Fant postaja precej nekomunikativen

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Libido
Sramežljivka
Sramežljivka

Fant postaja precej nekomunikativen

Neprebrana objava Napisal/-a Libido »

Živjo ~ spet težim z vprašanji :D sam mladi pač smo taki. Že ko smo bli mali smo skos spraševali : Ati, mami.. zakaj pa je to tak???
No.. moj problem je sledeč..
Če mene vprašate je to kr resna zadeva, kr bi fant in punca naj bila nekakšna "najboljša" ali pa vsaj dobra prijatelja ane..
V mojem primeru je tak, da se dobro razumeva pred, vmes in po sexu.. ali pa če greva kam.. če preživiva več časa skup pa tak.. če sva skupaj.
Vidiva se 1× do 2× tedensko ker on živi na Ptuju, js pa v okolici Slov. Bistrice. Sicer ni ne vem kak dolga razdalja.. AMPAK bencin tud stane ane.. (= recesija ane.. hehe :D ) pa še cajta ni vedno.. Mogoče je tud to, da je tak slabe volje vedno posledica tega, da se tak malo vidiva.. :(
In pol je vedno tko.. proti večeru se mal pokličema.. ponavad sma se lahk dolgo menla, pa čvekala.. Pred kakšnima 2 mescema pa ga je začelo mal ne vem.. čudno se obnaša.. pa eh..kje pa.. če mislite to.. ne, ne vara me :)
ampak se mi zdi, da postaja vedno bolj nekomunikativen. Vedno bolj je v sebe zaprt, problemov sploh noče reševat, samo v sebe jih zapre in ga mogoče tiščijo, da je potem tak tečen, da ni za nikamor. Človek no.. mogoč je v kaki krizi, sam dvomim, kr so fantje ponavad vsaj mal manj občutljivi kot pa me, ženske. Zanimivo je, da se sploh noče pogovarjat, nič mi noče povedat..nč.. kot da bi mu zmanjkalo tem. ???

Glejte.. fanta mam zelo rada. 15. januarja bova 2 leti skupaj. Pa tudi takšno lepo zvezo kot imava, se mi zdi da bi bilo hudo zavrečti samo zaradi tele težavice.
Prosim, svetujte mi kak si naj rešim zvezo, predvsem pa kak naj rešim njega in se rešim njegove nekomunikativnosti.

Lep večer še naprej :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Tale "težavica", kot ti temu praviš, se men zdi prej (resen) problem, kot pa "težavica", ker ... ker ko nekomu zmanjka tem za pogovor, potem neki ne štima.

Si se poskusla z njim že kej pogovorit glede tega? In če ja, kakšni so bli odzivi?

Sej, tišina je včasih lahko prijetna, ne pa takrat, ko postane stalnica v življenju dveh, ki naj bi si mela za povedat "še pa još", pa tud če se pogovarjata same traparije. Ne vem no, men bi bla muka bit z nekom, s katerim se ne bi mela kej za pogovarjat.

Kako rešit zvezo? Oba se morata potrudit za vajino zvezo, ne samo ti. Tud on si mora to želet in delat na tem, da bo bolj komunikativen (če je pač v tem težava).

Kako pa se obnaša v "zunanjem svetu"?
Uporabniški avatar
Libido
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Libido »

Takle bom rekla.. sej ni vedno tak, da se ne bi mela kaj za menit. Če bi blo, mene v njegovem življenju zihr ne bi več blo. Pogovorit sm se že hotla okol tega, pa je vedno reku : Pa ja.. mhm.. to sploh ni res.. ali pa : kaj ti je no.. sj pa se menima??? Ali pa : pa daj ne teži.
In pol sm dobla občutek, kot da mu sploh nisem pomembna. Seveda, se je iz tega razvil hud špetir, pa sm raje nehala.
Tudi to, da bi on mogu še tud kaj vlagat v najino zvezo se še predobro zavedam. Ampak kaj čem.. njemu so bolj pomembni njegovi kolegi in računalnik.
V zunanjem svetu.. hah.. z vsemi se vedno dobr razume, pa se z njimi zajebava, pa se ma vedno kaj za menit z njimi. Včasih dobim občutek, da se še celo s svojo neko prjatlco ko jo ma boljš razume, kot pa z mano. To ji je tud enkrat napisal prek sms-a, nekaj v zvezi s tem, da uživa kako se jaz jezim, ker on dobro ve, da mi je hudo ko on postavlja to prijateljico in njegove kolege v ospredje pred mano.. al nekaj podobnega.
Js panike nisem zganjala, kr bi zadevo še sam bolj poslabšala.. omenila sem mu, pa mu ni bilo do pogovora, ker je takoj slabe volje postal.
Včasih se mi zdi, da je kot kakšen stari ded, ko mu ni za nič. Pol me pa vedno opizdi : Pa pust me, ka ne vidiš da sm slabe vole.. pač mi ni za nič.. pa še stari so me razfukali prej na obisku.
To je ena verzija.

jagodka85 napisal/-a:Tale "težavica", kot ti temu praviš, se men zdi prej (resen) problem, kot pa "težavica", ker ... ker ko nekomu zmanjka tem za pogovor, potem neki ne štima.

