Po seksu se počutim osramočeno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Nycole
Sramežljivka
Sramežljivka

Po seksu se počutim osramočeno

Neprebrana objava Napisal/-a Nycole »

Hey imam en problemček. Na cosmovem iskalniku sm pregledala dol in počez, vendar nism najdla nobene podobne teme. :(
Vglavnm v zvezi sem že dolgo časa in preprosto uživam v najinem sexu. Takrat se lahko res odklopim, ratam divja in rada eksperimentiram. :flower:
Problem nastopi izven spalnice. Sram me je kaj sm počela :oops: Nevem zakaj ampak tko čudno se potem počutim, mal mi je bad kaj sm delala. Ko sm se s fantom pogovarjala, mi je rekel da je to čisto normalno-meni pa ni normalno da se tok bad počutm. Najhujš je pr pogovoru s prjatlcam, ko jih slišim kako se brez zadržkov pogovarjajo kaj vse počnejo, jaz enostavno utihnm.
Fora je tud v tem, da nikol nism bla verna, otroštvo je bilo dokaj normalno. Vem da so ene učil v tej smeri, da je greh, če imaš spolne odnose pred poroko. Ali pa če seksaš iz užitka je greh, pač moraš samo zato da otroke delaš :eek: Takim je pol res mal bed, sam mene res niso tko učil.
Očitno sm si js sama ustvarla neko prepričanje, in mi zdej to mori. :confused:
Kako se ga znebit? Ma kdo kšno idejo?
Remember to keep your self alive. There is nothing more important than that -
By Afeni Shakur
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

tvoja starost?
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Ok, jaz tudi kdaj pa kdaj dobim pomisleke, ojej, kaj sva pa delala ( to je predvsem takrat, ko je možnost, da bi naju njegovi slišali in pol ne vem kaj si lahko mislijo - ok, saj sva dovolj stara, ampak vseeno..), ampak, če pomisliš, saj je konec koncev vse človeško, vse nekaj naravnega in ne vem kdo dandanes to še dela samo zaradi otrok. Dejstvo je, da pri tem uživaš in ni razloga, da bi se komu to zdelo narobe.
Pravega nasveta ti jaz ne znam dat, ne vem, zakaj te to toliko skrbi, ker res ni nič narobe s tem :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

To se je tud men na začetku zveze dogajal, zdej me je na srečo že minila ta slaba vest... kaj pa tvoji starši - a sprejemajo tvojega fanta? Mojga na začetku niso sprejemal, tud še zdej ga ravno ne obožujejo in zarad tega, sem mela pol jst slabo vest. Sm misla, da delam neki narobe pa skrbel me je, kaj pa če delam napako, kaj pa če res ne bi smela met nč z njim pa take... tko da je mogoče vzrok za tvoje težave v tem...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Js sm pa imela še pred fantom pomisleke, kaj bi si bodoči fant mislil, nekako nisem bila zaupljiva, bala sem se izdaje, da bo komu povedal... Ne vem od kje, ampak potem ko sem pa začela s fantom, se mi je pa zdelo vse naravno in so pomisleki izginili.

Glej, pomembno je, da ti ni problem početi takšnih stvari - to pomeni, da ti paše in da uživata. In kar je dobro za človeka in če nobenemu ne škoduješ - potem je prav. :) Drugače je pa pomoje fajn, da mal prebereš forum, vidiš, da ni to nič takega, si mogoče kakšno knjigo o spolnosti prebereš. Glede prijateljic pa - saj jim ni treba pripovedovati sočnih podrobnosti, do tega tudi meni ni. To je samo za naju s fantom.

In najbolje je, da se tudi s fantom o tem več pogovarjata in si data vedeti, da ni vajina "pokvarjenost" nič napačna, ampak zaželjena. :D
swinga
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a swinga »

Men je blo tud na začetku bad, sam pol se navadš.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mogoče si preveč nesproščena oz. te zdej kej mori pa se to kaže na tak način. Lahko pa ti je preprosto nerodno. Mene učasih kr rdečica oblije, ko pomislim kaj sva delala/kaj sm mu rekla, da nej dela/kaj bi hotla. In si ne znam pomagat kako nej to rešim. Ubistvu sploh ne vem, če hočem to rešit, ker pol mogoče ne bi bla jz, če ne bi (konstantno) zardevala. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Zdej, ko sm končno dala učenje psihologije osebnosti skozi, ti lahko malo ponakladam in se považim o vzrokih tvojih problemov. Ampak mislim, da kšnega Freuda in njegove seksualne razlage (katerih vzrok skoraj vseh težav je potlačena spolna izkušnja, neprijetni spolni dogodki v otroštvu) ne bi rada slišala :D .

Tudi jaz sem dala to skozi, pa nisem med sexom nikoli zganjala kakšnih stvari, za katere bi me lahko bilo sram (kar nobenega sploh ne bi smelo biti sram). Sram me je bilo, ko sm kdaj pa kdaj malo preveč kričala, si malo preveč upala, govorila razne porkerije in sm si potem mislila: "Kaj si pa zdej misli moj o meni? Da me ni sram, česa sem vsega zmožna!" Pa verjemi, noben te ne kritizira zaradi takih stvari, še posebi ne tvoj fant. Ker on je s tabo zato, ker si mu ti kot taka všeč.

Sram te ni treba bit niti pred prijateljicami. Ampak js ti tko rečem: enim osebam preprosto ni do tega, da bi okoli govorile svoje posteljne radosti. In ti jih niti ni treba, če se ob tem ne počutiš dobro. Zakaj bi morali vsi vedet, kaj se dogaja z vama? Enostavno so stvari, ki jih lahko zadržiš samo med vama, stvari, ki ostanejo vajina skrivnost. In stvari, ob katerih se bosta samo vidva nasmejala in zardela, drugi pa ne bojo imeli pojma, o čem se gre. In če ti povem iskreno, so meni take stvari dosti ljubše in tudi bolj ljubke, kot pa, da bi cel svet vedu, kaj zganjam jaz u postelji...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

nej ti ne bo bad :D bot na to ponosna, da rada experimentiraš ap da s eodlopš in tko zdivjaš :)

men je edin bedno se tko na fuul pog. to s kolegicam, k niso dale še nč od tega čez ker itak ne vejo o čem govorim :D edin tkrt se mi zdi pa se mau bedn počutm k da delam zdj nevem kva, k da mam fetiš da bi ga spenkala do krvi pa u tem uživala itd. (to biu sam primer hehe)

če me pa njegovi slišjo..nevem, prvič mi je blo bad k so,zdj pa nvem :D useen mi je nekak, če čjo, nj poslušajo, čene pa nej dajo tv bl naglas pa je
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

hehe

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

mala.. začni govorit o tem z drugimi. na zacetku bo tesko,..a pol gre,..ce pa priznas nekaj seksi drugim,..zakaj ne bi sebi. Prjatli so njboljsi terapevti, za premagovanje ovir, sam mores jih znat skoristit, ne v slabem pomenu besede, samo ... daj jeziček na plano nj pove kej zanimiwega:) ne boj se sama sebe,..:)
Odgovori