Kakšen avto vozite?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

dajcy napisal/-a:tale audi mi je ful carski

Slika

ma ja še kr no...ker je mal predelan... drgač men tale nov model niti ni preveč všeč... jst mam prejšen model, k je bil takrat, ko sm ga kupovala moj sanjski avto :) ... bo pa počas že treba na kakšno menjavo mislt, pa ne najdm nč tazga, kar bi mi blo vsaj pol tok všeč kt to kar mam zdej :(
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

toyota

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Toyota Yaris... majhna in srčkana. :D
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

micamaca napisal/-a:

Slika

ma ja še kr no...ker je mal predelan... drgač men tale nov model niti ni preveč všeč... jst mam prejšen model, k je bil takrat, ko sm ga kupovala moj sanjski avto :) ... bo pa počas že treba na kakšno menjavo mislt, pa ne najdm nč tazga, kar bi mi blo vsaj pol tok všeč kt to kar mam zdej :(

jst sm tud tega furala ko ti prej,paj tud biv my dream car,sam zj smga pa prodala pa mi še mejčkn manka za novo A3-jko mi tud ni biv ušeč najbl na začetku sam pol smse pa šla pelat pa mal tko pa ti kr všeč rata tko da pejt probat!
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Pri meni pa še dober teden, pa se znebimo te škatle od R5 ...
Ko naredim zadnji pogoj, dobim 300 čukov od mami in atija, dodam svoje prihranke in si kupim nekaj boljpega. Ne vem še kaj, mora pa imet 4-5 vrat, obvezno klimo, maksimalno 120.000 km, minimalno letnik 97, pa še kaj. V poštev pa pridejo Kia, Daewoo, Hyundai, VW in Seat. Še en teden, pa gremo v lov ...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Slatka Mala napisal/-a:jst sm tud tega furala ko ti prej,paj tud biv my dream car,sam zj smga pa prodala pa mi še mejčkn manka za novo A3-jko mi tud ni biv ušeč najbl na začetku sam pol smse pa šla pelat pa mal tko pa ti kr všeč rata tko da pejt probat!

kak pa to da si prodala preden si novga nabavla? (mal sem firbec :D )

ma ne vem... ta nova 3jka se mi zdi tko relativno brezoblična... bl cilam na kakšen golf plus (mi je všeč če se v avtu mal višje sedi) al pa kej podobnega od japoncev
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

Slika

A ni tole Photoshop?
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

Enschede napisal/-a:

Slika

A ni tole Photoshop?

ne ni photoshop, slikano na worthersee tour 2005 (upam da sem prav napisala :) )
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Ja prav si napisala...

Meni se zdi kr dobro zrihtana trojkica, samo tam pri blatnikah plastika malo čudno zgleda edino...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka

micamaca napisal/-a:
Slatka Mala napisal/-a:jst sm tud tega furala ko ti prej,paj tud biv my dream car,sam zj smga pa prodala pa mi še mejčkn manka za novo A3-jko mi tud ni biv ušeč najbl na začetku sam pol smse pa šla pelat pa mal tko pa ti kr všeč rata tko da pejt probat!

kak pa to da si prodala preden si novga nabavla? (mal sem firbec :D )

ma ne vem... ta nova 3jka se mi zdi tko relativno brezoblična... bl cilam na kakšen golf plus (mi je všeč če se v avtu mal višje sedi) al pa kej podobnega od japoncev

ja doma mamo že tk 2 avta brez mojg apa sam 3-je smo,in je fotr najdu enga tipa ka gaj za ful dobre dnarje kupu in semij splačal ga prodat,pol smpa keš dala na banko pasi najdla športno temnoplavo a3-jko-uh je lepa :cool: in zj bom počas kupla še neki mi manka an.ma men jepa kul ka ti audi res nud un udobje.nevem no saj men
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Slovenski standard. Dobri avtomobili so po vašem mnenju samo nemški al kako? Men se zdijo malo precenjeni, jaz si rajš kupim kaj drugega z ful več opreme za manj denarja. :)
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Sploh ni res da bi bili nemški avtomobili kakšen sinonim za kakovost, jest osebno bolj prisegam na japonce.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

orion lady napisal/-a:Sploh ni res da bi bili nemški avtomobili kakšen sinonim za kakovost, jest osebno bolj prisegam na japonce.

mah mene nemci tud niso bohve kaj prepričal... če bi menjala poreklo svojga nemca bi ga mogoče za kakšnga peugeota ali renaulta... od japoncev pa mogoče za toyoto al pa hondo... sam kaj k mi noben model ni tok všeč... japonci majo sploh brezoblične avtomobile nižjega srednjega razreda... megane mi tud ni všeč, peugeot 307 pa voz že skor vsak ta tret... pa še tko je da so se te avtofirme zmislile menjat modele na vsake dve let skor... in pol se ti sploh ne splača več kupit modela izpred dveh let k bo itak čez en let že nov ven prišu, ta star bo pa zato ful vrednosti zgubu :x
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka

Applebitecc napisal/-a:Slovenski standard. Dobri avtomobili so po vašem mnenju samo nemški al kako? Men se zdijo malo precenjeni, jaz si rajš kupim kaj drugega z ful več opreme za manj denarja. :)

ne sploh ni noben tega reku da so najbol,sam men osebno pač ustrezajo.nebi nikol kupla kergakol od japonskih,korejskih..avtov ker mi pač ne pašejo in mi niso všeč.kuj za audiji so mi kul tud fordi,glede opreme je pa tk pomojem,če maš keš da si kupš audija(novga) maš keš ponavad tud za opremo an.
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Wiiii, tega bi mela... :D

Slika

Ok, pa barvo bi spremenila v srebrno.... :D
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tuki malo tam