Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Js bi tut. :ja: Greš lepo 1x zvečer na tazadn vlak, na un tastar s kupeji, počakaš da ti pride karte poščipat, zagrneš zavesce in veselo na delo. :D
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

^Če se vlak še kje ustavi, potem striček za karte gledat vsaj še enkrat pride. Je treba stvar bolj na hitrco opravt. :wink: Sicer je pa zelo razburljivo. :oops:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ No ja, na tazadn vlak res redko pride, ker ponavadi ne gre skor noben gor. :P
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

Nama je najbolj razburljivo na kakšni samotni plaži. Morje, sonce, gola telesa so zakon za naju. Seveda prej malce oceniva situacijo, če so na plaži otroci ali preveč ljudje tega ne izvajava. Ker naju nihče ne pozna naju ne moti, če naju pri tem kdo slučajno opazuje.

Full mi je blo noro letos na morju, ko sva seksala na plaži in sta ravno med akcijo prišla na plažo frendica in njen tip, kakšno uro prej kot smo bili dogovorjeni.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

midva sva si ful dala duska letos na morju u grciji...
seksala sma
- na samotni prostrani mivkasti plazi ob belem dnevu, in to na sredi plaze, se nisma nikjer skrivala ene 100m stran pa mesto, za plazo pa cesta, mislim da se je nek kombi pelau mimo...ah, to je bla tazadnja stvar ki me je takrat brigala :D
- na plazi ponoci (to sva skor usak vecer ) in enkrat se je en gospod lepo mimu naju sprehajal najprej gor po plazi..pa potem nazaj...
- na avtobusu sicer nisva seksala ampak khm :oops: u zadnji vrsti, javni avtobus...
- drugac sva pa ze velikrat spomladi na kakemu pikniku, mal naprej od ostalih lepo u travi... - vedno mam pol polno izpuscajev po hrbtu :D
aja pa enkrat sva sred enga prostranega travnika, podnevi...joj tisto je blo sweet :oops:
- drugac sva pa tut ze pod odejo, v prisotnosti drugih ljudi u sobi...

ahhh...mene to use noro rajca..vcasih med seksom zaprem ucke in si predstavljam da sva kje drugje pa mi takoj pride :D
Zadnjič spremenil red_rose, dne 06. Jan. 2009 14:27, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

super za vaju... ampak prosm mal smajlijou zbriš, ker jih maš res preveč (dovoljeno je 5)....
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

p!ka napisal/-a:Na wc-ju v Papriki. :twisted:

ŽUR!!! Še nekdo k se je "Onegavu" tam :lol: :lol:
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

red_rose napisal/-a:midva sva si ful dala duska letos na morju u grciji...
seksala sma
- na samotni prostrani mivkasti plazi ob belem dnevu, in to na sredi plaze, se nisma nikjer skrivala ene 100m stran pa mesto, za plazo pa cesta, mislim da se je nek kombi pelau mimo...ah, to je bla tazadnja stvar ki me je takrat brigala :D

ahhh...mene to use noro rajca..vcasih med seksom zaprem ucke in si predstavljam da sva kje drugje pa mi takoj pride :D

Na morju sem jaz ful potrebna in bi skoz seksala. Mene ful rajca seks na plaži in se sploh ne skrivava preveč.
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a spelaspela »

gozd, kemp, travnik, parkirišče, vojašnca (bližina)...
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a spelaspela »

gozd, kemp, travnik, parkirišče, vojašnca (bližina)...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pinanina napisal/-a:
red_rose napisal/-a:midva sva si ful dala duska letos na morju u grciji...
seksala sma

Na morju sem jaz ful potrebna in bi skoz seksala. Mene ful rajca seks na plaži in se sploh ne skrivava preveč.

sam res, na morju je prou taka klima, da skos sede, še najbolj kje zunej na plaži/pod milim zvezdnatim nočnim nebom.... :hearts: :D
drgač pa nimam nobenga nouga placa...
no, razen avto pred našim stalnim lokalom sred noči med žurko (neopažena afkors), okolica bohinjskega jezera (narava-hosta :D ),zasnežena pokljuška hosta, toplice (garderoba)...če nism kej pozabla..
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Jaz mam pa res spomin od zlate ribice. Pol krajev sem že pozabla. :D

Da probam malo obnovit:
vlak, garderoba, bazen, morje, gozdna jasa, parkirišče, plaža, med kolegi, ko so spali,...

Smo pa s tipi vedno pazli, da smo zares sami. No, če bi kdo uletel ne bi blo konec sveta, a mi je res pomembno, da se skrijem.
Ne maram namreč parov, ki se onegavljajo pred vsemi. Čemu tako početje? Ker sta edina, ki znata seksat? Al ker se ne moreta 50m premaknit v samoto? Al ne gre drugače in nista zrajcana, če ni ljudi naokoli?
Call me old fashoned, ma zame je seks intimna zadeva in se , če te prime, potrudiš, da se skriješ.
Imaš, da me vikaš!
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Naju full zrajca, če seksava na kakšnem takem mestu, kjer naju lahko kdo preseneti med akcijo.
Zadnjič spremenil pinanina, dne 08. Jan. 2009 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Midva pa še nisva nikjer tko uzuni,morm ga enrkat dobit pa ga uzuni zapalit :D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

jaz bi na plaži ( večer, morje, zvezdice ;D ) pa na vlaku ..
Odgovori