Fant postaja precej nekomunikativen
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Nisi edina s takšnim problemom. Moj že po naravi ni kaj prida komunikativen. Sedaj pa je prišlo točke, da je še slabše. Pa sem ga vprašala, zakaj je tako. Odgovoril pa mi je, da se meni to le zdi in da ni res. In tudi, če z mano manj govori, to ne pomeni, da je kaj zdaj narobe. Pač ni ženska, ki vedno nekaj govori. In zaradi tega, ker pač manj govori, me nima čisto nič manj rad. Če pa me kaj zanima, ga pa kar naj vprašam in mi bo odgovoril. Pa mi res. Na srečo ni takšen kot tvoj, da bi mi povdarjal naj mu dam mir, ker je itak slabe volje.
Aja... kar se tiče recesije. Mi2 se tut videvava povprečno 1-2x na teden, med nama pa je še dosti večja razlika v kilometrih kot med vama. Če bi imela možnost se videt vsak dan, mi ne bi bilo problem dat niti za deci bencina. Recesija gor ali dol, naredla bi vse, da bi se lahko več videvala.
Aja... kar se tiče recesije. Mi2 se tut videvava povprečno 1-2x na teden, med nama pa je še dosti večja razlika v kilometrih kot med vama. Če bi imela možnost se videt vsak dan, mi ne bi bilo problem dat niti za deci bencina. Recesija gor ali dol, naredla bi vse, da bi se lahko več videvala.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Lp! no jst poznam ta primer zelo dobro in poznam oba.. res je da se je njen fant zelo spremenil.. niti senca tistega kar je bil ni več.. spremenil se je kot fant, kot kolega, kot sin.. večkrat sem se vprašala kaj je vzrok tega? in ko sm poslušala njo ji nisem znala svetovat..
lahko da je to samo najstniško obdobje ki bo minilo ker vsak ima kdaj svoje muhe.. lahko pa je krivo da si želi malo norenja, preizkušanja novih stvari saj sta oba zelo zelo mlada in sta prehitro šla v zvezo.. ampak noče it od nje ker pri njej vseeno najde ljubezen, zapuanje, toplino.. ampak na žalost je v moških glavah večkrat tako da bi radi imeli ljubezen, varnost, itn. + da bi lahko počeli kar bi hoteli.. dobro jo razumem ker je moj fant tudi šel čez podobno obdobje.. ampak vse kar lahko rečem je da odkrit pogovor je še vedno pomagal, samo vztrajat moreš na tem da se položijo vse karte na mizo ker v neogled je brezveze vztrajat..
razumem tudi tvoje občutke.. imaš ga rada ampak njegovo obnašanje te odbija na nek način.. to je vzrok da se ne vprašaš kaj ti on nudi? kaj ti vrača v zameno za tvoj trud? in glavno vprašanje - ga res poznaš tako dobro kot si mislila da ga?
ampak vedno sem verjela da se da vse uredit če sta oba partnerja pripravljena imet odkrit pogovor, uvest spremenbe in postat v prvi fazi prijatelja.. drugače vse izgubi smisel.. zveza še nikol ni uspevala samo z enim ampak sta potrebna dva..
anč ti pa ne obupaj ker za vsakim dežjem posije sonce :bussi:
lahko da je to samo najstniško obdobje ki bo minilo ker vsak ima kdaj svoje muhe.. lahko pa je krivo da si želi malo norenja, preizkušanja novih stvari saj sta oba zelo zelo mlada in sta prehitro šla v zvezo.. ampak noče it od nje ker pri njej vseeno najde ljubezen, zapuanje, toplino.. ampak na žalost je v moških glavah večkrat tako da bi radi imeli ljubezen, varnost, itn. + da bi lahko počeli kar bi hoteli.. dobro jo razumem ker je moj fant tudi šel čez podobno obdobje.. ampak vse kar lahko rečem je da odkrit pogovor je še vedno pomagal, samo vztrajat moreš na tem da se položijo vse karte na mizo ker v neogled je brezveze vztrajat..
razumem tudi tvoje občutke.. imaš ga rada ampak njegovo obnašanje te odbija na nek način.. to je vzrok da se ne vprašaš kaj ti on nudi? kaj ti vrača v zameno za tvoj trud? in glavno vprašanje - ga res poznaš tako dobro kot si mislila da ga?
ampak vedno sem verjela da se da vse uredit če sta oba partnerja pripravljena imet odkrit pogovor, uvest spremenbe in postat v prvi fazi prijatelja.. drugače vse izgubi smisel.. zveza še nikol ni uspevala samo z enim ampak sta potrebna dva..
anč ti pa ne obupaj ker za vsakim dežjem posije sonce :bussi:
Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
PaTsy napisal/-a:razumem tudi tvoje občutke.. imaš ga rada ampak njegovo obnašanje te odbija na nek način.. to je vzrok da se ne vprašaš kaj ti on nudi? kaj ti vrača v zameno za tvoj trud? in glavno vprašanje - ga res poznaš tako dobro kot si mislila da ga?
Leti to na moj post? Vrjemi, tega obnašanja nimam rada. In sem mu to tudi povedala. Sva se pogovorila in res je bil vzrok v moji glavi, da si vse le domišljam. Drugače vse štima kot je treba. Pozorn do mene, naredil bi vse za mene, me tolažil, ko mi je hudo, stisnil k sebi kjerkoli in kadarkoli, celemu svetu bi pokazal, koliko mu pomenim, prenaša mojo tečnobo (delam na tem, da je čim manj), peljal bi me na konec sveta, stal mi ob strani v vseh pogledih in še mnogo drugega. Kar se tiče pogovora... z njim se lahko vedno pogovarjam o vsem (karkoli me muči, če je povezano z njim, s čimer koli). Trkam... nikoli mi še ni rekel: pusti me pri miru, ni mi do pogovora s tabo ali kaj podobnega. Potem, ko sem mu rekla, da me moti to obnašanje, je postal malo bol pozoren. In sem mu povedala, da sem pogrešala te čase. Da mi je to manjkalo.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
tud nate je letelo, drugače pa na vse ki imajo takšne probleme.. ja sej sm rekla pogovor vedno pomaga saj človek učasi rabi nekaj spodbude da začne drugače razmišljat.. tak da še velik sreče v ljubezni še naprej in seveda razumevanja.. 

Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
oj
2 tedna nazaj sva s fantom končala 2,3 letno zvezo. zalostno. zakaj? ker se nisva pogovarjala oz. se on ni zelel, o čem resnem oz. o naju pogovarjat. lahko sva se pog. o filmih, zvezdah, siru, stolu..vsem tretjem, sam o čustvihin naju ne potem sem obupala. in js tko nemorem., potem je priznal da noče resne zveze,.čak po 2,3 letih, dol m je vrglo, se vedno se nisem pobrala:(
Re: oj
IJO napisal/-a:2 tedna nazaj sva s fantom končala 2,3 letno zvezo. zalostno. zakaj? ker se nisva pogovarjala oz. se on ni zelel, o čem resnem oz. o naju pogovarjat. lahko sva se pog. o filmih, zvezdah, siru, stolu..vsem tretjem, sam o čustvihin naju ne potem sem obupala. in js tko nemorem., potem je priznal da noče resne zveze,.čak po 2,3 letih, dol m je vrglo, se vedno se nisem pobrala:(
Ma, daj

Samo brez zamere.. Toda, dolgo ti je trebalo, da si spoznala da vajina zveza ne štima glih.. Mislim.. Ok.. Očitno je sicer moralo nekaj štimati..
Ali vseeno, da komaj po tolikem času pove kako je na stvari..
Ti verjamem, da te je to ful potrlo... vsakega bi..
Sama sem bila v zvezi, ko sva se menila o vsem... Razen.. On je pa bil tak, da če mu kdaj kaj ni pasalo oz. mu ni blo všeč kaj.. Da sem kdaj kaj takega rekla ali naredila kar ga je prizadelo, mi tega ni nikoli povedal ali kako drugače nakazal. Skupaj sva bila skoraj 4 leta in niti enkrat se nisva skregala... Na to sem bila seveda ponosna... A komaj kasneje sem spoznala, da ravno to ni bilo prav... raje sem da se skrega, pove kaj se narobe naredi in se stvar poskuša urediti, ne pa da je tiho..
No, midva si potem tudi proti koncu najine zveze nisva več imela nič za povedati..
Po mojem mnenju se je vseeno potrebno pogovoriti in pri pogovoru tudi vztrajati ter si povedati kaj se čuti in kaj je na stvari.
huh...srcno upam da ne bova mela takega problema, ampak moj me sigurno ne bi zamenju za racunalnisko igrico
uglavnem, Libido, kako kej napreduje situacija?
se mi zdi da so te zadeve (problemu u komunikaciji) hud problem dolgoletnih zvez in verjetno ni druge resitve kot...pogovor (kar je pa ze itak otezeno). zato se raje preventivno veliko pogovarjam =) kaj nas caka pa prihodnost pa noben ne ve...jst bi sigurno pomisla da je neki narobe in to na vsak nacin poskusala ugotovit (v cem je problem). bi bla pa uzaljena da mi noce zaupat, saj poskusam dati vtis da mi res lahko use pove (kot tudi js njemu).

uglavnem, Libido, kako kej napreduje situacija?

se mi zdi da so te zadeve (problemu u komunikaciji) hud problem dolgoletnih zvez in verjetno ni druge resitve kot...pogovor (kar je pa ze itak otezeno). zato se raje preventivno veliko pogovarjam =) kaj nas caka pa prihodnost pa noben ne ve...jst bi sigurno pomisla da je neki narobe in to na vsak nacin poskusala ugotovit (v cem je problem). bi bla pa uzaljena da mi noce zaupat, saj poskusam dati vtis da mi res lahko use pove (kot tudi js njemu).