Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Kimy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?

Neprebrana objava Napisal/-a Kimy »

čau...

1.mene pa zanima kdaj ste ve izgubile nedolžnost?jaz mam 15 let in še nimam rednega fanta ampak si zelo želim seksat...imam enega ogledanega...samo problem je v tem saj se zavedam da me hoče samo podret :x ...rada bi počakala na ''pravega'' kot pravijo vendar me včasih tako zmede z besedami in pogledi da imam včasih pomisleke glede tega da bi izgubila nedolžnost s ''pravim''...naj se mu pustim?naj čakam?bom dočakala?
2.še en mali problemček mam...nimam še menstruacije :? ...stara sem 15, enkrat sem jo imela v osmem razredu osnovne šole vendar je od takrat nimam več...je pravi čas da obiščem ginekologa ali naj malo počakam??

HVALA ŽE VNAPREJ :) :) :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

počakaj in pojdi h ginekologu.
Uporabniški avatar
sxilady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sxilady »

ej punca jst ne vem kam se tebi mudi...
res ti bo žou če boš sexala samo zato ker si radovedna...

p.s.: pejd k ginekologu... (nej te ne bo sram).. lahko pa greš prvo k svoji zdravnici če ne bi rada h ginekologu, lahko ti ona kej pomaga...
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Re: NEDOLŽNOST!!!

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Kimy napisal/-a:čau...

1.mene pa zanima kdaj ste ve izgubile nedolžnost?jaz mam 15 let in še nimam rednega fanta ampak si zelo želim seksat...imam enega ogledanega...samo problem je v tem saj se zavedam da me hoče samo podret :x ...rada bi počakala na ''pravega'' kot pravijo vendar me včasih tako zmede z besedami in pogledi da imam včasih pomisleke glede tega da bi izgubila nedolžnost s ''pravim''...naj se mu pustim?naj čakam?bom dočakala?

Glej... Že preden se vprašaš "naj se mu pustim?", preberi kar si sama napisala ;) Napisala si, da veš, da te hoče samo podret. Torej? Glej, 15 let imaš in nič ne zamujaš.. Samo zaradi želje po tem, da bi probala kako to zgleda, ni vredno se pustiti prvemu "frajerju", da te "položi" in se še dve leti važi okol, da te je "dal dol." Zelo mlada si še, pa imaš za te stvari še ogromno časa.. zakaj ne bi nedolžnost zgubila z nekom, ki ti bo res nekaj pomenil in da mu boš tudi ti veliko pomenila in ne bo s tabo samo zato, da je (kot si se sama izrazla) "podre". Pa glede tega ali boš dočakala. Saj maš šele 15 let. Zakaj pa ne bi dočakala? Pred sabo imaš še celo življenje, spoznala boš še ogromno fantov, med temi verjetno tudi "gospoda pravega". Pa ne pusti se nekomu samo zaradi lepih besed, obljub in pogledov.. Izgubi nedolžnost, ko boš pripravljena, ko sploh ne boš dvomila v to in ko predvsem ne boš tako neprepričana glede fanta.. najbrž želiš imeti svoj prvič v lepem spominu al karkol.. pa zagotovo ga ne boš, če boš samo zaradi "rada bi probala" dala prvemu k se mal nasmeje ;) Premisli ;)[/quote]

Kimy napisal/-a:2.še en mali problemček mam...nimam še menstruacije :? ...stara sem 15, enkrat sem jo imela v osmem razredu osnovne šole vendar je od takrat nimam več...je pravi čas da obiščem ginekologa ali naj malo počakam??

Tudi pri meni je bilo podobno, potem sem jo dobila pri 16. Počakaj še malo, potem pa le pojdi do ginekologa :wink:
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

