zaupanje !
druga je pa res vse ful vredu. Ampak ko je kak problem, je pol na koncu vedno itak to problem, in nič druga. in sm mu že rekla, da tega nemorem spremenit, lahl pa sm do njega iskrena in ga mam rada in vseeee.
Zadnjič spremenil Yesa, dne 06. Jan. 2009 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
pr nama je blo pa tk, da sicer seksala sva ze oba, ampak jst nisem mela pred njim nobenga resnega fanta, on pa je mel 3 leta punco...in mi je blo fuuul na bed, ful sem mu zavidala da je ze to vse dozivel, da je ze eni reku ''ljubim te'', da je eno tako dobro poznal, da je pocel z njo vse kar sta pac pocela...ful mi je blo na bed
ampak mu nisem morila s tem, na zacetku ja, eneparkrat sem mu povedala kako cutim in sva se pogovorila in zdaj s casom je veliiiiko boljse...je pa enkrat ko sva se neki ful skregala okrog njegove bivse (kr neki sm mu tezila :S) izjavu: joj kok si zelim da je sploh nikol ne bi meu
in ce zdej pomislim na to - kaka neumnica sem bla da sem mu sploh kdaj kej omenjala, kako nej ubogi fant spremeni svojo preteklost?! vazno je kaj je zdaj, s kom je ta trenutek, in to da ma mene rad, nic drugega ni vazno. ubistvu je neumno, ker na nek nacin sem mu dejansko zavidala da je to ze dozivel, pomojem je podobno pr tvojmu fantu
tvoj fant bo mogu to sam pri sebi sprejet, ti mu lahko samo pomagas da mu mal samozavest napihas (:D veckrat mu omen kok je biu seks dober!!!) in mu stojis ob strani, ampak glede na to da se je ze kr precej umaknu...ne vem no, pogovor pogovor pogovor
ampak mu nisem morila s tem, na zacetku ja, eneparkrat sem mu povedala kako cutim in sva se pogovorila in zdaj s casom je veliiiiko boljse...je pa enkrat ko sva se neki ful skregala okrog njegove bivse (kr neki sm mu tezila :S) izjavu: joj kok si zelim da je sploh nikol ne bi meu
in ce zdej pomislim na to - kaka neumnica sem bla da sem mu sploh kdaj kej omenjala, kako nej ubogi fant spremeni svojo preteklost?! vazno je kaj je zdaj, s kom je ta trenutek, in to da ma mene rad, nic drugega ni vazno. ubistvu je neumno, ker na nek nacin sem mu dejansko zavidala da je to ze dozivel, pomojem je podobno pr tvojmu fantu
tvoj fant bo mogu to sam pri sebi sprejet, ti mu lahko samo pomagas da mu mal samozavest napihas (:D veckrat mu omen kok je biu seks dober!!!) in mu stojis ob strani, ampak glede na to da se je ze kr precej umaknu...ne vem no, pogovor pogovor pogovor

ja sej se menima ful veliko. sam o tem se več noče pogovarjat. ne zdaj ne nikoli. mene je pa strah ko mi reče da se o tem noče pogovarjat. Jaz tudi ne ker sem to pustila za sabo in kaj je preteklost je preteklost. Rada bi vedla pač da se je s tem sprijazno in zudi on pozabo na vse tako kot sem jaz.
Zadnjič spremenil Yesa, dne 06. Jan. 2009 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Jst ne štekam (pa sm se potrudla
).
Razumela bi, da si želi, da bi biu njegou prvič z nekom posebnim. In recimo, da je to osebo najdu u teb. Use lepo in prou, pol pa po parih dneh poznastva zve, da si pred njim že spala z drugim(i) in puf, nč več ni prou.
Očitno bi raj vidu, da je ženska nedoužna, pa čeprou ne tko "posebna", kt da je "the one", ampak nč več devica. Je pomembnejše "nedotaknjeno" telo al "ustreznost" človeka kot celote?
