A vasi fantje vedo, da ste na tem forumu in vaš nick?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

moj tut ve..od tkrt k sm mu neki omenla glede enga topica kok so me ene napadle lol k me niso razumele..pa je popizdu kaj jz tle gor pišm osebne stvari, pa itak, sej lohka da me gdo pozna, ampk sej vseen, tut u živo dost gobcam ampk NE TAKE STVARI VSM apk sej vejo kaj prčakovat..v tem smislu :D je pa res, da gdaj gledava kej k mu pokažm pa se reživa ..sm mu pa rekla, da se cosmotu nism tok posvetila, da bi folk zvedu o men, naslov, ime, priimek tko da nč bat da bi se mi gdo po cesti smeju al pa na naju s prsti kazu :lol:

itak pa on na sploh ne zastopi POJMA forum oz. ga noče poštekat in v čem je čar..on pravi, da je pač to mim in po njegovo je pač mim in me tle gor smo ''VSE KURE''..yeaa rightttt :roll: :lol: :roll:

ugl. to zto k je razočaran nad folkom iz drugih forumov pa k si eni vzamejo to k da je njihov lajf in se kregajo čez vse, k da nimajo svojga lajfa haha
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

ja moj tudi ve, da sem prijavljena, in tudi ve za moj nick. Drugače pa si vse oveva, tko da tuki gor nebi mogu najdt nič novega. Ker res jest verjamem, da zaupanje in dobra veza temeljita na tem, da partnerju popolnoma zaupaš in se mu ne bojiš priznati določenih stvari pa če se ti zdijo še tako čudne.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Moj ve za forum. Ve, da sodelujem. Dam mu učas kej za prebrat, al pa skup kej prekomentirava. Mi je useen, če prebere use kr napišm :) Tku pišm kukr razmišlam. Nč drgač k tku. Se pa tut men zdi, da forum učas prou poneumlja.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

moj tut ve, ker sem velikokrat tudi pri njem na forumu. Naprimer če prespim, pa prej vstanem,... Ne verjamem pa da bi se mu dalo brati vseh miljon postov :D Edin včasih kej pokomentirava :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

wv. :P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

LOL! NIA sori, ampak o tvoji intimi vem skoraj več kot o svoji.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

jullia_ napisal/-a:LOL! NIA sori, ampak o tvoji intimi vem skoraj več kot o svoji.

Hehe, sem mislila napisati, pa bi bilo spet tako prekleto nesramno :lol:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

zamešala temo :oops:
Zadnjič spremenil densy, dne 08. Jan. 2009 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

rm? ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Ne ve, da sem prijavljena na Cosmo forum, niti ne vem, če ve za njega. Ne pišem stvari, ki jih on ne ve oz. ki bi jaz skrivala pred njim (tega itak ne morem napisat, ker mu povem vsako malenkost), ampak vseeno bi mi bilo nekako čudno, da bi bral vsako besedo, ki sem jo napisala, poleg tega, bi me mogoče še malo 'zafrkaval' (seveda v hecu, da ne bo pomote), kako mi je za pisarit tukaj in debatirat v tri dni :D ah ja, pač ni tak tip človeka :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Ja, moj ve, da sem tu gor :D Ve tudi moj nick. Da bi prebiral moje poste ne vem, po mojem jih ne, ker ni tip, da bi me "sumu" al kej podobnega. Drugače tudi če bi bral me nebi motlo, ker mu povem vse, res vse.
Drugače ko me "zaloti" tu gor, reče: "A spet si na tem cosmopolitanu?" :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

moj ve ker nick mam pa gre sem pa tja mal prečekirat...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

moj tud bere moje poste pa se pol smeje zravn :P mah itk nč tazga ne pišem, da ne bi že vedu al pa smu prebrat, tko da s tem nimam problema... se kdaj pol zabavava in komentirava :)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Če bi jst zvedla, da moj tip bere vse moje poste v smislu, da me preverja, bi pa popizdila na fertik. Moj bivši bi zihr to delu, k je mel skoz kšne take izpade. In tud k sm bla včasih na enem drugem forumu, se je še on prjavu in začel sodelovat, pa pol k sva nehala je neki hotu razpravljat na forumu o tem... :stupid: In to mi ne bi blo niti mal všeč, da bi se zdej npr. moj tip prjavu na cosmo forum, ker hočem met nekatere stvari zase, kljub temu, da mu nč ne skrivam.
Odgovori