Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

očitno ne tko ker nobena ni zgubila nedolžnosti pr 15ih :P
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Brezveze je izgubit nedolžnost z nekom, ki mu nič ne pomeniš. Zato premisli in ne bit neumna.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

pika911 napisal/-a:očitno ne tko ker nobena ni zgubila nedolžnosti pr 15ih :P

Jz sm jo zgubila pr 15 pa do zdej še nism obžalovala. In ja, prvič sva seksala malo tud zato, ker me je zanimalo kko zgleda seks. :P
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Kdo je pa to rekel? Mogoče samo nobena ni napisala, ker pač se pri tej punci gre za izgubo nedolžnosti z nekom, ki mu ona sploh nič ne pomeni :)

Drugače sem pa jaz tudi na tisti strani, ki pravi da si še nepripravljena na to oz. ne veš, kaj naj bi to v življenju pomenilo. Verjemi, tega se boš večno spominjala in ne bo ti ostalo v lepem spominu, če bo to prvič kar z nekom, ki je pač uletel mimo. Ne bom rekla, da si premlada, saj sem tudi jaz pri 15 (že skoraj 16 menda) izgubila nedolžnost (s tem, da sem takrat vsaj vedela, da sem res pripravljena in da je veza s fantom resna), ampak tudi tvoje telo ti s tem, da še nimaš M verjetno 'daje znak', da še nisi pripravljena. Le počakaj, da ti ne bo žal.
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 03. Jan. 2009 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

Ne vem kako je z drugimi ampak kar se mene tiče sm stara 17 pa mislim počakat še neki cajta ker se ne mislim v to spuščat kar tko... :)
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sam je mal razlika al dejansko samo sexaš al pa si z nekom k ga maš ful rd... in ti bla očitno 1. s svojim fantom ona ma pa enga ogledanga? razlika je očitna... usaj zame!
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Tamarra* napisal/-a:

Kdo je pa to rekel? Mogoče samo nobena ni napisala, ker pač se pri tej punci gre za izgubo nedolžnosti z nekom, ki mu ona sploh nič ne pomeni :)

Drugače sem pa jaz tudi na tisti strani, ki pravi da si še nepripravljena na to oz. ne veš, kaj naj bi to v življenju pomenilo. Verjemi, tega se boš večno spominjala in ne bo ti ostalo v lepem spominu, če bo to prvič kar z nekom, ki je pač uletel mimo. Ne bom rekla, da si premlada, saj sem tudi jaz pri 15 (že skoraj 16 menda) izgubila nedolžnost (s tem, da sem takrat vsaj vedela, da sem res pripravljena in da je veza s fantom resna), ampak tudi tvoje telo ti s tem, da še nimaš M verjetno 'daje znak', da še nisi pripravljena. Le počakaj, da ti ne bo žal.

sorry!!!! govorila sm zase in za večino! pa ne obsojam nobene... powedala sm svoje mnenje in to je to... vrjamm pa tut da so kkšne pr 15ih že dost zrele al kai? mislm jst se nism počutla pr 15ih še dost... sam glede na njen 1. post nebi rekla da je ona ready za spolnost...
Zadnjič spremenil pika911, dne 03. Jan. 2009 14:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Pardon, ampak ti si napisala NOBENA :wink:

Pa prosila bi te, če lahko vsaj malo bolj normalno pišeš, ker počasi so posti že težko berljivi in nadležni (sploh glede na to, da so pogoste besede, kot je recimo tole: sorrrrrrrrrrrrrry,ammmmmm :)
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

dej ne spravli se zdej name pa na moj stil pisanja prosm!
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Ne spravljam se na tebe, ampak zdi se mi, da če se vsi potrudimo, da lahko forum še malce boljše izgleda, z vsaj približno pravilno slovenščino in podobnim :)

