Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

fun napisal/-a: Poskrbi za zaščito, pa to počni z osebo ki ji res zaupaš in veš da te ne bo samo iskoristil...

Ubistvu ni panike seksat z nobenim dokler se zavedaš, da iz tega seksa lahko kej odneseš (pač, da se seksaš z nekom, ki ga maš rad in pol na nek način odneseš neka čustva od seska- tole sm mal neumno razložila, sam ne znam točno povedat kaj bi hotla reč :gruebel: ) al pa se zavedaš, da je to samo seks-in to lahko uzameš kot, da te bo nekdo izkoristu al pa kot da ti izkorištiš njega in uzameš kot izkunjo. Obvezno pa je (za bilo ker seks) poznavanje zaščite. :schlaumeier:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Mhm p!ika; razumem kaj hočeš povedat...

Če gre tut punci sam za seks in potešitev potrebe (oz radovednosti) ne moremo ravno rečt, a jo je fant izkoristu... :P Pač zame dobro znan interes za to iz obeh strani... Sej ni neka globoka ljubezen edini dejavnik, zarad katerga gremo seksat...

Pomembno je, da to narediš zaradi sebe in ne zato ker ti nekdo reče da naredi... Pa ni važno kolko si star, s kom to počneš, kdaj kje to počneš... Sam sprejmi odgovornost pa ne jamrej potem da ti je žal... Tko nekak to funkcioneira...
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

jaz sm bla stara 15, pa sem tudi z enim ki sem ga poznala bolj površinsko.. ni mi blo žal, ampak vseeno če bi lahko kaj spremenla bi še počakala.. če si res met fanta je to drugo, če pa si bolj za avanture pa to, pa ne čakaj.. mam sošolko ko je stara 17 let pa je 1leto iskala sam tipe za sex, na koncu pa se le odločla za enega ko jo ma fuul rad in ugotovla da je pač sex z enim bolši kot pa z večimi..
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

McLarnovc napisal/-a:A dejte spet same svetnice.... Me zanima kako ste ve razmišljale ko ste ble v njenih letih... :?

jz sm tkole razmišlala.. nedolžnost sm zgubla še pred petnajstim letom in ko sem jo sm si mislla zdj k sm pa razdevičena je pa useen če seksam dalje..in tud sm...
mi je mal žou k sm mu dala pekmal ampak to napako nardiš sam enkat u lajfu pa je ne morš popravt :(

dragi punci bi pa tko rekla..če je prpravlena na par stavri k se loh zgodijo pr seksu pol pa uredu, sicer je pa njena odločitev kaj bo nardila s svojim telesom ane??
no te stavri so: nezaželena nosečnost => splav
=> vzgajati otroka
možna okužba s spolno prenosljivimi bolezni

jz bi še mal premislila na njenem mestu..sploh pa če jo ma fnt res rd pa če si jo zasluži, da je ne bo sam izkoristu kukr večina dela :(
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
PaTsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PaTsy »

zaradi radovednosti se ne spuščaj v nekaj kar boš kasneje obžalovala.. za vse pride pravi čas.. :wink:
Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Punca tu ni kaj za obžalovat,go for it,nebo ti žal!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Js tut nevem kako lahko skorej vsaka reče, naj se ne spušča v to da bo kasneje obžalovala.. sej ni nujno.. moj prvi sex tut ni bil iz nobene ljubezni, pa ne obžalujem nič.. vsaka stvar v življenju te nekaj nauči in tut vsaka slaba stvar je za nekaj dobra..
Če punca ve kaj počne, in ve da je pripravljena na ta korak.. pol punca kr go for it ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

..).
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Roberta R. napisal/-a:Js tut nevem kako lahko skorej vsaka reče, naj se ne spušča v to da bo kasneje obžalovala.. sej ni nujno.. moj prvi sex tut ni bil iz nobene ljubezni, pa ne obžalujem nič.. vsaka stvar v življenju te nekaj nauči in tut vsaka slaba stvar je za nekaj dobra..
Če punca ve kaj počne, in ve da je pripravljena na ta korak.. pol punca kr go for it ;)

Glede na to, da sprašuje nas, izgleda ni pripravljena. Če bi bla, bi vedla kaj in kako, in ne bi dvomila. Moj nasvet....počakaj toliko časa, dokler ne boš zares prepričana da to hočeš. In ko bo tako, te ne bo ustavilo niti 1000 NE-jev. Pa nič zato, če ne bo tisti PRAVI. Glavno je, da bo to samo tvoja odločitev (ne zaradi fanta, ne zaradi pritiskov prijateljic, ne zarad nasvetov na forumu, pač ker ti tako hočeš).
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

če si prebereš moj prejšnji post, boš vidla da sm tut sama napisala, da vrjetno ni pripravljena, če sprašuje tukaj.. ampak ne ti ne jaz tega ne veva.. samo predvidevava ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Maš prov Roberta....sm prebrala prejšen post.....in se strinjam z njim.....
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speliika<3 »

Punce mene pa zanima kako je blo prvič za vas?
Tko občutek pred tem, po tem?
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

speliika<3 napisal/-a:Punce mene pa zanima kako je blo prvič za vas?
Tko občutek pred tem, po tem?

Pred tem - valda je malo firbca v tebi, kako to izgleda, kakšen je občutek pri seksu. Tudi pri meni je bilo tako. Po tem... zdaj si ne znam predstavljati, da bi mogla počakat do poroke recimo. Če pa bi mogla, bi pa tudi.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

moj prvi spolni odnos je bil pri 16 letih,pa ga nikakor ne obžalujem....mogoče bi mal spremenila kraj dogajanja če se bi lahko še enkrat vrnila v tista leta ampak drgač je blo ql.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Odgovori