trapa napisal/-a:Kolkor vem, se za kurbe vedno plačuje.
Bolj kot to, me bega, da kdo sploh še hodi na kurbe. Se mi zdi, da bi lahko potreben moški dobil seks na hitro od vsake malo opite najstnice.
to je res, ampak glede na to, da je prostitucija eden najbolj donosnih poslov na svetu, je nekako tudi logično, da ima odjemalce/uporabnike/kupce teh pa je na vsakem koraku več, kot si mislimo
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
trapa napisal/-a:Kolkor vem, se za kurbe vedno plačuje.
Bolj kot to, me bega, da kdo sploh še hodi na kurbe. Se mi zdi, da bi lahko potreben moški dobil seks na hitro od vsake malo opite najstnice.
jaz poznam nekaj dedov ki hodjo na kurbe, ker ne dobijo drugač seksat... In se ne upajo pristopit do nobene babe, in še nočejo bit pri 23 devičniki gredo na kurbe...
Sicer sem že pisala v to temo; pred kakim letom, pa se je mal spremenilo... Evo da mam evidenco...
One night stands: 15-20?? (samo ena s seksom)
Poletna romanca: 1
Kratka veza (1-2 mesca): 2
Nekje vmes: 1
Resne zveze: 1
Seks: 5
One night stands: cca. 10, sex od tega z dvema, iz obojega so se razvile ''krajše zveze''
Poletna romanca: 0
Kratka veza: 2
Nekje vmes: 2
Resne zveze: 2
Seks: 4
No ja... Lahk bi bila bolj pridna kar se lupčkanja tiče... Pa vendar, nima smisla zaj klet čez preteklost
One night stands: 3 (od zadnje se je potem razvila zveza-ki še traja )
Poletna romanca: 0 Kratka veza (1-2 mesca): 1 Nekje vmes: 2 Resne zveze: 3 in samo z njimi imela spolne odnose
Seks: 3
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 31. Dec. 2008 14:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Ful je tezko opredelit ene veze, k sploh niso ble veze
One night stands: 7 (se mi zdi) + 1 (nadaljevanje v svobodno zvezo) + 2 (nadaljevanje v kratko zvezo) /vse brez seksa/ + 1 (nadaljevanje v fuck friend) = skupaj 11
Poletna romanca: 2 (just kissing)
Kratka zveza (1-2 meseca): 5 (samo ena s seksom)
Nekje vmes: /
Resne zveze: 1 (traja)
Seks: 3