Cosmo obdarovanje 2008
spekel sem dva cedeja s pesmimi mojega najljubšega pevca biagia antonaccija, prvič v življenju naredil naslovnici s pomočjo programa...sem se matral cel teden...pa ful osnovnošolsko je narejeno....
pa poslal sem ji eno verižico s srebrnim obeskom "amorini", ki so zaščitni znak biagia antonaccija... amorini sta fantek in punčka, ki se držita za roke....
saj vem, da je egoistično darilo, ampak moje poslanstvo je tudi širjenje najboljše glasbe, pa sem tvegal....
sem se potrudil....pa iz srca je bilo....aja pa še eno pismo sem napisal...na roko...pisma nisem pisal ohoho let!

pa poslal sem ji eno verižico s srebrnim obeskom "amorini", ki so zaščitni znak biagia antonaccija... amorini sta fantek in punčka, ki se držita za roke....
saj vem, da je egoistično darilo, ampak moje poslanstvo je tudi širjenje najboljše glasbe, pa sem tvegal....

sem se potrudil....pa iz srca je bilo....aja pa še eno pismo sem napisal...na roko...pisma nisem pisal ohoho let!

Jochie napisal/-a:spekel sem dva cedeja s pesmimi mojega najljubšega pevca biagia antonaccija, prvič v življenju naredil naslovnici s pomočjo programa...sem se matral cel teden...pa ful osnovnošolsko je narejeno....![]()
![]()
![]()
če bi men kej tazga poslal bi te tud jst dala na ignore

The secret of success is consistency of purpose.
MilkyWay napisal/-a:Picaboo napisal/-a:Men se pa zdi, da sem uganilaA mam prav?
Sej nevem al bi priznala, al ne... Ma ajde dej, priznam! Js sm bla
... Mi je pa žou, ker nimaš na telefončku za obesit tisti hengič na mucko... Res sm upala, da ga boš mela
...
A veš, da sem pogruntala, da mam na telefonu eno luknjico za obeske!

Yazmeen napisal/-a:Oooo, Picaboo, pol se pa mogoče clo poznava
Možno, da se