jullia_ napisal/-a:SSarchy napisal/-a:A mislite, da ni niti najmanšega razloga za strah, da bi se podobni dogodki nekoč obnovili? Nekateri pravijo, da moški, ki ima za seboj četico različnih žensk, vedno ostane 'podvržen' temu.
Drugi pa pravijo, da se mora človek najprej znoret in šele nato spustit v resno zvezo, drugače mu prej ali slej potreba po fukarjenju udari na plano. Kdo ima zdaj prav?
Kako zanimivo, da ima on za sabo kar konkretno številko, jaz pa sem pred njim telovadila le z enim. Potem je jasno, zakaj hoče ostat z mano..
Kaj pa, če bo v prihodnosti potem res tako, da bo pri meni zrasla potreba po fukarjenju z drugimi (čeprav sem zaenkrat še vedno 100%, da do takih želja ne more prit)

.. Je pametno, da si tip s pestro zgodovino odnosov najde nuno, ki ni 'izživeta', kakor pravite? Med nama namreč potekajo resni plani - zida se prizidek, kjer bo najino gnezdo, v roku petih let bi rad imel otroke z mano, še prej bo verjetno poroka..
P.S. Včeraj sva se zvečer dobila in se skregala. Trenutno sva oba 'na ignore'

, nič nisva rešila, samo stopnjevalo se je..
Mah, saj sploh ne vem, kaj bi rada od njega.. Po moje rabim še kakšen dan, da izbijem iz glave.
Glede na to, da najini odnosi potekajo nadpovprečno dobro, je tole zdaj zame res nadloga.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!