od začetka pokazala kaj si želita v vezi.
edit: pa še ta link sem hotel prilepit, zanimiv film :
http://www.imdb.com/title/tt0497986/