No.. moj problem je sledeč..
Če mene vprašate je to kr resna zadeva, kr bi fant in punca naj bila nekakšna "najboljša" ali pa vsaj dobra prijatelja ane..
V mojem primeru je tak, da se dobro razumeva pred, vmes in po sexu.. ali pa če greva kam.. če preživiva več časa skup pa tak.. če sva skupaj.
Vidiva se 1× do 2× tedensko ker on živi na Ptuju, js pa v okolici Slov. Bistrice. Sicer ni ne vem kak dolga razdalja.. AMPAK bencin tud stane ane.. (= recesija ane.. hehe

In pol je vedno tko.. proti večeru se mal pokličema.. ponavad sma se lahk dolgo menla, pa čvekala.. Pred kakšnima 2 mescema pa ga je začelo mal ne vem.. čudno se obnaša.. pa eh..kje pa.. če mislite to.. ne, ne vara me

ampak se mi zdi, da postaja vedno bolj nekomunikativen. Vedno bolj je v sebe zaprt, problemov sploh noče reševat, samo v sebe jih zapre in ga mogoče tiščijo, da je potem tak tečen, da ni za nikamor. Človek no.. mogoč je v kaki krizi, sam dvomim, kr so fantje ponavad vsaj mal manj občutljivi kot pa me, ženske. Zanimivo je, da se sploh noče pogovarjat, nič mi noče povedat..nč.. kot da bi mu zmanjkalo tem. ???
Glejte.. fanta mam zelo rada. 15. januarja bova 2 leti skupaj. Pa tudi takšno lepo zvezo kot imava, se mi zdi da bi bilo hudo zavrečti samo zaradi tele težavice.
Prosim, svetujte mi kak si naj rešim zvezo, predvsem pa kak naj rešim njega in se rešim njegove nekomunikativnosti.
Lep večer še naprej