Si se poskusla z njim že kej pogovorit glede tega? In če ja, kakšni so bli odzivi?

Sej, tišina je včasih lahko prijetna, ne pa takrat, ko postane stalnica v življenju dveh, ki naj bi si mela za povedat "še pa još", pa tud če se pogovarjata same traparije. Ne vem no, men bi bla muka bit z nekom, s katerim se ne bi mela kej za pogovarjat.

Kako rešit zvezo? Oba se morata potrudit za vajino zvezo, ne samo ti. Tud on si mora to želet in delat na tem, da bo bolj komunikativen (če je pač v tem težava).

Kako pa se obnaša v "zunanjem svetu"?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Tole se meni ne zdi "težavica" ampak kar problem...če se mu sploh ne da pogovarjati s tabo, mu boš tudi s pogovorom o "težavici" šla na živce :(
Uporabniški avatar
sweet(xy)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sweet(xy) »

Libido napisal/-a:V zunanjem svetu.. hah.. z vsemi se vedno dobr razume, pa se z njimi zajebava, pa se ma vedno kaj za menit z njimi. Včasih dobim občutek, da se še celo s svojo neko prjatlco ko jo ma boljš razume, kot pa z mano. To ji je tud enkrat napisal prek sms-a, nekaj v zvezi s tem, da uživa kako se jaz jezim, ker on dobro ve, da mi je hudo ko on postavlja to prijateljico in njegove kolege v ospredje pred mano.. al nekaj podobnega.

Ko sem prebrala to, k si napisala da kao uživa kako se ti jeziš, me je kr šokiral. Če mi men to moj fant povedu/naredu bi me ful prizadelo, bi mu to tudi povedala, pa če bi se prepirala 14 dni zaradi tega. Sori, ampak če je tipu v užitek, ko te prizadane s tem ko druge postavlja pred tebe. In tukaj ne vidim problema v tem,da postavi koga drugega pred tabo (upam sicer,da se to ne dogaja ves čas), ampak to,da on uživa v tem. Res ne morm vrjet, da je kej takega rekel. :eek:
Morda gre samo čez kakšno čudno obdobje..ampak če se to "obdobje" ne konča, mislim, da te ni vreden. :roll: (brez zamere)
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Libido napisal/-a:uživa kako se jaz jezim, ker on dobro ve, da mi je hudo ko on postavlja to prijateljico in njegove kolege v ospredje pred mano..

Zrel za psihiatra...ka pa njemu ni jasn? Zakaj pa sploh ma punco če mu vse drugo tok več pomen k ona?? :evil:
Lubica, bo treba udart po mizi! :D
Šalo na stran...tole morta razrešt kr tako zanemarjanje in nespoštovanje tebe kot partnerke bo na daljši rok ne le uničilo zvezo ampak tudi tebe, ker si boš začela mislit da si ne zaslužiš bolšga in pol vse sam tone. Al boš pa ratala agresivna in podobno, hotla se mu boš maščevat za to in temu ne prideš do konca.. Če mu je do tebe, te bo poslušu in se mal zamislu nad tem svojim obnašanjem. Srečno! :)
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

pr men so take zadeve sploh pa nekomuniciranje sledile v razpad zveze.Tole ti rečem ne bo se dobr končal in probi zvrtat pri njemu kaj se dogaja.
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Fant postaja precej nekomunikativen

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Libido napisal/-a:Človek no.. mogoč je v kaki krizi, sam dvomim, kr so fantje ponavad vsaj mal manj občutljivi kot pa me, ženske.

