Dadyka15 napisal/-a:joj atlantis..pa sploh veste d vs kamere snemajo tm not drgač jz sm pa u gozdu pa na travniku pa na klopci na nogometnem igrišču (valda je biu prazen)
Kamere so samo na bazenih in v garderobi. V savni ni kamer.
trapa napisal/-a:Jaz mam pa res spomin od zlate ribice. Pol krajev sem že pozabla.
Da probam malo obnovit: vlak, garderoba, bazen, morje, gozdna jasa, parkirišče, plaža, med kolegi, ko so spali,... Smo pa s tipi vedno pazli, da smo zares sami. No, če bi kdo uletel ne bi blo konec sveta, a mi je res pomembno, da se skrijem. Ne maram namreč parov, ki se onegavljajo pred vsemi. Čemu tako početje? Ker sta edina, ki znata seksat? Al ker se ne moreta 50m premaknit v samoto? Al ne gre drugače in nista zrajcana, če ni ljudi naokoli? Call me old fashoned, ma zame je seks intimna zadeva in se , če te prime, potrudiš, da se skriješ.
Uf tega je bilo pri meni ful... Sploh ne vem če se bom vsega spomnila ...
V živalskem vrtu, v morju, v preoblačilnicah na bazenu, na travniku, v gozdu, na klopci, na wcju, na raznih parkiriščih v avtu, na balkonu sred belga dneva, na njegovem faksu v eni pisarni...
haley napisal/-a:Uf tega je bilo pri meni ful... Sploh ne vem če se bom vsega spomnila ... V živalskem vrtu, v morju, v preoblačilnicah na bazenu, na travniku, v gozdu, na klopci, na wcju, na raznih parkiriščih v avtu, na balkonu sred belga dneva, na njegovem faksu v eni pisarni...
haley napisal/-a:Uf tega je bilo pri meni ful... Sploh ne vem če se bom vsega spomnila ... V živalskem vrtu, v morju, v preoblačilnicah na bazenu, na travniku, v gozdu, na klopci, na wcju, na raznih parkiriščih v avtu, na balkonu sred belga dneva, na njegovem faksu v eni pisarni...
Maš pa ene zanimive zgodovine!! Kar atraktivno!
Hehe...če se bom še katerga kraja spomlna bom še dodala
Nadine napisal/-a:kako ti je pa u živalskem vrtu ratal?
Veš tam kjer so risi...tam čist na konc živalskega vrta. Pa pač nisva nobenga risa vidla tam, pa sva šla po potki, ki je speljana okol mreže. Pol sva pa končno vidla tam enga risa, ki je počival pod drevesom... Pa sva ga mal gledala pol naju je pa kr neki prijelo Itak ni blo nobenga človeka tam okol, tko da hitr hlače dol pa akcija