Neprijeten zadah / jutranji zadah

Za dušo in telo.
e.v.i.c.a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprijeten zadah / jutranji zadah

Neprebrana objava Napisal/-a e.v.i.c.a »

sicer z zadahom nimam nobenih problemov oziroma nimam neprijetnega zadaha nikoli, razen zjutraj, takrat pa fuj in fej :)
ko se zbudim mi ful smrdi iz ust, tko da si grem najprej umit zobe pol pa ostalo.
najbl smotan je pa to ker se ne morem crklat z mojim. sicer pravi da ga ne moti, da tko pač je. ampak že meni ni prijetno.
mogoče je problem v tem da imam ponoči tko k vakum v ustih, se pravi da čist stisnem usta, pa mogoče pol zato ker se slina ne menja.
ne vem. pomagite.
a še kšni tko bezdi zjutri?
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

Js mam tut zmeri zjutri zadah, zato je prva stvar k jo nardim ko se zbudim umivanje zobov, še sline ne pogoltnem na poti do kopalnice. Tut ko sm se s tipom zbujala sm si šla najprej zobe umit..in sm še njega "prisilila" da si jih je :D pr men jutranje crkljanje brez umitih zob ne pride v poštev :)
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Zvečer preden greš spat spij npr 2 dcl vode, notr pa dej mal limone (kao limonada). Pomaga! :wink: No, sam ne po tem ko si pojedla obilno večerjo. :D Je odvisno tudi od hrane. Če ne ješ npr. po 6 uri, pa pol predn greš spat popiješ tisto limonado na bolj kot ne prazen želodec, je učinek.
e.v.i.c.a
Sramežljivka
Sramežljivka

ja, tole z limonado bi lahko probala, sam na prazen želodec bo bolj težka :)
men se kr zdi da je to zato, ker mam res čist vakum v ustih ko grem spat pa do jutra. sej mislim da je to ene vrste spalna motnja. da enostavno usta zapreš in jih do jutra ne odpreš. in pol valda ni nč sline v ustih. ne vem
e.v.i.c.a
Sramežljivka
Sramežljivka

pa velikrat mam tko kr "kosmat" jezik od oblog. pol če si ga pa hočem s ščetko al pa strgalom zdrgnit, mi pa ne rata vedno ker se mi včasih kr dvigne.
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

^^in pol maš zjutri cele zalimane uste :D sam nism še čula da bi bla to spalna motnja?
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ne poznam človeka, ki zjutraj ne bi imel zadaha. Tudi ne vem, če se tega resno da znebit.
Tisti filmski prizori, ko se par objet zbudi in se prične takoj strastno poljubljat, so pomoje precej za lase privlečeni :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

^^js ga ucasih mam mal, ucasih vec, ucasih pa nic. res, ucasih se zbudim in je vse cist normalno...zdej pa nevem, mislim da je odvisno kaj in kdaj pred spanjem jem...

mene bol moti zjutri lupckanje ker mam ustnice ponavadi ful suhe, sploh zdle pozimi...ker spim na svezem zraku in se mi prav izsusijo ponoci :?

no ampak vcasih se normalno zjutri lupckava, mislim da ma tut on vcasih vec, vcasih manj tega jutranjega zadaha...
e.v.i.c.a
Sramežljivka
Sramežljivka

ja no skor vsak ma mal neprijeten zadah zjutri, čeprav moj ga nima.
drugač pa ja, zjutri mam čist zaliman vse. na notranji strani ličnic mam kr odtise zob k tok skupi vlečem
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

moj se pa bolj obremenjuje s tem zadahom, ga bolj moti.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jullia_ napisal/-a:Ne poznam človeka, ki zjutraj ne bi imel zadaha. Tudi ne vem, če se tega resno da znebit.
Tisti filmski prizori, ko se par objet zbudi in se prične takoj strastno poljubljat, so pomoje precej za lase privlečeni :)

jst tud ne poznam.Še z usakim s katerim sem skupaj spala (kolegice, sošolke, fanti) niso mel ravno kokosovega zadaha zjutraj iz ust :D
pač,skoz noč se nabirajo razni smradovi, nč ne jemo, nč ne pijemo in je kar je.
midva z mojim se pa skos nareživa temu, če se začneva kej crklat al pa spraviva zjutraj v akcijo, skos pihava stran in dihava z zaprtimi usti.pač tko je ane, sej sva že šter leta skupi, ne vem kaj bi se slabo počutla, sej obadva veva kakšno stanje je zjutri :D :) in to vzameva v zakup, tko kot "dišečo" kopalnco ko gre dko kakat, "dišeče" vonjave ko kdo prdne/rigne, itn...pač, to je use naravno in brezveze se je obremenjvat s tem.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

To je povsem naravno; je pe res da je pri nekaterih veliko bol izrazito kot pr drugih...

Ublažiš ga tako, da si zvečer opereš zobe, da čez dan piješ dovolj tekočine, da zvečer ne ješ pikantnih stvari, alkohol in baje tut cigareti vplivajo an zadah...

Jaz voham zelo slabo, tako da me tut moj domnevni zadah ne moti.. Mojga pa zgleda tut ne, ker se zjutraj ponavadi začneva lupčkat preden gremo v kopalnico. Al si pa nahitr ko greš zjutraj na vc še spereš usta, mal pogrgraš zobno pasto in to je to . :wink:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

red*cherry napisal/-a:No, sam ne po tem ko si pojedla obilno večerjo. :D Je odvisno tudi od hrane.

S temle se jaz strinjam. Tisto po šesti uri je bolj tako.., jaz vseeno po šesti pojem še kakšen jogurt ali sadje (včasih tudi majhen kos kruha z nečim). Pred vsakim spanjem spijem čaj, si umijem zobe in to je to. Kadarkoli se je zgodilo, da sem pred spanjem pojedla večji obrok (recimo burek po žuru), mi tudi umivanje zob pred spanjem ni preveč pomagalo pri jutranjem zadahu.
Sicer pa se nikoli ne zbudim z 'dišečimi' usti.
To jutranje ljubkovanje s fantom je pa zame nekaj nepogrešljivega, ker se itak dogaja samo med vikendi in si ga ne bi rada kvarila s predhodnim umivanjem zob, tudi zato, ker si za to vzamem kar nekaj minut.. Na to sva se navadila in zdi se mi, da mi včasih prav paše malo tiste jutranje primesi zadahca. Kakor, da bi mi na svoj način dišal, ker je pač od mojega srčka, ki je še čisto zaspan.. :)
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ko odprem oči, fanatično hitim lulat in umivat zobe, ne glede na to, ali spim sama ali v dvoje. Ne prenesem jutranjega zadaha.

Če se zgodi jutranja strast, pa dihava vsak v svoj kot, kot je rekla *purple* :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Jooj js tut ne maram tega jutranjeg zadaha.... tut js sm hitro v kopalnici ter po tem z žvečilno v ustih :) ne prenašam da mi smrdi iz ust. Najbol bljak mi pa je k kšnmu š popoldne grozn smrdi iz ust pa mu ponudš žvečilko pa je noče uzet. Drugače pa js dam svojmu zjutrej lupčka, da bi se pa poljubljala jooj to pa ne morem.
Live your life like you want
Odgovori