žura in ne pokliče

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

positive vibration napisal/-a:Midva imama samo en dogovor in tega se oba držima: ko se pride domov, se pokliče, pa če je to ob 7h vjutro. Vmes pa ne, ker eden ponavadi spi. Mogoče sms v stilu, kak si, pa ne pozabi name in to je to.

Ko pride domov tudi spiš, mar ne?
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ah, če je kje zuni me ne kliče, ker se itak prej slišva in se zmenva da se nasledn dan pol pokličeva... se je pa že kdaj zgodil da je reku da bo poklicu pa je pač pozabu, al pa se je prepozn spomnu pa me ni hotu budit sred noči :lol:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

ana27 napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:Midva imama samo en dogovor in tega se oba držima: ko se pride domov, se pokliče, pa če je to ob 7h vjutro. Vmes pa ne, ker eden ponavadi spi. Mogoče sms v stilu, kak si, pa ne pozabi name in to je to.

Ko pride domov tudi spiš, mar ne?

Ja, ampak ne tako trdno, kot če bi bil ob meni. Zakaj?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

moj se je tud nauču javit kje je oz da ga ne bo :cool: svaka mu čast!glede da nima mobita sm mu dala naredit plasticifirano vizitko z mojo cifro,da je ne more vničit nit zlahka zgubit.pa njegovim kolegom sm raztalala mojo cifro,tak da ni šans,da se mi ne bi javu,ker ne zna cifre.e svaka mu čast...vsaj mirna sm.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
PaTsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PaTsy »

midva z mojim imava zmenjeno tako da me pokliče enkrat vmes in ko pride domov.. če pa se zgodaj odpravim spat mu pošlem sms da se slišiva zjutraj.. drugače pa punca zaupaj mu, ker mislim da te bolj žre to kaj on počne in če bo slučajno pogledal za kako drugo kot pa da da bi bilo z njim kaj narobe ker to veš da bi te kakšen njegov kolega obvestil če bi bilo kaj narobe.. zaupanje! :?
Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
neryka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neryka »

Ja, no... Saj dejstvo je, da če človek nekaj obljubi oz. reče, pol naj se tega tudi drži. In če tega ne misli držati, potem naj bo raje tiho...

Jaz sem za to, da se pove ali samo napiše, da je doma in da je vse ok.. Zakaj?
Preprosto zato, ker te je strah, saj se lahko hitro kaj pripeti..

Vam povem kratko zgodbo moje kolegice..
Je zjutraj čakala svojega partnerja, da pride iz nočne.... (da bi peljala z njegovim avtom hčerko v vrtec).. In čaka.. čaka... Nič.. Zamuja.. Precej.. Ga pokliče. Nič.. telefon nedosegljiv.. Čaka... Pokliče taščo, mamo.. Če se je slučajno tam ustavil. Nič.. Čaka... Potem pokliče v službo.. Tam povejo, da je že davno odšel.. Kaj pa sedaj? Še vedno čaka.. No, in pol kliče v klinični center. In on je bil tam. Zakaj? Ker ko se je peljal iz službe, mu je na cesti en mahal, da rabi pomoč. Seveda je ustavil. In kaj se zgodi? Od nikoder se je vzelo nekaj ljudi, ki so ga napadli, vzeli avto, dokumente in telefon. Na srečo živi.. Lahko bi se zgodilo kaj hujšega.
In čisto normalno je, da človeka skrbi!!!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sori, ni normalno, da človeka ob vsaki poti iz zlužbe domov skrbi, da ga bodo napadli oboroženi roparji.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ to glih ne, je pa čist normalno če človeka skrbi, da je mel tist k se ga prčakuje in že ornk zamuja prometno nesrečo če se nič ne javi... glede na to kolk manijakov se dandanes vozi po cesti je tak pomislek čist upravičen
The secret of success is consistency of purpose.
neryka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neryka »

jullia_ napisal/-a:Sori, ni normalno, da človeka ob vsaki poti iz zlužbe domov skrbi, da ga bodo napadli oboroženi roparji.

