A vasi fantje vedo, da ste na tem forumu in vaš nick?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

A vasi fantje vedo, da ste na tem forumu in vaš nick?

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Neki me zanima, cisto tako iz firbca :D in sicer punce, ki mate fante, veliko zaupate o svoji zvezi tu gor na forumu, se mi zdi da je dosti takih mal bolj intimnih stvari, al pa misli in custev, predvsem ko se pojavijo tezave, in verjetno se ne pogovarjate vse tako odprto s svojim fantom (saj bi potem veliko tezav lahko razresili :D ), zato me zanima, a vasi fantje vedo za vase sodelovanje gor na tem forumu in za vas nick?

oziroma a bi vam blo cist vseeno, ce bi on to zvedu in precekiral vse poste, ki ste jih kdajkoli napisale? al pisete gor tut stvari, za katere nocete da jih izve?

se vam sploh zdi da bi fant pregledoval vase poste, pa cetud iz firbca - saj je to javni post in ni nic skrito...

js priznam da ce bi sodeloval na kakem takem velikem moskem forumu, kjer se veliko pise o puncah, bi z veseljem vedla njegov nick, da vidim kako razmislja o dolocenih stvareh :D

on ve da sem jaz na cosmopolitanu, saj me velikokrat ''zaloti'' :D, odkar sem se prijavla gor na njegovem racunalniku pa ve tut za moj nick (je ostal tam pri prijavi, pa enkrat sem ponesreci ostala vpisana, pa pac vidu ga je ze...)

in priznam, mi ne bi blo cist useeno ce bi vse moje poste sel pregledovat, no, nevem kaj bi si mislu (ne pisem pa nic takega kar ne bi smel zvedet, samo vseeno je malo nenavadno...)
tako da vcasih tut kr mal pomislim, ko pisem kak post, da ne napisem kaj takega kar bi blo hudo narobe in bi mogoce napacno izpadlo, ce bi slucajno to kdaj vidu :D heh...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ve, pogosto skupaj bereva, se delava norca, se zagražava in se skregava na določene teme, ker je ženski svet tako daleč od moškega, da je včasih res težko priti skupaj.

Če bere točno moje poste ne vem; če jih, si verjetno misli, da bi bilo fino, če bi bila tudi v praksi tako pametna :lol:

Se pa sama vedno bolj izogibam pisanja o konkretnih zadevah, ki vključujejo tudi njega oz. naju, ker se mi ne zdi pretirano fer, da bi pisala npr. o njegovem penisu, kakor tudi meni ne bi bilo po godu, če bi on na forumu pisaril o moji košarici in podobno. Zato se pogosto čudim, kaj vse so punce pripravljene napisati v določene teme - že v temi 'priznam da ...' opisujejo celoten svoj dan, na podlagi česar lahko marsikoga prepoznaš, z njim pa tudi partnerja, kar mogoče fantom ne bi bilo tako zelo všeč. Skratka ne zdi se mi vredu, da gor pišeš stvari o njem oz. odgovarjaš v njegovem imenu, če on za to ne ve ...

Pa tako ali tako je cosmo obseden s tem 'midva' in 'moj hani bani'. Punce sploh ne pišejo o sebi kot osebah, ampak bolj v dvojini, v imenu tipa ipd. Čudno.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Še dobro, da moj nima in niti ne zna (še) dobro uporabljat računalnika - interneta.. Pa ne zato, ker bi pisala o stvareh za katere ne bi vedel, ampak ker je čist zadost, da je samo en od naju tak 'fanatik', da si prosti (v mojem primeru službeni) čas krajša na forumu. :P
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Moj ve da sem na temu forumu, včasih mu še kaj povem, kaj se gor piše oziroma kaj je kdo napisal, pol pa včash s tega rate debata in predebatirava mal al pa se smejeva. Ne vem pa če bere moje poste. Nikol ni z mano bral oziroma mogoče je mal pogledal če sm mu rekla :"ej dj si to prečekirej". Drugače pa ne. Sj on tut sodeluje na enmu forumu pa mu ne pregledujem nič, zakaj pa bi?
Live your life like you want
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Jp, moj ve, da sodelujem tukej gor in tudi moj nick pozna.
Povedal mi je, da je (pre)bral kaj sem pisala, zdej pa mislim, da ne bere več. Če bere pa tud če ne, mene to ne moti in zato nimam nikakršnega občutka, da me (skrivaj) opazuje oz. nadzira.
O njem pač ne pišem detajlev, ker kot je neka uporabnica že napisala, npr o penisu ipd., ker tudi sama ne bi rada videla na nekem forumu, kakšna sem brez obleke, kakšne prsi skrivam pod puloverji ipd., o njem ( o fantu ;) ) pišem bolj na splošno, kdajpakdaj tud kakšno besedo več o njegovem dejanju. O sebi pa pišem veliko bolj podrobnejše stvari, čeprav tudi to ni ravno priporočljivo. Ampak...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ja moj ve, da sm prijavljena tuki gor in tud moj nick ve.

