Cosmo obdarovanje 2008
red_rose napisal/-a:ja kaj pa ce je naklucje tist ferero, skatla pa cist drugacna? mislim jao, js sm tut u trgovini vidla skatlo z metulji
Ja ok tud to je možno no. Sam je to tud čudn ker ona ni nč napisala kaj je dubla. Joj mi je fino igrat detektiva haha

Ah dobr no. Yazmeen itak, da se je zajebala če pa tuki use napišejo kaj so duble

red_rose napisal/-a:ja kaj pa ce je naklucje tist ferero, skatla pa cist drugacna? mislim jao, js sm tut u trgovini vidla skatlo z metulji
ja saj zato pa sem prosila tisto ki je škatlico dobila, da naj pokaže slikico škatlice. ker nočem nikogar obtoževat po nepotrebnem. pravim samo kaj sem opazila. in res upam da to ni to. da je druga škatlica.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
nastasja napisal/-a:red_rose napisal/-a:ja kaj pa ce je naklucje tist ferero, skatla pa cist drugacna? mislim jao, js sm tut u trgovini vidla skatlo z metulji
ja saj zato pa sem prosila tisto ki je škatlico dobila, da naj pokaže slikico škatlice. ker nočem nikogar obtoževat po nepotrebnem. pravim samo kaj sem opazila. in res upam da to ni to. da je druga škatlica.

V glavnem nimam nobene slikce od tele moje škatlice zdajle pri roki, lahko pa ti povem kako zgleda. V dolžino meri nekje 20cm, v širino 15cm. Je bele barve. Gor so narisani metuljčki v roza in modri barvi, v različnih odtenkih. Gor so narisane še pikice v raznih barvah in tudi rožice v raznih barvah.
haley napisal/-a:nastasja napisal/-a:red_rose napisal/-a:ja kaj pa ce je naklucje tist ferero, skatla pa cist drugacna? mislim jao, js sm tut u trgovini vidla skatlo z metulji
![]()
![]()
V glavnem nimam nobene slikce od tele moje škatlice zdajle pri roki, lahko pa ti povem kako zgleda. V dolžino meri nekje 20cm, v širino 15cm. Je bele barve. Gor so narisani metuljčki v roza in modri barvi, v različnih odtenkih. Gor so narisane še pikice v raznih barvah in tudi rožice v raznih barvah.
no zgleda da je to to, bela škatlica z metulji v modra in roza barvi, dolžina 20 cm, širina 15 cm.
no tako sem jaz za njo kupila, lahko še povem kje, pa koliko sem za njo dala tudi.
bi pa vseeno rada vidla slikico da se prepričam.
sem optimist, in še vedno upam, da to vseeno ni tista škatlica.
morem pa še povedat:
haley, ko sem brala začetek tvojega posta, pa sem vidla, da je govora o škatlici z metulji in črnem ferrerju, sem si mislila, no moja obdarovanka se je končno javila. in pol sem, dalje brala pa sem videla da to ni to, pol pa sem še pogledala kdo je post poslal in pač ni bila tista, ki sem ji poslala darilo.
in potem jaz včeraj temo berem skozi, in vidim, da te je citirala moja obdarovanka, in mi je pritisk totalno narastel.
ker mislim, da bi vsak od vas pomislil na to kaj sem jaz, če bi vedeli kaj je dobila njena obdarovanka.
ali se motim?
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
sicer nisem sodelovala v tej igri, ampak vseeno nastasja, če si to sumila, da je pač nekdo tvoje darilo naprej poslal. bi lahko rešila zadevo diskretno in preko ZS. zakaj je to ta oseba storila - verjetno ima svoj razlog. vem, da si jezna. do neke mere tudi upravičeno, ampak vseeno se mi ne zdi vredno zaradi tega javno (dobesedno) linčati to uporabnico! 

