Aloha napisal/-a:Jst si pa probavam predstaulat, kako zgleda, ko bejba dejansko izvaja tak "projekt" ... Najprej se rajcata, stvarca gre u luft, ona hit med svinčniki, radirkami, šilčki in barvicami zbrska ravnilce, desc nepremičen na hrbtu, ona pa z lupo (da ne bi šu kšn milimetr u nč) sešteva črtice, u priročen zveščič zabelež natančen izmerek, tut decimalke, odloži in akcija se nadaljuje ... Ko je konc, pa hopa na cosmota usa vesela servirat informacijo .
O tem sva tud jst pa °°PeeKaBoo°° prejle mal razpravlale haha. Ni kej tale tema,je prov namenjena razvedritvi ko smo slabe volje .
Mene pa zanima če ma pol vsakič točno isto dolžino ali je to odvisno tudi d kašnih dejvanikov Ene tko vestno merite, da morate najbrž imeti tudi statistiko nekje zapisano...
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
Jst prejle vprašam mojga, če si je kdaj meru premer svojga in prav on men:" Ja k'k pa, če nimam šublerja?! A nej si ga na šihtu ven na mizo fuknem in začnem mert, pa še rečem kermu, nej mi pride pomagat?!"