Metoda umika ala coitus interruptus
Lej, mi ne vemo, kdaj točno si se ti šla tale seks in ti ne bomo šle seštevat, kok ur maš še "u dobrem", preden gre (mogoče) use k vragu ... Dej no, mal več resnosti, punca.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- FelicityRox
- Sramežljivka
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
jas pa jemlem KT že 3 leta in ta teden (žurke pa to
) se mi je zgodilo, da sem dvakrat pozabila vzeti tableto (nedelja, ponedeljek), potem sem v torek in sredo vzela po 2 tabletki (vmes se je začela vmesna krvavitev) in ker ni ponehala sem nehala jemat tabletke. S fantom sva v soboto imela nezaščiten odnos (pod tušem, saj je menstruacija že tu-vsaj mislim, da je to menstruacija.), sva pa uporabila metodo umika...
zanima me (mnenja) koliko je možnosti, da zanosim?
prosim brez neumnih komentarjev

zanima me (mnenja) koliko je možnosti, da zanosim?

prosim brez neumnih komentarjev

- DiamondLollipop
- Komunikatorka
je biu hec
ma ne bo narjen. men se to preprosto ne nardi, mam sreco u zivlenju
ej, kaj pa se obstaja? ker sem prebrskala vse po dolgem in pocez in nisem nasla nic primernega. razni zenski kondomi, diafragme ipd. pa sploh ni primerno ker to je treba prej vstavlat in to...midva pa seksama spontano preko celega dneva veckrat na dan. vecina teh metod je za priloznostni seks oziroma ce seksas bolj redko, js mam problem ker res velik seksama...ce bi blo to enkrat na teden sploh ne bi biu tak problem, niti tistga kondoma uporabit...

ej, kaj pa se obstaja? ker sem prebrskala vse po dolgem in pocez in nisem nasla nic primernega. razni zenski kondomi, diafragme ipd. pa sploh ni primerno ker to je treba prej vstavlat in to...midva pa seksama spontano preko celega dneva veckrat na dan. vecina teh metod je za priloznostni seks oziroma ce seksas bolj redko, js mam problem ker res velik seksama...ce bi blo to enkrat na teden sploh ne bi biu tak problem, niti tistga kondoma uporabit...
Jst vem še za tisti materični uložek, k pa pr tebi ne pride u pošteu k nisi še rodila. In še neka zadeva je, u obliki črke T, sam se trenutno ne spomnem. Ampak use te zavede je treba ustavit. Za to drugo, pa nevem al je trajna ku mat. uložek.
Ne me pa 100% držat za besedo. Jst se zanašam na moje KT in drugo niti ne "povoham"
Ne me pa 100% držat za besedo. Jst se zanašam na moje KT in drugo niti ne "povoham"

..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
[She.] napisal/-a:Jst vem še za tisti materični uložek, k pa pr tebi ne pride u pošteu k nisi še rodila. In še neka zadeva je, u obliki črke T, sam se trenutno ne spomnem. Ampak use te zavede je treba ustavit. Za to drugo, pa nevem al je trajna ku mat. uložek.
to je tudi hormonska kontracepcija, maternicni vlozek sprosca mal po mal hormona...
pa velik tveganja je s tem
mi ga je pa ze en ginekolog priporocu (v mojem primeru bi se tut to dalo, glede na to da mam redne spolne odnose, in nimam moznosti druge zascite, zato bi naredili izjemo ceprav se nisem rodila - ta bi MOGOCE prisla u postev) ampak nevem ce bi sla v to...
sej pravim, je velik problem, ker usa mehanska kontracepcija je bolj za priloznostne odnose, ne pa za neko dolgoletno resno zvezo, usaj men se ne zdi primerna