Zdaj pa NACI na pogovarjanje o tem.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js pa nevem kaj delate tok paniko iz tega prvega seksa, pa ceprav je z ''napacno'' osebo, pismo kako pa vete da bote s tistim fantom do konc zivlenja? pa cetud ga nimas rad in obratno (ok razn da te ful izkoristi to je drugo ampak vseeno kej druga bol boli)

u glavnem js sem prvic seksala samo in zato ker me je zanimalo kako zgleda seks, no, mal sem tut bla potrebna :D seksala sem z noro dobrim fantom (rawrrrrr rajcu me je ful :twisted: ) ki sem ga poznala eno uro (prej pa nekaj casa na videz iz sole) in mi ni zal in mi nikoli ne bo. potem sva se se nekaj casa slisala, potem pa nic vec. torej je bil moj prvi seks avantura za eno noc.

a je to vazno zdej, ko mam resnega fanta in mam z njim reden seks? mislim, zakaj bi zdej se kdaj razmisljala o prvem seksu, in zakaj ve razmisljate o tem - zakaj je blo tolk pomembno?!

res mi ni jasno, ene cist prevec komplicirate :D najstniki pac delamo vcasih tut neumnosti, vcasih nas pac samo zanima kaj je to seks in CE seveda se zascitimo (in mal poucenosti o tem) se mi to ne zdi noben problem

naj punca seksa.... :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

kakšno kompliciranje delate iz prvega seksa. Pač seksaj, če ti paše. Zakaj pa bi si mogla lih svoj prvič zapomnit. če te zanima pač probej. Meni prvič ni bilo nič posebnega, oba mlada, malo sva se lovila.. se sploh ne spomnim dobro, se pa spomnim veliko dobrih seksov. :wink:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Jz tud ne vem zakaj eni delajo tako paniko glede prvega sexa. Čeprav je res, da ima vsak posameznik svoja načela in vrednoste....zato to spoštujem.
Meni prvi sex oz. fant s katerim sem izgubila nedolžnost niti približno ne predstavlja nekega "kabuuuma". Res da je bil on tud moj prvi resni partner, kjer je ljubezen trajala 3 leta....a prvi sex ni niti približek tistega, kar te čaka potem v nadaljevanju, ko veš kako se tem stvarem streže.

Mislim, da je na sploh preveč napihnjeno to dejstvo o izgubi nedolžnost z "pravim". Punce se potem okoli tega presekirajo še pa još...pa tolk tuhtajo kateri je tisti pravi. Prvi sex itak ne bo tako z rožcami poslan, kot si to večina deklet predstavlja (razen izjem)...ponavadi je vse skupaj malce "štorasto"..malo živčno....itd. Pač..prvič je prvič.. :) Tudi ko se 1. naličiš se le to ne more primerjati z ličenjem, ko imaš nekaj let izkušenj :)

Tak da...vseeno...ne delat prevelike panike okoli te izgube nedolžnosti....raje svoje skrbi preusmeri v to, da boš sexala zaščitena (če že ne boš mela stalnega parnerja) in da boš našla pravega fanta, s katerim si boš potem ustavrila življenje...četudi bo to 4. resni fant...Tako da... prvi sex se ne more primerjati s temi dejstvi, ki so dosti bolj pomebna :)

Sicer pa je vse na tebi....če čutiš, da bi rada s tem fantom imela spolni odnos....potem ga imej...sicer pa mislim, da niti jaz nebi sexala z nekom, k bi hotel LE sex.
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

xurshax napisal/-a:Ne vem kako je z drugimi ampak kar se mene tiče sm stara 17 pa mislim počakat še neki cajta ker se ne mislim v to spuščat kar tko... :)
Nemorem ti povedat kako si želim bit na tvojem mestu. Da bi bla js pri svojih 17 tak razmišljala, se zdaj nebi po glavi tolkla. Newem no, sem pač ena izmed tistih ki ji je žav da sm tak hitro. Res. In vse bi dala da bi bla še nedolžna in v življenju seksala z enim in edinim. Moja teta je in zavidam ji. Zato vse kar ti lahk jaz rečem je to da počakaj, zamudila neboš nič, ponosna si lahk na to da si še nedolžna in če boš seksala z tistim ''ta pravim'' ti bo res pravi užitek.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ali pa ti bo žal, da si krneki čakala. :D joj ful big deal a samo z enim seksaš al z večim.
Odgovori