Mene sam neki zanima. Zdej mam nov računalnik, gor pa še nobene muzike. A mi zato iTunes ne more nič predvajat, ker nima iz kje "brat"? Al je kakšna druga fora? Pa zakaj mi večino časa mojega iPoda sploh ne zazna, pač da je moj, ampak mi kar turi neke druge playliste.
Poison Girl napisal/-a:Mene sam neki zanima. Zdej mam nov računalnik, gor pa še nobene muzike. A mi zato iTunes ne more nič predvajat, ker nima iz kje "brat"? Al je kakšna druga fora? Pa zakaj mi večino časa mojega iPoda sploh ne zazna, pač da je moj, ampak mi kar turi neke druge playliste.
A ni logično, da ti nič ne predvaja, če pa nič nimaš?
Kakšne druge playliste? Meni kaže mojo, pa pol recimo 25 najbolj poslušanih komadov in podobno.
Men mojga sploh ne zazna (samo enkrat mi ga je), ampak mam kr ene playliste, celo poimenovane. Sploh ne štekam. Si bom najpri celo musko prenesla (raj ne pomislim, kok časa bo to trajal ), pol pa naprej gobcala.
A si ga pravilno priklopla? Probi izklopit računalnik in ga še enkrat vklopit, potem priklopi ipoda na kabel, potem pa kabel v računalnik in počakaj, da se ti itunes sam zažene.
Jst si en teden lastim shuffla, roznga .
Čist mi je super, da si ga lahko prpnem na majčko, treniram, laufam in sploh ne vem, da je tm (no, razn skoz musko ). Čaka ga še preizkušnja na snegu, če prestane tut to, zmaga.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...