Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
mAjChYkaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mAjChYkaaa »

Hahaha, ja na Čopovi:D Mal sm zmešala Prešrnov trg pa Čopovo:D Ko tavečja kmetica :lol:
Uporabniški avatar
PorceLain.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PorceLain. »

Jst bi pa ful mela ene cevlje, k so tko odprti mislm sandalčki s petko, pol majo pa okol gležnja za zavezat pa rožico :D mislm da maš na zunanji strani gležnja kjer se zavežejo/zapnejo še rožo. Men to tok fletn zgleda pa nevem zakaj :D alpa da majo cez prste pac trak pa gor rožo našito. Samo jih še nisem videla do sedaj nikjer :(
Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

^^A niso takih mel polet u massu?
Js mam pa nove visoke črno-belo-srebrne supergice Baby Phat <3
Loue me..i'm ž@bic@
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

a je bla kera v pekotu zadnje case?
sem vidla tisto novo kolekcijo k jo je oblikoval Milan Gačanovič in dejansko sem nasla ene cevlje k so mi ful usec.. sam pa ne verjamem, da jih majo povsod.. je kera kej vidla? kje je najvecja trgovina peko v lj?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

Gacho kolekcije nimajo v vseh Peko trgovinah...majo jo npr. v Peko trgovini v Planetu Tuš v Kranju, za ostalo pa ne vem
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ko bom "velika" bom imela ene Manolo Blahnik al pa Christian Louboutin čevlje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^^aaah. jaz si noro noro želim Slika Slika in Slika :hearts:

aah louboutin ima najlepše čevlje na svetu!!! :love:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

uuu jest bi tud mela ene manolke... K sm vidle une modre u seks u mestu me je kr na rit vrgl.Res so mi bli čarobno lepi :D Za pojest
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kamis napisal/-a:uuu jest bi tud mela ene manolke... K sm vidle une modre u seks u mestu me je kr na rit vrgl.Res so mi bli čarobno lepi :D Za pojest

Slika

pa res! :love: popravljam izjavo. manolo in christian imata najlepše čevlje na svetu! :D ( ok, pa najdražje tudi)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js mam en cudno uprasanje :D kdaj, pri kaki starosti so vam taki cevlji postali usec? :gruebel: namrec js sm zdj 18, pred ene tremi leti sem nosila samo allstarke in kake superge, vse ostalo mi je blo grdo, zdej sm se vrgla na skornje, ampak se vedno mi taki na hard s petko in kao ful elegantni, lepi in dragi niso usec :D

taki cevlji s petami kot jih navajate vi so mi pa ogabni :? :?

pa me res zanima kdaj vam je to postalo usec, upam da bo men tut kdaj :D al ce ze zdej nism nora na cevlje ne bom nikol? jao, ko se mi okus ful spreminja :D

aja pa se neki, na kake priloznosti pa nosite take pete?! samo za kej bolj fancy, al tut kar tako na faks alpa u soping?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Hehe, jaz sem bila v začetku gimnazije še na hard skejterka, nosila sem samo Etnies in DC in take copate. Potem pa Allstarke in balerinke... Ne vem, človek se pač spreminja. Recimo, da me je nekje pred enim do dvema letoma doletela mrzlica na petke. Torej pri polnoletnosti lol.

Nosim jih na fensi zadeve, žure (če vem, da se ne bo plesalo preveč), v kino ... Na faks in podobno si obujem udobne pete. Sicer pa zaenkrat večino časa ostajam ozemljena.

Sicer pa mi vse pete itak niso všeč. Recimo oni zgoraj modri so na nek način lepi, vendar no go zame. Obula bi jih kvečjemu na nekaj res svečanega. Zaenkrat so mi najlepše 'robustne' pete, nekaj velikega, vpadljivega, nosljivega - platform mi je najlepši.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ podobno kot goofy_qa. :) v sš sem nosila večinoma superge in allstarke. na kake bolj fancy zadeve sem mela balerinke ali nizke pete. potem je prišel fant (16cm večji) in sem ugotovila, da dosti lažje pleševa, če imam obute petke. in sem jih začela nositi (tudi kupovati :D ).tudi stil oblačenja sem spremenila iz športnega na bolj elegantnega. in ugotovila sem, da petke prav pašejo na moje noge. :D
nosim jih pa na žurke, včasih na faks (debelejše pete, tankih ne), krajše nakupovanje, pijačke...
edino pozimi nosim še vedno raje nizke škornje (mam 1 s peto in 4 nizke). dosti primerneje za kako poledico, brozgo ipd.

sicer pa imam problem, da prej(v sš) nisem mogla kupovati petk, danes pa zelo težko kupujem superge. :? in zelo zelo težko najdem take, ki so mi všeč.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni nekaj všečnih:
Manolo:
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Christian:
Slika Slika Slika Slika Slika

Ja, pretiravam vem (slaba navada).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

se pa stil med njima zelo razlikuje. ker ima christian večinoma močne, masivne čevlje, z ogromno peto in ponavadi debelejšim podplatom na sprednjem delu. manolo pa nežne, elegantne salonarčke.

sicer bi pa bila verjetno najsrečnejša na svetu, če bi mela vsaj kak par teh, ki jih je prilepila *mala*, v svoji omari. :oops:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js bi zadnje čase cele dneve lahko gledala čevlje. Pri večini zdoraj nalepljenih piše pri imenu še cena ___d(=___$). Kere ubijalske cene.

Ja, je razlika med CL in MB precej očitna. Se mi pa zdi, da ima CL precej podoben stil kot YSL (vsaj nekaj čevljev).
Zaklenjeno