če si prebrala kar sem prej napisala veš da imam podoben primer-oz.sem ga imela!tudi mi2 sva se imela v tem obdobjo ko mu ni bilo do sex full dobr,full sva se razumela,full je bil ljubeč in pozorn do mene...vse najnaj
!sam mi je vseeno živc poču in sem ga mogla prašat in ga na realna tla postavit...
mal se k sebi uzemi k drugače se mi bo snel
...in res je bil tok fer da se je še glede tega začel trudt in mi je že to dost pomenilo k sm vidla da mu ni vseeno!!počasi je pri nama ratalo vse tako kot sem si želela da bi bilo!hvala bogu!samo sem mogla res vztrajati in puščati času čas-pa je bilo
koliko časa sta pa že skupaj?

karkol nardim me je strah da bo spet to reku. ampk še zmer bom probala.

Ker to je pa too much.

No, to je že druga tema!

saj zame in to me zelo boli. vidm da se bova mogla temeljito pogovort k mam dost tega da ga morm čist skoz čakat da se spraviva k akciji k se mi tud zdi da za pogovarjat bova mela poj dost časa zj k sva pa tok mal skupi bi pa lahk dala mal več na sex. je pa tud tko da če ga pa kr napadem pa to, me pa sploh še bl zavrne, kva da neki skačem po njem pa da nej neham pa kva je z mano narobe. in ga zdj pustim čist pr mir. k mu je do tega da mi da kšn lupček nej kr, jst ga ne dam k me sam ozmerja kva neki skačem po njem in tega mam že tko dost da bom en dan čist znorela, k dela sam tko kt nemu paše in to se bo končal zelo kmal