Tle si pa malo mimo usekala. Fantje so enako, če ne še bolj občutljivi kot me, edina razlika je, da njih vzgajajo, da naj ne bi bili, in potem posledično čustva tlačijo vase, kar pa ni dobro.
Moj fant je moj najboljši prijatelj in menim, da bi tudi pri tebi moralo bit tko.. Probi se resno pogovorit z njim pa mu povedat, da hočeš, da ti zaupa, pa da skupaj rešujeta težave ipd. Če pa te želje nima, mu pa očitno ne pomeniš veliko, sploh če uživa, ko se jeziš.
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

Živjo!
Js bi ti svetovala pogovor. Nujno, čimprej!
Js sm tudi mela ta problem, v 2eh tednih se je povsem zapru, komi da sva se kaj videla in višek je pa bil, ko sva se na avtobusni postaji delala da se ne vidiva (kar je zelo otročje). Ker je bilo to preveč zame sem že razmišljala o koncu. Potem pa sem mu rekla da hočem še isti dan NUJNO govorit z njim, sva se dobila, in je vse prišlo vn :) Tako da moj nasvet je samo pogovor. Vpraši ga kaj je narobe pa to, če reče nič pa povej da kako da nič in mu naštej kaj vse je drugače v zadnjem času
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nama je kakšn mesec nazaj al pa dva, zmanjkalo teme za pogovor in je use izgledalo tako, da sva šla na kafe in sva bla eno uro tiho.In se je ponavljalo in ponavljalo, dokler njemu ni poču žiuc in to je biu zame alarm, da je treba kej spremenit.
sama sem učas taka, da zajadram kr nekam v ene svoje misli in potem kar pozabim, da kdorkoli sedi zraven mene in potrebuje pogovor.In potem se je stopnjevalo.Ne rečem, seveda ni bla kriuda samo moja, ampak tko je useskupi naneslo, da se nisva nč več pogovarjala.
potem sva se pomenila, si obljubila spremembe in se začela že v naslednjih minutah pogovarjat, zamenjala use teme pa od kamel, do šraufncigerjev, spila usak po ene šest pijač in je blo..In zdej spet nadaljujeva pogovore in se pogovarjava.
Nevem, svetovala bi pogovor ker tole je res resna zadeva če partnerjoma zmanjka pogovora.al pa kr načni klšno temo, za katero veš da mu je zanimiva, ga sprašujem o stvareh, ki ga zanimajo in se bo pogovor razvil.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Tut midva sva bla v obdobju k nama je zmankal tem za pogovor.
In to je kr trajal trajal trajal...res je bla muka mi, da ga sploh pokličem al pa karkol...sam vrjetn vsak pade mal v obdobje, ko nima kej za povedat, čeprou se to pr men ni še nrdil k sm en tak velk gobcač :D
Pol sva se pogovorila enkrt, k mi je blo vsega dost in sm ponorela, in pol je reku da mi včasih kr ne more 100% zaupat ker se boji da bi ga pustila pa prizadela pa tako naprej. Sam pol k sva se pogovorila je blo pa use super in zdj nama tem za pogovor ne zmanjka. Je pa tut to, da morš včasih poslušat tut stvari, ki te ne zanimajo, njega pa veselijo, tko da mu daš vedt da so stvari ki so njemu pomembne tebi tudi. In mislm da če boš pokazala zanimanje za njegove hobije bo mel on tut marsikej za povedat pa sprejemaj tut njegovo mišljenje (če ga slučajno ne) in mu dej vedt da ma tut on marsikej prav. Ker recimo moja kolegica skos vpada v besedo in misl da mora met skos prov tko da je njej tut tip njen to ful očitou in se sploh noče več z njo pogovarjat oziroma pregovarjat, ker prav da itq more imet skos ona prov.
Live your life like you want
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Lahko da gre samo za prehodno fazo in bosta ta problem sčasoma rešila (čeprav dvomim, da je pomanjkanje tem razlog, ker kar naenkrat ne bo x tem za pogovor iz lufta padlo), lahko pa da je kaj drugega narobe... Mogoče ima kakšen tehten razlog, zakaj se je tako odtujil od tebe. Kaj pa vem... mi ne moremo vedeti, najboljše bo, da ga sama vprašaš. J*biga, pogovor je edina rešitev, pa čeprav se potem najde kdo, ki pravi, da pogovor ničesar ne reši in fanta spravi samo še v bolj nelagoden položaj. :? In sorry, ampak jaz takega fanta ne bi dolgo prenašala, da bi mi rekel daj ne teži mi. Kakšen odnos ima potem takem do tebe? :eek: Mogoče se enim to ne zdi big deal, ampak pri meni velja, da v zvezi vlada "vzajemna" - daj dam, in v to je vsekakor vključeno tudi oz. predvsem spoštovanje. Če tega ni, tudi zveza ne more biti. :wink:
Pikic@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikic@ »

ja js mam podoben problem in po pravici povedano sem že skoraj obupala nad vsem skupaj... :(
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni se zdi resen problem, da se fant meni z punco samo pred, med in po seksu...

Nočem bit nesramna, ampak jaz bi pomisla da mu je sam še do tega na meni, če bi se mi to dogajalo... :o
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

precej mogoče ja... da si samo še "steza za sproščanje"...

Mogoče pa ne, mal probi povrtat, kaj se skriva v ozadju.
Odgovori