In glede na to, kar pišeš, je ta(k) dec sposobn u nedogled metat naprej tvojo preteklost (k je bajdvej čist normalna - ne bi rekla, da si jih pr svoji letih dala že celo četo skoz - predusm pa neodvisna od sedanjosti), česar pa, verjamem, noben ne bi doug prenašu. Jst sigurno ne.
In če tega ne more prebolet, nej gre u lou za eno frklco, pr keri ma več garancije, da ji bo prvi ... če mu je to pač bistvo seksa (zveze).

Razumela bi, da si želi, da bi biu njegou prvič z nekom posebnim. In recimo, da je to osebo najdu u teb. Use lepo in prou, pol pa po parih dneh poznastva zve, da si pred njim že spala z drugim(i) in puf, nč več ni prou.
Očitno bi raj vidu, da je ženska nedoužna, pa čeprou ne tko "posebna", kt da je "the one", ampak nč več devica. Je pomembnejše "nedotaknjeno" telo al "ustreznost" človeka kot celote?
In glede na to, kar pišeš, je ta(k) dec sposobn u nedogled metat naprej tvojo preteklost (k je bajdvej čist normalna - ne bi rekla, da si jih pr svoji letih dala že celo četo skoz - predusm pa neodvisna od sedanjosti), česar pa, verjamem, noben ne bi doug prenašu. Jst sigurno ne.
In če tega ne more prebolet, nej gre u lou za eno frklco, pr keri ma več garancije, da ji bo prvi ... če mu je to pač bistvo seksa (zveze).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Yesa, mislim, da si tista, ki rabi malo časa in boš potem malo drugače gledala na stvari.
Zakaj se daješ v nič? Ta fant je dosegel, da si postala nesigurna vase, da si dobila občutek, da je on boljši kot ti in da se sramuješ stvari, ki so čisto normalne.
Ne, tole ne gre skupaj. Fajn človek ne bo pustil punce zato, ker ima preteklost in ker ni čakala samo nanj. Danes se vrednosti ženske ne meri po njeni nedolžnosti. Ti si vredna kaj več kot to s kolikimi si bila. Zdaj razumem zakaj v neki drugi temi praviš, da si želiš, da bi šla nazaj v čas in bila samo z enim. To ni tvoje mnenje, to si želiš samo zato, ker te on ne sprejme take kot si in bi mu rada ustregla.
Saj vem, da večina moških sanja o tem, da bi imelo vsaj enkrat pod seboj prestrašeno in trpeče bitje, a tvoj je šel čez vse meje.
Bolno.
Zakaj bi kdo želel bit z nekom, ki ga ne ceni kot osebe ampak samo po tem, če je nedotaknjen? In to ti meče stalno naprej. Mislim, 22 letnica je že seksala, kakšna nevsakdanja in čudna stvar. Obnaša se kot, da bi imela doma bordel ali pa kot da bi koga ubila. In namesto, da bi ga ti zbrcala nazaj v srednji vek se boš plazila za njim?
Yesa napisal/-a: On je ful vredu, ful dober res, mel bi lahk stokrat bol hudo bejbo kot mene....hodi na fitnes, trenira nogomet, res dobro zgleda, popolno telo...
Zakaj se daješ v nič? Ta fant je dosegel, da si postala nesigurna vase, da si dobila občutek, da je on boljši kot ti in da se sramuješ stvari, ki so čisto normalne.
zgubla sm enga fajnega človeka zato kr nism bla več nedolžna?
Ne, tole ne gre skupaj. Fajn človek ne bo pustil punce zato, ker ima preteklost in ker ni čakala samo nanj. Danes se vrednosti ženske ne meri po njeni nedolžnosti. Ti si vredna kaj več kot to s kolikimi si bila. Zdaj razumem zakaj v neki drugi temi praviš, da si želiš, da bi šla nazaj v čas in bila samo z enim. To ni tvoje mnenje, to si želiš samo zato, ker te on ne sprejme take kot si in bi mu rada ustregla.
Saj vem, da večina moških sanja o tem, da bi imelo vsaj enkrat pod seboj prestrašeno in trpeče bitje, a tvoj je šel čez vse meje.
In včeraj ko sma se menla je hoto prau vse vedat o vsemu. kak je blo, kje, ....nevem no. meni je biu taki bed. In zdaj mije reko da encajt sigurno nebi mogo seksat z mano.
