A vasi fantje vedo, da ste na tem forumu in vaš nick?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

kiny napisal/-a:
jullia_ napisal/-a: ampak glede na to, da le malo uporabnikov pozna mojo pravo identiteto, njega pa sploh nihče, pomoje ni prevelike panike.

Ja pol pa očitno ne stojiš tko za tvojimi načeli, da morš kle skrivat svojo pravo identiteto, kot praviš ti sama. :wink:

ne vidim povezave...zakaj da ne bi stala za svojimi načeli in kljub temu skrivala svojo identiteto?men se zdi da to nima prou nobene veze...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja ne vem, če ji je taka panika da bi jo folk dojeu an...js pa mislm da ma to povezavo, če jo pa ti ne vidš pa tvoj problem.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

haha, velja...moj problem :)

skratka moj tut ve za nick na forumu, sam ne vem če je šou kdaj kej brat ker niti ne spodelujm tok intenzivno tuki :) bi mi blo pa useen če bi kej prebral...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

kiny napisal/-a:
MsN napisal/-a:
:lol:

Aja, tudi moj fant misli, da bi bila boljš ženska, če tega foruma ne bi brala, kaj šele sodelovala :D In nekako se mi zdi, da ima mogoče prav, ker sem človek, ki več kot očitno zelo hitro ponotranji napisano, kar je slabo zame in naju, ker nikakor nisem in nisva narejena po cosmo standardih :)

A mava midve istga tipa? :) Moj tut se sicer ne vtika ampak učash mi naprej vrže, da če bi js mal mn tle brala oziroma tut mal mn revijo Cosmopolitan brala da bi blo velik bolje, da ns kle s samim traparijam filajo...blablabla :D
Skos kadar ga vid u moji sobi pa ga začne brt, pol vsaj ene petkrat umes pove kera bedna revija je to....

haha me mamo use iste tipe..

moj tut kr zavija z očmi, pravi da smo tle gor VSE ENE KURE :lol: da nam to škod..kako bedn zapravlamo cajt..da kaj mi boji forumi blabla da je to k en kokošnjak itd...eh :D nj govori če ma veselje
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ja, ampak najbolj smešno je, ko reče, da so na cosmotu same kure in neumne ženske, a potem ima tudi sam eno ko-ko kokoš :D In potem reče, da še vseeno upa, da nisem enaka. Upanje umre zadnje :D

Se mi pa zdi izredno dobra zamisel, ki je s tehničnega vidika verjetno neuresničljiva, če bi podoben forum obstajal tudi za moške, kjer bi ti isti fantje deklet od tukaj, pisali o podobnih problemih, temah kot me. Me prav zanima, kako bi to izpadlo - če bi tudi oni pisali o svojih hani banikah :lol:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja ane. Men prav včasih k mu kej težim, da sm to zih u reviji Cosmo prebrala al pa na temu forumu :D
Js se mu sam smejem :)
Ampak najbolj smešno mi pa je, k vid revijo na mizi jo vzame v roke in začne brat pa vidm da je notr padu, pol pa pride do stavka kjer piše da so tipi mamini sinčki, pol se pa začne kr neki jezit čez revijo, da nam same neumnosti tupijo v glavo in da mi njim pol res to vrjamemo :lol:
Live your life like you want
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Julia, midve se pomoje poznava :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

kiny napisal/-a:Ja ne vem, če ji je taka panika da bi jo folk dojeu an...js pa mislm da ma to povezavo, če jo pa ti ne vidš pa tvoj problem.

Ni fora v moji načelnosti, ampak tem, da mogoče ne želim, da v dveh urah celo rodno selo izve, da sem fasala glivice :D
Tale forum ima precej širok nabor tem in čeprav me ne bi nič motilo, če bi šel kdo brat moje objave v Politiki, Čustvih, Kulturi (tam se pokažejo neka načela, vsaj pomoje), mi je pa čisto vseeno, če sosedje ne vedo za moje zdravstvene in seksualne tegobe.

densy, se ja. pšt :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

sem vedla :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Moj ve. Pa seveda pravi, da je to preveč kurasto in, da ni v moji naravi. :D

Na forumu me sicer ni strah, da bi me kdo prepoznal pa tudi: če fašem glivice ali mava z dragim slabo obdobje, to ve tudi on, tako kot kolegice. Ničesar ne skrivam, a je res, da ne bi želela, da bi on bral moje poste. Niti ne zato, ker bi rada karkoli skrivala ali, ker menim, da je to vdor v zasebnost, ampak zato, ker je to moj mali babji plac in je samo moj. :)
Imaš, da me vikaš!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

moj tud ve da sm gor, pozna tud moj nick, zanima ga pa kej pretirano ne kaj se piše, ker ne mara bult računalnikou in posledično tud če mu pustim pržgan cosmoforum, ne bo šel gledat za mojimi posti (mislm da se mu jih teh desettisoč tud nebi dal brat :D ).
se pa isto kdaj nasmejiva ko mu pokažem kšno zanimivost :D
bojim se pa ne, da bi kej preveč napisala, ker sva obadva dost odprta človeka in mislm, da ni stvari ki nebi tle gor pisala, da je nebi še kdo drug okoli mene vedu.

je pa tud men glupo, da kšni tip čekira kaj napiše.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

trapa napisal/-a:ker je to moj mali babji plac in je samo moj. :)

To si ful dobro napisala :P

Moj me je že nekajkrat vidu da čekiram forum, ampak resnično dvomim da se mu da brat kej takega. :wink:
Mene bi najbrž malo zmotilo, če bi bral za mano, ker sem že dolgo tu in včasih pišem bedarije oz trenutne izbruhe :wink:

Tut on se poheca iz Cosmo-kur, pa previ da tako in tako moram nekam sprostit mojo babjo energijo, da potem njemu ne najedam o vsehmogočim lakih, manikurah, in stvareh ki jih ne razume :wink:

Prepoznali sta me 2 osebi, ki se poznamo tudi nasplošno, ostalih me pa predvidevam da ne poznajo, in ne čutim potrebe da bi me... Pa tu mnogim kravžlja (oz zdej je nekam potuhnil) živce tut en moj sošolc ki se pretvarja da je ženska :lol:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Moj ve da sem na forumu.Sam mislm da mi pa še nč ni šou čekerat.Sam tud če bi,nč tazga ni napisanga kar bi ga lohk motil.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jolandabuh napisal/-a:Moj itak ve, a se dela da ne. Jaz se pa delam da ne vem, da se on dela da ne ve

tko nekak tud pr men ja

trapa napisal/-a:Ničesar ne skrivam, a je res, da ne bi želela, da bi on bral moje poste. Niti ne zato, ker bi rada karkoli skrivala ali, ker menim, da je to vdor v zasebnost, ampak zato, ker je to moj mali babji plac in je samo moj.

pa tko tud :D (čeprov sm skor prepričana da jih vseen bere)
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Moj pomoje ne bere niti ga ne zanima tale forum..zmer k kej rečm da sm novga zvedla prvo kar odgovori je: Nej uganem na cosmotu...
Vedno me zeza glede tega..tko k so že prej napisale, k da smo kure.
Najbolj mu je k forum crkne za par dni, in se mi smeji da večina bab doma umira hahaa
Odgovori