Ja, seveda.. To ti dam čisto prav. Samo primer sem povedala.. Res, da ni mogoče glih primeren tej temi.. Ali ok. Samo tolko, da vidite, da se dandanes lahko marsikaj zgodi, ko človek to najmanj pričakuje.
Uporabniški avatar
PaTsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PaTsy »

če bi vsi sam pričakoval pa čakal kaj se bo zgodil nebi mel nič od življenja.. :roll:
Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

jst še zmer ne razumem da se eni kličete ko pridete z žura ob 3h, 4h zjutraj. "čau muci, doma sem." "ok miško, lahko noč." skrb pa taka. jst bi znorela da me nekdo zbudi sred noči. midva se ponavad pokličeva takrat ko si imava dejansko kaj za povedat. :nixweiss:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Ojej, ne morm verjet kake mate nekteri. Da bi se mogla nekomu javljat medtem ko ga grem zurat in obratno mi je cisto mimo. Sej se vidva predno gre oz ko pride domov/zjutraj.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

nutella napisal/-a:Ojej, ne morm verjet kake mate nekteri. Da bi se mogla nekomu javljat medtem ko ga grem zurat in obratno mi je cisto mimo. Sej se vidva predno gre oz ko pride domov/zjutraj.

ma pr men ni panike,če gre,sam da vem,da gre oziroma,da gaa takoj po šihtu ne bo domov,ker vseno nikol ne vem kaj se lahk pripeti.drgač pa ga ne oviram pr žurih.ne,da bi me pa recimo,ko še nisva skup živela klical ob 3 zjutraj da je pršu domov to pa ne...bi ga zihr nakurla ko bi me poklical.
no se je zgodlo...sam na smešn način...ko sva se tu pa tam na začetku dobivala...joj kolkrat je celo bajto v luft dvignu ko me je ob 2 zjutraj na hišni telefon klical...pač včasih sm ga kliala popoldan,zvečer pa ga ni blo doma...ko se je prvleku so mu doma rekli da sm ga klicala in me je šu vtrgan ko jelen klicat nazaj ob najbolj nenormalnih urah.joj kak me je razkuru...a on mi je hotel sm glas slišat...to mi je zdaj ful smešno...cela bajta v luft ko najslajše spijo...
da bi se pa vsako urco slišala kje se ker nahaja pa kaj počne mi je čist brezeveze.me sploh ne briga kje in skom je...sam da vem,da ga ne bo takoj domov,da lahk mirno spim.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

ja te belokranjke so čist divje... :razz: :D
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Moj pa ne hodi ven zurat in nimava teh problemov. Na zacetku je sicer sel na kak r.d. brez mene, ampak ni dolgo zdrzal. Se je pa tudi ze zgodilo, da je prisel od kje bolj pozno in me ni klical, ker me ni hotel zbujat.

Pri bivsem sva imela pa glede tega veliko tezav. Obljubil, da bo poklical zvecer, pa tega ni storil se cel naslednji dan. Obljubil, da bova skupaj za n.l. in me pustil na cedilu. Ko se je koncno pijan primajal do mene, je pa pricakoval, da bom vse pustila in sla z njim, kamor mu bo srce pozelelo. Na koncu pa bil celo uzaljen, ker nisem imela zelje novo leto docakat v postelji poleg pijanega cloveka.

Ko se spomnim na take stvari, res cenim to, kar imam, ceprav me vcasih ta njegova pretirana skrb zame skoraj malce ujezi.

Me je pa ena spomnila na eno kolegico, s katero ne moreva niti v miru spit kave. Vmes jo klice on, ona njega,... No, saj se meni tudi zgodi, da me moj poklice ravno takrat, ampak povem, da sem na kavi, in ga poklicem, ko pridem domov. Onadva imata pa kr ornk pogovore. Poleg tega ni sans, da bi si za kavo vzela pol ure, kadar on ni v sluzbi. Takrat mora tip obvezno zraven. Njemu pa je dala ultimat: ali jaz ali zuranje s prijatelji. Odkar sta skupaj (2 leti bo, se mi zdi), tip se ni sel sam ven. In zdaj se punca cudi, zakaj zveza ne uspeva.
TO je tista prava posesivnost, ne to, da dekle prosi, naj drzi besedo, ce rece, da bo poklical.
Odgovori