Bolno.
Nevem kak ga bo lahk pustla na miru, kaj naj mu rečem, kak naj ga ne kličem,kaj sploh naj naredim....
Zakaj bi kdo želel bit z nekom, ki ga ne ceni kot osebe ampak samo po tem, če je nedotaknjen? In to ti meče stalno naprej. Mislim, 22 letnica je že seksala, kakšna nevsakdanja in čudna stvar. Obnaša se kot, da bi imela doma bordel ali pa kot da bi koga ubila. In namesto, da bi ga ti zbrcala nazaj v srednji vek se boš plazila za njim?
moje mnenje je to da če te ma res rad, bi mogo bit vesel da maš ti kolegice, ker si s tem ti srečna.. ne more te prklenit sam zase pa te izplirat od vseh sao zato kr nima v glavi razčiščeno.. to za mene ni zveza ampak pač neko prevladovanje kdo ma koga bolj na kratko in podobno.. more razumet da on ni središče tvojega sveta da obstajajo še tudi drugi ljudje katerih družbe si želiš
Kakšen teden nazaj me je neki ˝tujec˝ dodal na msn. Spraševal iz kje sem, koliko sem stara..nato me vpraša, če bi se dobila, ker pride v Lj in sem mu iz heca rekla ja. Na koncu sem mu povedala, da se ne mislim z njim dobivat, ker imam fanta. Nadaljevala sva pogovor..vprašal me je kako to da imam mlajšega fanta, če je dober v postelji, ali me zadovolji. Ker so se mi vprašanja zdela neprimerna, sem pogovor zaključila. To sem svojemu fantu takoj povedala in komentiral je, kako je ta ˝tujec˝ smotan, kje sem ga našla in ne vem kaj še vse. Ker so me nekatera njegova dejanja motila, sem mu povedala, da to tako ne gre, on mi je pa vrgel v obraz, da naj grem s ˝tujcem˝ na pijačo. Dva dni nazaj sem bila pri fantu in brala zgodovino pogovorov. Našla sem pogovor in ugotovila, da je ta ˝tujec˝ moj fant. Prijatelju je napisal, da me bo dodal na msn, da vidi če se s kom dobivam. V tistem trenutku se mi je zdelo smešno, ampak po pogovoru s prijateljico mi ni več. Nisem mu še povedala, da vem za to, kar je naredil. Naredila bi mu isto, vendar se nočem spuščat tako nizko kot on, da me tako preverja. Po eni strani se bojim njegovega odgovora, če bi se jaz izdajala za drugo žensko in ga vprašala ali bi se dobil z mano. Ne vem kaj naj naredim! Rekel mi je, da mi zaupa, vendar če bi mi zaupal nebi tega naredil. Prosim za kakšno mnenje.
Love is for sharing
Wau, tole te je pa dobr preveru! Dobr, da si na koncu rekla ne.
Hja, če bi se to men zgodil, bi fantu vrjetno povedala, da vem za to, kar je naredu in ga vprašala zakaj. Mogoče bi celo isto naredila js njemu, da mu nebi ostala dolžna, čeprav je čist mogoče, d bi te fant že tkrt pogruntu.
Zakaj je to nredu pa mogoče celo sama najbolj veš. Al pa mu je na ušesa preko kakega prijatla pršlo kaj, kar bi se mu zdelo sumljivo (pa čeprav nič ni). Mogoče je bila pa samo zajebancija? Vprašaj ga!
Hja, če bi se to men zgodil, bi fantu vrjetno povedala, da vem za to, kar je naredu in ga vprašala zakaj. Mogoče bi celo isto naredila js njemu, da mu nebi ostala dolžna, čeprav je čist mogoče, d bi te fant že tkrt pogruntu.
Zakaj je to nredu pa mogoče celo sama najbolj veš. Al pa mu je na ušesa preko kakega prijatla pršlo kaj, kar bi se mu zdelo sumljivo (pa čeprav nič ni). Mogoče je bila pa samo zajebancija? Vprašaj ga!