Torej, imam fanta že dobro leto, razumela se odlično, do včeraj.. Včeraj pa sem izvedela nekaj, kar me je popolnoma vrglo iz tira...
S ''prijateljico'' sva se domenili, da si izmenjava gesli elektronske pošte, da bi lahko gledale in brali tiste fore, ki ti ti jih pošiljajo prijatelji in znanci...
No, prebirala sem njeno pošto, nič posebnega, pač razne fore in filmčki, potem pa sem naletela na poštno sporočilo mojega dragega... Čudno se mi je zdelo, saj se ta dva naj ne bi razumela.. Prebirala sem in prebirala, videla sem,da ji ni poslal nič zanimivega, razen nekaj enozločnic in vprašanja kako je... Potem pa sem šla še na poslana sporočila in videla pošto kot je: hej, mišek, kako si? čisto si pozabil na mene in blabla...Pa kdaj boš se kaj oglasi pri meni itd.. na koncu pa lupčka in polno nekih objemov..

Naj omenim, da ima že tri leta fanta in, da sama NORI, če ga kdo samo pogleda...
Fant se je naenkrat začel obnašati čudno, ne piše, ne odgovarja na telefonske klice ipd.. Bojim se, da mu je natvezila kakšne laži, jaz pa za to ne vem!
Kaj naj storim???