punca, najs e ti ne mudi...sex ti ne bo nikamor ušov :D
dokler maš še premisleke, še nisi pripravljena.......ko boš res pripravljena, boš to vedla in se neboš spraševa al ja al ne.
drgač pa glede menstruacije pa ti priporočam pregled pri ginekologu. Lahko da je vse ok, lako pa tut ne...bolš pa je da geš, pa se prepričaš, da je s tabo vse v najlepšem redu :D
In love with live!!!
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Mislim, da ti že to, da še sploh nimaš menstruacije, pove da niti telo še ni pripravljeno na takšen podvig, kot je sex :) sama sem bila v zelo podobni situaciji pr tvojih letih in sem tem pomislekom popustila.. in morm priznat, da bi blo fino, če bi malo počakala. saj ne rabiš čakat zdaj ravno gospoda tapravega, ampak vseeno pa le potrpi do nekoga, ki ti bo namenil še kaj več kot le poglede. popolnoma drugač boš vse doživljala.. malo premisli.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Iskreno povedano premlada si še. Žal ti bo kasneje, če to storiš pri teh letih, ker sploh še nimaš pravega razloga za to.
Glede menstruacije ni nujno, da bi jo že morala imet, a če si jo že imela je mogoče bolje, da obiščeš ginekologinjo. Ne vem pa zakaj se o menstruaciji ne pogovoriš z mamico.
vivida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vivida »

z menstruacijo je blo pr men isto, pa sm jo tut dobila pr 16, tko da po moje, še ni razloga za paniko :wink:

sex... mene je tut to grooozn zanimal, ma sm raj počakala in je blo vredno,ker če ne bi, bi se dons tolkla po glavi, tko kokr velik drugih.
15? KAM se ti mudi????
The greatest thing, You´ll ever learn, is just to love, and be loved in return
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

Ne hiti, ker ti bo žal. Lahko si sigurna da ti bo. Pomisli samo, če bi si rada 1. zapomnila kot nekaj lepega je vredno počakat. Veliko lepše se je v to spuščat s nekom, ki neki čuti do tebe :)
Glede menstruacije-lahko še malo počakaš (par mescev), če potem ne bo pa kar k ginekologu :)
Uporabniški avatar
enaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a enaa »

Res punca počakaj še, naj se zgodi enkrat ko boš z nekom, ki te bo imel rad in ti njega.

Intimna si lahko tudi na druge načine, poljubi, dotiki.... in ponavadi je vse to še lepše, ko si le predstavljaš kakšen je potem sex in ostane samo pri hrepenjenju. Vrjemi :wink:

Spoznala boš še zelo zelo veliko fantov, tako da le počakaj na "pravega" :wink:

Aja, js sm zgubila nedolžnost pri 18 ali 19, tam nekje.
Zadnjič spremenil enaa, dne 03. Jan. 2009 9:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
L|~A|n
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a L|~A|n »

Moja kolegica je dobila menstruacijo tudi komaj z 16 leti, tako da mislim da ni treba da obiščeš ginekologa, dovolj bo če se posvetuješ z zdravnico. Veliko tudi piše na internetu. Baje je lahko tudi odvisno od teže. Slišala sem da naj bi jo tisti ki imajo naprimer probleme z kilogrami (pa naj bo to preveč ali premalo) dobili kasneje.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

moje mnenje je da si pr 15. glih v najhujši fazi pubertete in da ti hormoni delajo čist totalno hiperaktivno. jst sm 1. pred parimi mesci torej 18 sm stara in vem da nebom tega nikol na svetu obžalovala! sploh pa zdej si vrjetn radovedna pa to sam k boš starejša pa k boš s tipom k te bo mel zares rd in ti isto njega ti bo preveč žal ker si dala največ kar si mela enmu k je pršu mim in je šel... pa iz lastnih izkušenj... ammmmm :oops: nism verjela da so to toook močna čustva in zdej sm ful vesela da sm počakala...

glede menstruacije pa tko k pravjo punce mal še počaki pol pa k ginekologu če nbo sprememb... pa velik sreče!
pozer22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pozer22 »

...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

1. da ne boš kdaj obžalovala tega koraka. Mlada si še in nikamor se ti ne mudi.. Glede na to, da mu boš itak sam za avanturo.. A si res želiš, da sam pride, opravi in adijo? Premisli.

2. Menstruacija se ureja do 18 leta. Seveda pa je dobrodošel pregled pri ginekologu, kot so že rekle punce, da boš pomirla živčke in se še kaj pogovorila.

Pa srečno. :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

A dejte spet same svetnice.... Me zanima kako ste ve razmišljale ko ste ble v njenih letih... :?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Odgovori