Crkljanje - da/ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Crkljanje - da/ne?

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

S svojim dragim se rada cartama, ampak pride dan, ko mi preprostno ni in me njegov dotik moti. se je vam tudi že zgodilo, da ste imele dan, ko vam je šlo cartanje na živce? namreč mojega muceka mam zelo rada, samo ko pa mu povem, da mi ne paše se non stop cartati, pa se mi zdi, da je malo užaljen :roll:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Hmmm... Midva niti ne čutiva potrebe, da bi to "non stop" počela. Zato cartanja ni preveč in se ne naveličava. Sam po moje niti ne bi bil užaljen. Bi že poskrbel za kaj drugega, kar bi obema pasalo. :twisted:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

jaz svojemu lepo povem da mi ne paše, ker sm utrujena pa ni nič užaljen, ponavadi je še vesel, ker povem po pravici, ne pa iščem izgovorov z raznimi glavoboli in slabostmi.
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objava Napisal/-a Zvezdica007 »

Pridejo dnevi, ko se ti nč ne da... Sj to je čist normalno. Po mojm zna bit kr nadležno, da se skoz neki crkljaš. Ne rečem, da to ni full lepo, ampak v normalni meri! Se bo že navadil... Povej mu na lepi način, da ti ne paše in po mojm ti nima kej zameriti!
Uporabniški avatar
Lollypop
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Lollypop »

Jz se po sexu vedno rada cartam! Drugač pa ne tok...odvisno kake volje sm! Včasih mi ras paše k se gola stisnema en k drugemu, sam včasih bi ga pa najrajš potisnala vstran...pač, č ti ni ti ni!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Tudi pri meni pridejo dnevi ko se mi ne da cartat in mi gre moj takrat dobesedno na živce. pač mu povem da mi ne paše, včasih je sicer malo užaljen ampak preživi.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

ja midva z mojim se tudi ne crkljava nons top, ker včasih avtomatsko pride dan ko ti nič ne paše, dobro saj mi paše, da me stisne k sebi, sam še vseeno nemorem vsak dan se najbolj crkljat...
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Odkrito mu povej in predlagaj kaj bi pa ti počela v tem trenutku.

Meni sicer ni nikoli odveč, vendar tega ne počneva čez dan ampak zvečer in včasih zjutraj. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

res ne vem, kaj mi je, ker ga mam ful rada, pa on mene tudi, pa to se ne zgodi pogosto, ampak ko pa pride tisti čudni občutek, pa mi ne paše, da se me dotika, pa ne rečem, da mi zameri, samo sem tudi sama malo prizadeta, ker mu ne morem ugoditi :(
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tuki malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lisička »

Itak da pridejo takšni dnevi. Lepo mu reci, da ti ni do cartanja, pogovorita se, naj te vsaj poskuša razumeti.
Mene je včasih dotik prav živciral :D Boljše zanj da se je daleč držal. To je tudi sam kmalu dojel :D
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Midva se kr velik cartava. Nikol mi ni blo še odveč, glih nasprotno jst bi se še več :P
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

midva sva se pa na zacetku ful cartlala, zdaj po treh letih pa niti ne vec tolko.. vcasih ze prav ful pogresam njegov objem in malo neznosti.. :(
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Nama sploh ni treba več povedat a nama paše a ne, še že tolk poznava da veva kdaj ja in kdaj ne.
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: NG

Neprebrana objava Napisal/-a bordyka »

ce je le cajt se cartava....js se tooooook lada cartam pa took loooban filing mi je :D
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Pri nama se to zgodi čist spontano brez razmišljanja ali bi ali ne bi. In če se kdaj pa kdaj kateremu ravno ne paše cartat si to odkrito poveva in stvar je rešena.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Odgovori