S svojim dragim se rada cartama, ampak pride dan, ko mi preprostno ni in me njegov dotik moti. se je vam tudi že zgodilo, da ste imele dan, ko vam je šlo cartanje na živce? namreč mojega muceka mam zelo rada, samo ko pa mu povem, da mi ne paše se non stop cartati, pa se mi zdi, da je malo užaljen
Hmmm... Midva niti ne čutiva potrebe, da bi to "non stop" počela. Zato cartanja ni preveč in se ne naveličava. Sam po moje niti ne bi bil užaljen. Bi že poskrbel za kaj drugega, kar bi obema pasalo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
jaz svojemu lepo povem da mi ne paše, ker sm utrujena pa ni nič užaljen, ponavadi je še vesel, ker povem po pravici, ne pa iščem izgovorov z raznimi glavoboli in slabostmi.
Pridejo dnevi, ko se ti nč ne da... Sj to je čist normalno. Po mojm zna bit kr nadležno, da se skoz neki crkljaš. Ne rečem, da to ni full lepo, ampak v normalni meri! Se bo že navadil... Povej mu na lepi način, da ti ne paše in po mojm ti nima kej zameriti!
Jz se po sexu vedno rada cartam! Drugač pa ne tok...odvisno kake volje sm! Včasih mi ras paše k se gola stisnema en k drugemu, sam včasih bi ga pa najrajš potisnala vstran...pač, č ti ni ti ni!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Tudi pri meni pridejo dnevi ko se mi ne da cartat in mi gre moj takrat dobesedno na živce. pač mu povem da mi ne paše, včasih je sicer malo užaljen ampak preživi.
ja midva z mojim se tudi ne crkljava nons top, ker včasih avtomatsko pride dan ko ti nič ne paše, dobro saj mi paše, da me stisne k sebi, sam še vseeno nemorem vsak dan se najbolj crkljat...
res ne vem, kaj mi je, ker ga mam ful rada, pa on mene tudi, pa to se ne zgodi pogosto, ampak ko pa pride tisti čudni občutek, pa mi ne paše, da se me dotika, pa ne rečem, da mi zameri, samo sem tudi sama malo prizadeta, ker mu ne morem ugoditi
Itak da pridejo takšni dnevi. Lepo mu reci, da ti ni do cartanja, pogovorita se, naj te vsaj poskuša razumeti.
Mene je včasih dotik prav živciral Boljše zanj da se je daleč držal. To je tudi sam kmalu dojel
Pri nama se to zgodi čist spontano brez razmišljanja ali bi ali ne bi. In če se kdaj pa kdaj kateremu ravno ne paše cartat si to odkrito poveva in stvar je rešena.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere