ce ga nimam vcasih kr pozabim zjutri umit zobe, grem kej pojest pa je use kul, so cisti navidezno, potem se sele spomnim

tako da res ne vem od cesa je to pri men odvisno..ampak sigurno pa nimam nikol tistga vakuma o cemer ve govorite

MsN napisal/-a:Zadah itak ne prihaja iz ust, ampak v večji meri iz želodca, zato imajo nekateri ljudje kronične težave z zadahm ne glede na to, koliko skrbijo za ustno higieno, ker je težava v želodcu.
Jaz se ne počutim normalno, če zjutraj ne umijem zob in potem kaj pojem ali vsaj žvečim čigumi (to itak nonstop), ker četudi imam umite zobe, čutim tisto jutranjo sapo zaradi praznega želodca in me spravlja ob živce. Še bolj norim, ko ponujam žvečilke na vse zgodaj zjutraj pa eni ne vzamejo ... In potem umiram v klopi, kjer komu ogabno smrdi iz ust
MsN napisal/-a:No, mogoče ti misliš, da ti ne smrdi iz ust (kar ti mogoče res ne), nekomu drugemu zraven pa tvoj vonj mogoče niti malo ne ugaja (geni in to). In zakaj je tako grozno, če takemu medtem, ko sebi vzamem žvečilko, slednjo ponudim še njemu?
red_rose napisal/-a:ne vem vsega, zato pa beremlej, men predvsem ne ustrezajo zarad snovi, ker jih moj zelodec ocitno zavraca in mi pravi da to ni dobro, zato sem se pac pozanimala kaksne so sestavine in le-te niso prevec dobre
in res ne razumem da ceprav to ves, jih cel dan zvecis?!