Aloha napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:AD ti odsvetujem ker potem moraš biti na njih vsaj 1leto nekje od uča.
Lahko ti dam kontakt od hipnotizerja ki obvlada zadevo in bosta šla malo nazaj in pobrskala kje bi lahko tičal problem...da vsaj veš kje tipati.
Je samoplačniški toda ne zahteva imeti za sabo ne vem kakšnega bogatstva...cca. 40-50e ena seansa in greš na okoli 2-3 seanse, da zaključita in rešita situacijo.
Vem (po prebranem), kako je z AD, ampak tle ne gre za to, kaj bi pa kaj ne bi, ampak bl za to, kaj "moram" (in česa ne). In če bi se izkazal, da so zdravila primerna opcija, bi jih pač jemala, če bi mi blo rečen, da ni potrebe, super. Rada pa bi nardila korak naprej, ne glede na način, po kerem bom mogla posešt.
Hipnoza?! Hm, ne vem.
Jaz sem imel grozne napade tesnobe, depresijo v kateri nisem mogel več živeti skorajda(dejansko na robu tega da naredim samomor ker je tako hudo takrat, pa čeprav se imam zelo zelo rad).
Človek je takrat v taki stiski da bi vzel karkoli samo da iz tega sax občutka in stanja ven pride. Ker si želi spet normalno zaživeti in bivati človeku dostojno življenje.
Tako da vem kaj želiš povedati...opažam da si pripravljena tudi tablete jemati samo da to mine.
Tako da ni druge kakor iti k psihijatru..zdaj če ti je res težko povej zdravnici osebni naj napiše na napotnico nujno in te bodo zelo hitro sprejeli k psihijatru(ne pomeni to da boš zdaj šla na zaprt oddelek).
On se bo pogovoril s teboj in ti predlagal tablete. Tablete začnejo delovati šele po kakšnih dveh tednih ponavadi...prej imaš dosti neprijetne stranske učinke. Ampak vseeno boljši kakor biti v stanju v kakršnem si bila prej. Potem pa je nekako lažje in lahko vsaj normalno živiš in dihaš predvsem.
Se pa zna zgoditi tudi v najslabšem primeru, da tablete pač niso kul in ti pol kakšne druge da in probavaš pol vse žive tablete, da se najde tiste prave ki naj bi bile v redu.