DiamondLollipop napisal/-a:nisem rekla da se lažeš ali pa da si zmišljuješ, ampak da mogoče ni tak, in da jas teško verjamem da bi ginekolog to rekel

brez zamere, ni bilo nič osebno mišljeno.
Meni se še nikoli ni zgodilo da bi kondom počil, in niti ni moteče ob rednem seksu.

.če pa je tebi tak hudo moteče, pa pač tvegaj, samo jas pač hočem povedati, da jas ziher ne bi

mam že preslabe živce da bi vsakokrat se sekirala, kaj pa če sem noseča...

že zdaj ko sem med pauzo seksala brez kondomo (z metodo umika) sem bla dva dni cela presrana, dokler me ni dosti kolegic pomirilo, da to zlo malo možnosti
je blo tak. in to lahko tudi preberes povsod kjer se pise o tem...da se ga ne priporoca zenskam ki se niso rodile, kar pa ne pomeni da je prepovedano...na primer (cist random, med prvimi rezultati na google):
http://www.viva.si/clanek.asp?id=2439
''Za vstavo materničnega vložka ženskam, ki še niso rodile, se odločijo v izredno redkih primerih: če ima ženska okvarjena jetra, težave s krvnim tlakom ali pa tablet ne bi bila sposobna redno jemati.''
- okvarjena jetra in tezave s krvnim tlakom pomenijo da ne more jemat tabletk, js mam tut podobno tezavo (med jemanjem tabletk so se mi naredili krvni strdki ki so smrtno nevarni) zato mi je ginekolog sploh to priporocil.
ti pa prevec panicaris in si kvaris zivce in ne beres navodil tabletk ki jih jemljes

ce sem prav razumela - jemljes tabletke in med pavzo si seksala z metodo umika in te je skrbelo? ja bravo punca

(nisem ena izmed takih panicark, js uzivam zivljenje in si ne delam skrbi takrat ko problema sploh ni, zato nikol panicno ne cakam menstre)