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Ja če je to res bi punca lahko usaj namest iste čokoladke poslala raffaelote da bi usaj mau zgledal ne.Tko da upam da se ni zgodil to kar mislimo da se je.Sam ta uporabnica pa najbrž se ne bo več javla tuki če je to nardila.
No lepo da vem da bo darilo,čeprov zgleda da ga bom res dobila šele ta tedn,pač mi je blo mau čudn,ker ste vse dobile dost kmal darila.
No lepo da vem da bo darilo,čeprov zgleda da ga bom res dobila šele ta tedn,pač mi je blo mau čudn,ker ste vse dobile dost kmal darila.
nastasja napisal/-a:no zgleda da je to to, bela škatlica z metulji v modra in roza barvi, dolžina 20 cm, širina 15 cm.
no tako sem jaz za njo kupila, lahko še povem kje, pa koliko sem za njo dala tudi.
okej ne sodelujem pri tem obdarovanju ampak;
ti si kupla to škatlico- misliš da ni možno da je tudi ona enako?Vse je možno!V glavnem bi pa blo vse bol okusno, če bi z njo opravla preko ZS, kot pa da javno 'pereta perilo'.
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Tiste,ki se tako zgražajo da je nastasja javno (torej na forumu) povedla kaj sumi da se je zgodilo; eno vprašanje za vas: a ve ne bi bile jezne, če bi se vam to zgodilo? Ne rečem, da je dejansko ta punca to storila, ampak to pravim hipotetično. Js odkrito priznam, da bi bila. Ker to naj bi bilo obdarovanje ne pa igrica pošlji darilo(ki si ga ti prejel od nekoga drugega) naprej.
Sicer smo pa prav gotovo že vsi kdaj kakšno darilo dali naprej (js recimo dam čokolado naprej, kr med prazniki itak že ogromno drugih sladkarij poješ; sploh pa če dam kej drugemu, je boljše zame,kr ne zmažem sama
, drugih stvari pa ne dajem, ker se mi zdi,da če se je oseba potrudila in izbrala nekaj zame,da ni najlepše da dajem naprej. pa še v bistvu mi vedno poklonijo tisto kar mi je všeč,tako da niti nimam "želje" dajat naprej ). In tega najbrž ne bi storili direktno pred to osebo, ki nam je to darilo poklonila?
Naj se pogovorita, razčistita...za ZS al pa tule na forumu(kakor jima paše)
Mislim da tu ni nobenga pranja perila.
Pa preden me kdo napade, da kar nekaj obtožujem...govorim hipotetično,če bi/je ta punca res poslala naprej darilo,ki ga je prejela.
Pa da ne bom čist OT - če bi prej opazila to obdarovanje, bi se tudi sama pridružila. Ful luštna darilca, punce
. Drugo leto se vam pridužim (če bo zoper potekalo obdarovanje) 
Sicer smo pa prav gotovo že vsi kdaj kakšno darilo dali naprej (js recimo dam čokolado naprej, kr med prazniki itak že ogromno drugih sladkarij poješ; sploh pa če dam kej drugemu, je boljše zame,kr ne zmažem sama

Naj se pogovorita, razčistita...za ZS al pa tule na forumu(kakor jima paše)

Pa preden me kdo napade, da kar nekaj obtožujem...govorim hipotetično,če bi/je ta punca res poslala naprej darilo,ki ga je prejela.
Pa da ne bom čist OT - če bi prej opazila to obdarovanje, bi se tudi sama pridružila. Ful luštna darilca, punce

Zadnjič spremenil sweet(xy), dne 04. Jan. 2009 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
keepsake napisal/-a:joj kakšno dramo delate iz tega... punci mogoče ni bla všeč škatlca, mogoče ne mara ferrerotov, pa je poslala naprej... ker javni linč je zdej to, pa nominacije za ban iz foruma
Saj so že nekatere rekle, da bi potem to lahko komu podarila.. sestrični, sestri, nečakinji.. komurkoli.. sam ne pa glih tu na forumu, ker itak je bilo za pričakovat, da se bo prej ali slej vse razvedelo

jaz nisem rekla, da je ona to naredla, pravim, da sumim samo da bi bilo možno. in to ni nobeno linčanje.
in tisti prvi moj post je bil napisan v jezi, ko sem vidla tisti post od nje in je zdaj zadeva pač javna, pa kaj.
če to ni to, tak hvala bogu da sem se zmotila, ker nočem o nikomer misliti nič slabega. niti tega, da je kdo to naredil. ker tak že celi čas upam, da sem se zmotila, da je vse skupaj samo eno veliko naključje in nič druga, da je ona pač kupila tako škatlico kot jaz.
in sploh več ne bom debatirala o tem, ker zdaj eni nekaj zraven bluzijo kaj sploh ne spada, kao izključitev iz foruma, pa take bedastoče.
in tisti prvi moj post je bil napisan v jezi, ko sem vidla tisti post od nje in je zdaj zadeva pač javna, pa kaj.
če to ni to, tak hvala bogu da sem se zmotila, ker nočem o nikomer misliti nič slabega. niti tega, da je kdo to naredil. ker tak že celi čas upam, da sem se zmotila, da je vse skupaj samo eno veliko naključje in nič druga, da je ona pač kupila tako škatlico kot jaz.
in sploh več ne bom debatirala o tem, ker zdaj eni nekaj zraven bluzijo kaj sploh ne spada, kao izključitev iz foruma, pa take bedastoče.