Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

red_rose napisal/-a:js pa se kr nisem dobila :D upam da bo cimprej :P

Ne vem zakaj, ampak dvomim. Tvoja obdarovalka mi je nekam sumljiva, sam 6 objav ma, pa še čist je zginla s foruma, oz. vsaj jst je nikol ne zasledim.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Joj naslednjič naj se grejo to igrico magari osebe, ki jim bomo določili min št postov. :?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ma tut prav :D cas za bozicna darila je itak mim...pa drugo leto vec srece =)
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

densy napisal/-a:Joj naslednjič naj se grejo to igrico magari osebe, ki jim bomo določili min št postov. :?

Se strinjam in to bi jst določla tud pri objavljanju novih tem! Čeprav forum ni neka blazno resna zadeva, ampak da se jo vsaj pokaže do določene mere. Sej tistih 100 postov kokr jih rabiš, da si komunikatorka ni tok velik a ne. Zdej ne pravm, da tista, ki ma 8 postov ne more bit resna, sam se je pa dokazal, da punca lih od take ni dobila darila..božičnega oz. novoletnega darila že ne, kokr je bla zamišljena tale igrica..
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Picaboo napisal/-a:
densy napisal/-a:Joj naslednjič naj se grejo to igrico magari osebe, ki jim bomo določili min št postov. :?

Se strinjam in to bi jst določla tud pri objavljanju novih tem!

A vas mal elitizem daje? Kaj ima stevilo objavljenih postov veze s kredibilnostjo osebe? Prav cisto nobene, ceprav imate morda iluzijo, da "poznate" osebe, ki imajo tu vec postov (pa jih se to ne, glede na to, kake tezavse ste imele pri izbiranju daril :D). Kdo pa pravi, da ni *purple* (kot oseba z velikim stevilom postov) nek starejsi tip, ki se tu zaje*ava?

In zakaj bi morala neka oseba najprej odgovrajati v 200 temah, ce jo samo zanima ce ima katera izkusnje z x kremo za samoporjavitev?

Ta igra z darili je pac startala na to, da bomo fer. Lahko pa odprete temo za lincanje oseb, ki niso poslale daril in zahtevate njihove naslove in jih greste obmetavat s paradajzom.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

kepka napisal/-a:
Picaboo napisal/-a:

Se strinjam in to bi jst določla tud pri objavljanju novih tem!

A vas mal elitizem daje? Kaj ima stevilo objavljenih postov veze s kredibilnostjo osebe?

Tle se ne gre za noben elitizem, sam pač se mi zdi, da se pokaže ena mera "resnosti" do foruma oz. mal veselja do tega, da še prideš sem, ne pa sam odgovorit na 3 vprašanja, pol pa pozabiš nanj, med drugim tud na to, da si se prijavil na obdarovanje. :roll:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Picaboo napisal/-a:Tle se ne gre za noben elitizem, sam pač se mi zdi, da se pokaže ena mera "resnosti" do foruma oz. mal veselja do tega, da še prideš sem, ne pa sam odgovorit na 3 vprašanja, pol pa pozabiš nanj, med drugim tud na to, da si se prijavil na obdarovanje. :roll:

A dej nehi. Resnost? Menda te spomne ze prejeto darilo, ce ne drugega, na to da si se prijavila na neko tako stvar. Sej ti pravim, ce si tako pissed off, Libido. ma njen naslov, paradajzi pa tudi niso tako dragi.

In seveda se gre za elitizem, ker nove uporabnice ne bi smele niti nove teme odpret. Ker me smo pa ze cele carice in poznamo pravila in smo ful kul cosmo chicks in lahko odpiramo nove teme. Kok sem jaz bolj "resna" do foruma in bolj kul od tebe, ker sem 3 leta dlje tukaj :lach:

P.S. No ja, in potem prva tema ki jo odprem je ta. :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Se strinjam, da se določi minimalno število postov. In se tut strinjam, da se tle ne gre za nek "elitizem". Bedarija.
Fora je v tem, da uporabnik, ki ima 6 sporočil, je bil verjetno na forumu 2x na leto oz. skupno eno uro, zato se tud ne spomne pogosto na forum in posledično pozabi oz. mu ni niti važn.

Sicer pa vsaka lahko nabije še 94 postov v 1 tednu, če je res tko hudo zagreta in za stvar.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ja jest nebi hotla npr. izginit iz foruma, zaradi enega obdarovanja. Ker sem čustveno navezana na svoj profil :D + na vsah forumih imam tak nik. In potem, če bi tu zastala, bi bila verjetno na vseh forumih izdajalka...
Če bi imela pa 6 postov, pa pač lahko zaj**** in se ponovno registriraš. :?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

js sam ne razumem kk sem glih js naletela na njo..prav..ne vem, more bit lepo neko tako malenkost dobit po posti :D

sej mogoce pa se pride upanje umre zadnje hehe :P
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

Skoda :( Ko bi dobila vsaj Cosmo darilo...
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Omejevati se na št. postov določenega uporabnika res ni način, da tako klasificiramo uporabnike/ce.

Do konca drugega leta, ko bomo obdarovanje sigurno ponovili imamo še dosti časa, da zadevo izpilimo.

Res pa je ško,da nekdo igra fer in za to ni poplačan...mogoče pa še pride :)
Uporabniški avatar
sweet(xy)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sweet(xy) »

A pol sem js ful nekredibilna k mam sam 90 postov pa sem prijavljena že več kot 3 leta? :P

red_rose: mi je žal da si naletela na malce manj resno punco. Vem kako se počutiš, se je meni tudi to že kdaj zgodilo (predvidevam da se je že vsem?) - sam vložiš dosti truda v obdarovanje, dobiš pa nazaj nič - moje izkušnje z obdarovanjem za novo leto v osnovni šoli. :roll: Sej ne,da je zdej konc sveta zrt tega, ampak pričakovalo se je pač fair play,ane? Upam, da še dobiš darilce, če pa ne, pa upam da bo naslednje leto več sreče. :wink:

Se pa drugače strinjam da bi bilo fajn da bi se dalo kej naredit,da bi bili vsi fer. Ampak tega se tut drugače ne da prisilit. Kakor naletiš. Mislim pa da število postov še ne nujno pomeni resnost in kredibilnost. Pač odvisno od človeka, lahko tudi od moralnih načel posameznika,če želite.
(Drugače pa lahko tudi zares uvedete pravilo minimalnega števila postov za sodelovanje v obdarovanju- menda jih bom v enem letu zbrala več kot sto in bom lahko sodelovala tudi sama. ;D )
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

A se ni punca že opravičila, povedala da zakaj ni mogla poslat, in rekla, da ji bo poslala? :gruebel:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

ja, rekla je (pa bi ze moglo prit) ampak sej mogoce pa se bo :D sam potem s(m)o ugotovile da obstaja moznost da pac ni resna...

upanje umre zadnje :D
Zaklenjeno