Kimy napisal/-a:čau...
1.mene pa zanima kdaj ste ve izgubile nedolžnost?jaz mam 15 let in še nimam rednega fanta ampak si zelo želim seksat...imam enega ogledanega...samo problem je v tem saj se zavedam da me hoče samo podret

...rada bi počakala na ''pravega'' kot pravijo vendar me včasih tako zmede z besedami in pogledi da imam včasih pomisleke glede tega da bi izgubila nedolžnost s ''pravim''...naj se mu pustim?naj čakam?bom dočakala?
Glej... Že preden se vprašaš "naj se mu pustim?", preberi kar si sama napisala

Napisala si, da veš, da te hoče samo podret. Torej? Glej, 15 let imaš in nič ne zamujaš.. Samo zaradi želje po tem, da bi probala kako to zgleda, ni vredno se pustiti prvemu "frajerju", da te "položi" in se še dve leti važi okol, da te je "dal dol." Zelo mlada si še, pa imaš za te stvari še ogromno časa.. zakaj ne bi nedolžnost zgubila z nekom, ki ti bo res nekaj pomenil in da mu boš tudi ti veliko pomenila in ne bo s tabo samo zato, da je (kot si se sama izrazla) "podre". Pa glede tega ali boš dočakala. Saj maš šele 15 let. Zakaj pa ne bi dočakala? Pred sabo imaš še celo življenje, spoznala boš še ogromno fantov, med temi verjetno tudi "gospoda pravega". Pa ne pusti se nekomu samo zaradi lepih besed, obljub in pogledov.. Izgubi nedolžnost, ko boš pripravljena, ko sploh ne boš dvomila v to in ko predvsem ne boš tako neprepričana glede fanta.. najbrž želiš imeti svoj prvič v lepem spominu al karkol.. pa zagotovo ga ne boš, če boš samo zaradi "rada bi probala" dala prvemu k se mal nasmeje

Premisli

[/quote]
Kimy napisal/-a:2.še en mali problemček mam...nimam še menstruacije

...stara sem 15, enkrat sem jo imela v osmem razredu osnovne šole vendar je od takrat nimam več...je pravi čas da obiščem ginekologa ali naj malo počakam??
Tudi pri meni je bilo podobno, potem sem jo dobila pri 16. Počakaj še malo, potem pa le pojdi do ginekologa