Drugač njegovo mnenje o temle forumu je pa: da poneumlja :D .
Uporabniški avatar
jolandabuh
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jolandabuh »

Moj itak ve, a se dela da ne. Jaz se pa delam da ne vem, da se on dela da ne ve :gruebel:
Gost

jolandabuh napisal/-a:Moj itak ve, a se dela da ne. Jaz se pa delam da ne vem, da se on dela da ne ve :gruebel:

:lol:

Aja, tudi moj fant misli, da bi bila boljš ženska, če tega foruma ne bi brala, kaj šele sodelovala :D In nekako se mi zdi, da ima mogoče prav, ker sem človek, ki več kot očitno zelo hitro ponotranji napisano, kar je slabo zame in naju, ker nikakor nisem in nisva narejena po cosmo standardih :)
Uporabniški avatar
Žanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Žanna »

Moj ve, ne vem zakaj bi bil to problem. Mu vse povem, nimam kej skrivat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Moj bivši ve nick, kar se mene tiče lahko vse prebere, itak večino stvari ve :) Mogoče sem na forumu bolj ostra in direktna kot v resničnem življenju, stališča so pa ravno takšna, zato ne bi nič novega izvedel.

Mogoče sem kdaj napisala kaj, kar mu ne bi bilo ravno všeč, da se razve (ne velikost lulčka, ampak detajle najine zveze), ampak glede na to, da le malo uporabnikov pozna mojo pravo identiteto, njega pa sploh nihče, pomoje ni prevelike panike.
Gost

jullia_ napisal/-a:... ampak glede na to, da le malo uporabnikov pozna mojo pravo identiteto, njega pa sploh nihče, pomoje ni prevelike panike.

Kako veš? Mogoče te je prepoznalo več ljudi, kot si misliš, pa ti ne povejo in pridno berejo tvoje poste. S čimer ni nič narobe, če te to ne moti in če ne pišeš pretirano osebnih stvari. Se mi pa zdi problematično, če na forum dan za dnem pišeš vsako podrobnost iz svojega življenja, kjer je precej mogoče, da te kdo prepozna. Meni bi bilo to grozno. Je pa res, da je vsak, ki piše tako zelo intimno, nekako 'kriv' sam ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

To je sicer res, čeprav se kar trudim, da ne bi izdala preveč :) Čeprav me ne bi bilo težko najt, ker sem povedala par podatkov, na podlagi katerih bi se me hitro našlo po metodi izločanja :)
Ravno zato pa imam toliko samocenzure, da ne pišem zadev, pri katerih bi umrla od sramu, če bi jih kdo izvedel.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

MsN napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:... ampak glede na to, da le malo uporabnikov pozna mojo pravo identiteto, njega pa sploh nihče, pomoje ni prevelike panike.

Kako veš? Mogoče te je prepoznalo več ljudi, kot si misliš, pa ti ne povejo in pridno berejo tvoje poste. S čimer ni nič narobe, če te to ne moti in če ne pišeš pretirano osebnih stvari. Se mi pa zdi problematično, če na forum dan za dnem pišeš vsako podrobnost iz svojega življenja, kjer je precej mogoče, da te kdo prepozna. Meni bi bilo to grozno. Je pa res, da je vsak, ki piše tako zelo intimno, nekako 'kriv' sam ...

Men pa niti ne bi blo tok grozno, če me kdo prepozna, bolj mi gre/je šlo na živce, ko se je nekater folk začel kr neki vtikat v moje poste in pametvat, k jih sploh noben ni vprašu za mnenje. Ampak to je nekak za prčakvat, če pišeš dost osebne stvari na forum, tko da sm tud to omejila...lahko bi pa še bolj. In npr. tud ne pišem takih zadev, zarad kerih bi lahko bla kšna 'štala', če bi me kdo prepoznal.

Moj tip pa ve za ta forum, pa da sodelujem, me skoz heca, da je to moja druga služba, pa da bi mi lahko kej plačal :D Bere pa ne. Tko prav in mu vrjamem. Pa tud če bi, ne bi nč novga zvedu.
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Ja moj tud ve, da včas kej napišem tuki gor pa tud za moj nick ve. Bere pa mislim da ne... Al pa mogoče tud pa jst tega ne vem. Tud mene ne bi motlo, če bi on moje poste bral, ker ne napišem nič takega, kar on ne bi smel vedet...če ga kej pohvalm, mu to tud na mail pošljem, da tud on vid :D

Drugač pa včas tud medva skup kej pogledava - še posebno kake zdravstvene težave...

Se strinjam, da ni ravno fajn, če pišeš preveč osebne zadeve tle gor - je pa res, da jst ravn te stvari najrajš berem :D To je najbolj zanimivo :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

O ja, seveda ve. Se večkrat pošali, da naj na forum pogledam :). Nika pa ne ve. Če bi imel željo vedet, bi mu povedala. Nimam kaj skrivat pred njim. Tu gor tudi ne pišem o stvareh za katere ne bi smel vedet. Itak pa vas večina me pozna samo pod "small_star" in ne pod imenom, priimkom ter krajem bivanja.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Odgovori