*tejč* napisal/-a:čau...jst mam tut dost podobn primer, sam d ne gre lih za nagajive sms-e, ne gre za več punc, ampak gre sam za eno-njegovo bivšo. Pred dvema mescoma se ga je na eni fešti napiu, z njo plesu, mel smo še neki grdih pogledov umes in to je vodil do smsov. Na poti domov sm to opazla, ampak mu nism nč rekla. Nasledn dan k je šou na wc sm (čeprou vem, d neb smela, ampak nism mogla d ne bi) pogledala u telefon in vidla njene smse, jih prebrala in skor me je pobral. Ubistvu me je pogreu sam en sms...sej jst mam tut še zmer tebe...HALOO??Kaj nj si mislm, d ji je kle napisu? Men je šla sam ena stvar čez glavo tkrt. Pa pride nazaj, pa ga lepo prašam, če sta si kj pisala z njo. In mi reče d ne.Pa ga še enkrat uprašam, pa reče ne. Pa mu pol povem,d sm pogledala( pa d mi lahko to zamer). In d zakaj se mi je zlagou? pa je reku, d mi ni hotu povedat, k je vedu, kakšna bo moja reakcija. Umes je šou iz sobe, spotoma uzeu telefon in zbrisu use smse, d mi ja ne bo meu napisan, kaj mu je poslala. Uglavn čist sm bla podrta tkrt. Zlo bliz je blo, d bi nehala. Ampak jst nism mogla.Reku je d ne bo več. Vrjela sm mu. Tega nism pozabla, omenjala pa tut ne več. Vse do novega leta. Sm ga lepo prašala, če mu je kšn sms poslala ( ker se mi pač zdi, d ga za nou let ne bo pustila brez smsa), pa je reku d ne. Ampak glede na moj dvom o njej in preteklo izkušnjo, sm pogledala in najdla samo povratnico, d je dostavljen. Ostalo je blo že zbrisan. Hotla sm se zadržat, dokler nism med osnutki najdla sms njej( čeprou je biu prazn). Pa sva bla spet tm. Ista oseba, ista zgodba, d mi ni hotu povedat, ker je vedu odziv. Čeprou sm mu dan prej rekla, d raj vidm, d mi pove, d ji je napisu sms, kokr d ji ga napiše, zbriše use in mi to prikrije. Spet sva se znašla na tisti točki. Očitou mi je, d sm mu spet brskala po telefonu, d mi očitno tut on ne more zaupat. Sam jst neb prjela telefona, če mi neb dau on občutka, d se neki dogaja pz. d ni tko kokr on prau. Po pogovoru je celo zbrisu njeno telefonsko, kot dokaz, d ji ne bo več pisu. Ostala sva skupi. Uprašanje je, če sm nrdila prou. Ne vem kaj nj si mislm...je blo to to, bo še, je res nehu...kko nj mu zaupam? ne vem kaj nrdim. Kr pustit ga ne morm, ga mam preveč rada. In vem, d me ma on tut, mi je že večkrat dokazal. Ampak zaupanje je na zelo nizki ravni...Se mi pa zdi, d se oba trudva zdj, d se ne bi ponovil...( čakam, do naslednje priložnosti za sms).
Mikčn sm se razpisala, sam sm mogla use povedat...se opravičujm...
ti mas dva problema.
1. da ti laze
2. da si z bivso pise reci, ki tebi niso vsec (verjetno vecini ne bi ble)
- prvi problem je najbrz tezko resit, vsaj js bi rabla ful casa da bi mu spet zaupala. neodvisno od tega doticnega problema, kako ves da ti tut pri kaki drugi stvari ne laze ker pac ''ne ve kako bos odreagirala'' ? men se zdi to skor vecji problem, ker najbrz ne bi blo pol tok hudo ce bi ti on priznal za vse te smse, ocitno zdaj nekaj skriva
- ce ti povem kaj bi jaz nardila (da ne bo kera rekla da se utikujem in ne poznam situacije - samo to mi je dovolj da bi nasla tak sms od bivse kot si ga ti) koncala bi na mestu in takoj. pa ceprav ziviva skupi, pa ceprav je zelo resna zveza in nimama nobenih drugih problemov. JAZ preprosto ne bi mogla tega nikol pozabit. srcno upam da bos ti lahko, in da bosta vse to resila.
zdi se mi pa, da se tvoj fant ni pripravljen pogovarjat o tem (ce skriva smse) zato nevem kaj dosti lahko sploh resis? mogoce pa on samo caka na primerno priloznost, oziroma se zeli prepricat da bi spet rad bil z bivso (in isto ona) in pac malo koleba med njo in med tabo, in te bo mogoce pustil in sel k njej. to moznost mors vzet v zakup. lahko pa, da bo pac ugotovil da bi vseeno raje bil s tabo. veliko lazje bi bilo, ce bi se vidva o tem pogovarjala (poskusi ohranit trezno glavo, da bo vidu da se lahko s tabo pogovarja o teh stvareh, ce se hoces seveda)