Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Glede na to da je bilo rečeno, da se pošlje do konca mesca in da smo zvedel za naslove že kar neki časa nazaj je težko ravno rečt, da ni bilo časa...vsaj eno čokolado poslat je mela vsaka čas...tko, da žalostno za tiste ki niste dobile, pač očitno nekateri niso resno vzeli tole :roll: mislim, dost nesramno no... pač so bili prazniki, sam to smo vsi vedel in se ne čaka do zadnjega dne , da lahko pol rečeš, da pošta ni delala. jao jao
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Res je žalostno ja.
Je pa počasi tudi že precej sumljivo, ker se nobena od tistih, ki bi morale poslati darilo, ni oglasila sem, da bi vsaj kaj obrazložila ali bilokaj.. Pomoje bi drug teden pa že lahko javno napisali, kdo je bil tisti, ki ni bil fer!
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

moja obdarovanka pa se še vedno ni javila, pa je zdaj že zagotovo morala darilo dobit, saj sem ga poslala že 22.12.

sem ful žalostna da se ne javi, se se ni treba zahvalit pa nič, naj mi samo javi, da ga je dobila, ne pa da zdaj celi čas premišljujem, da niso na pošti kaj zamuštrali.

pa ni fer, da vse še niste dobile darila. ker so imeli res dovolj časa za poslat. jaz sem se najbolj bala, da se bo ravno to zgodilo.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst sicer nism ena izmed udeleženk (letos me žou ni zajeu praznični spirit), da ne bi kera misnla, da opravičujem sebe, je pa možno, da kšne obdarovanke u teh dnevih ni doma (in se tko ne more zahvalt) in pa da je kšna obdarovalka darilce poslala zadnji hip, to pa zarad presežka useh božično-novoletnih pošiljk pač ni prspelo u roku, k je glede na razdaljo in usebino običajen.

Če pa tut drug teden ne dobite, pa jauni linč! :twisted:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka

no zdaj komaj sem opazila, da se je moja obdarovanka javila na tem forumu, samo nič ni bilo meni namenjeno.

opazila pa sem še tudi nekaj drugega:
njena obdarovanka je dobila darilo v škatlici z metulji, in prav v škatlici z metulji sem ji poslala darilo jaz pa poslala sem ji tudi dva temna ferrerja in njena obdarovanka je dobila en ferrer.
upam samo da ni vzela tiste škatlice in čokoladice in kar to poslala naprej. :evil:

ker to se pa pol res ne spodobi.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

_*Jagoda*_ napisal/-a:
haley napisal/-a:Evo danes sem pa tudi jaz končno dobila svoj paketek! In sem bla super noro presenečena! Kot da bi me tista oseba kar dobro poznala (čeprav iz tistega konca Slo iz kjer sem dobila paketek sploh nobenga ne poznam). Vse skupaj je bilo v darilni škatli z metuljčki-js obožujem metuljčke! :sport: Potem notri je bil ta temen ferrero (mmmm), pol fa deodorant, ki ful dobr diši pa še playboy uhani! Ful se mi dopade playboy motiv. Na žalost ne nosim uhanov, ampak je mogoče zdaj končno čas, da si dam luknjice nardit :D
Res ful hvala hvala mojemu dedku mrazu! :bussi: Upam, da mi boš povedala katera si :)

Vidim, pa da je bilo tudi moji obdarovanki darilo všeč :jump:

em.. ja ta tvoj dedek mraz pa bi naj bla jaz :wink: me veseli, da se ti je dopadlo darilo :)

LP

Hmm nastasja tole misliš? Mislm če je to res, pol nimam besed :eek: .
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka

ŽuŽa napisal/-a:
_*Jagoda*_ napisal/-a:
haley napisal/-a:Evo danes sem pa tudi jaz končno dobila svoj paketek! In sem bla super noro presenečena! Kot da bi me tista oseba kar dobro poznala (čeprav iz tistega konca Slo iz kjer sem dobila paketek sploh nobenga ne poznam). Vse skupaj je bilo v darilni škatli z metuljčki-js obožujem metuljčke! :sport: Potem notri je bil ta temen ferrero (mmmm), pol fa deodorant, ki ful dobr diši pa še playboy uhani! Ful se mi dopade playboy motiv. Na žalost ne nosim uhanov, ampak je mogoče zdaj končno čas, da si dam luknjice nardit :D
Res ful hvala hvala mojemu dedku mrazu! :bussi: Upam, da mi boš povedala katera si :)

Vidim, pa da je bilo tudi moji obdarovanki darilo všeč :jump:

em.. ja ta tvoj dedek mraz pa bi naj bla jaz :wink: me veseli, da se ti je dopadlo darilo :)

LP

Hmm nastasja tole misliš? Mislm če je to res, pol nimam besed :eek: .

Ja točno to mislim.
Upam, res upam, da to ni to kaj zgleda da je.

haley če boš slučajno to prebrala, te prosim, če objaviš slikico škatlice z metuljčki, da se prepričam, če se je zgodilo to kaj mislim ali ne. hvala
Zadnjič spremenil nastasja, dne 03. Jan. 2009 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jah nastasja tvoja obdarovanka je zelo očitno dobila darilo, kajne. :?

Sicer mi je pa po eni strani žal, da se nisem prijavila, a mi ni bilo v interesu izdajati imena, priimka in še naslova. :oops:
Pohvale Libido. za idejo in dobro izvedbo (kolikor berem).

Darilca so pa prav luštna!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

To je pa res grdo, dobit darilo, pojest en ferero in ga poslat naprej :?

Aja, Ryu, jst sm ti poslala :)

kamis , ti se pa že nehi vsak dan oglašat, boš dobila darilo, ker vem, katera je tvoja obdarovalka in tut vem, da je že poslala pred prazniki. :razz:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

no končn vem od kere je :D in sončk, res si sončk hehe :P

se pa mn tud ne zdi fer, da bi dobljeno darije na novo zapakiral in poslal naprej nekomu drugmu kot 'novo' darilo :eek: :tot:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

I know :cool: :razz:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Pa mislte, da je kdo sposobn to narest, pač poslat darilo naprej? Sej se ja ve, da si bomo povedale, kaj smo doble ... drugač pa ja, če se je to res dogodilo, je grdo no :?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja dobr, res ni lepo, če zveš, da je nekdo tvoje darilo dal naprej, ampak linčat je pa spet ni treba zarad tega. Pomojem smo vsi tuki že kdaj dal kej naprej, kar nam ni ustrezal (pr men je to na tone sladkarij, ki jih dobim za Miklavža, božička in rajš dam naprej, k da sama vse požrem)...čeprov to ni lih pohvalno.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Yazmeen napisal/-a:Ja dobr, res ni lepo, če zveš, da je nekdo tvoje darilo dal naprej, ampak linčat je pa spet ni treba zarad tega. Pomojem smo vsi tuki že kdaj dal kej naprej, kar nam ni ustrezal (pr men je to na tone sladkarij, ki jih dobim za Miklavža, božička in rajš dam naprej, k da sama vse požrem)...čeprov to ni lih pohvalno.

Pa dobr ko bi dala usaj sestri za božička, ne pa naprej na forum.Hjoj. Sej lepo, da jo braniš sam zihr se tud strinjaš z mano :P .
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja, sj sm napisala, da ni lepo...to se strinjam. Smo pa zihr že vsi kdaj dal kej naprej, sam tale punca se je pač zaje*ala, k se je zdej to zvedl :D
Zaklenjeno