Outlet
L|~A|n jaz sem takoj ko sem prišla (ob 10h) se eno uro borila z ženskam v guessu. Tako da sem tam zapravila 50 € za torbico, potem sem šla pa vse po gledat, pa mi je bilo ene par majc všeč (tam ko imajo miss sixty), pa so bile še vedno ene 40€. Potem sem šla pa v goldenpoint, kupla troje brazilke pa ene hude dokolenke (zelo mi je žal, da si tam nisem več nabavla, ker so brazilke najhujše, pa samo dva evra so ble, dokolenke pa 1,6€) - tukaj se splača zalogo nogavic in perila naredit
No potem sem šla pa spet proti guessu in šla v ck, kjer sem pa dobila ugodno 3 majčke. 2 kratki rokavi in 1 dolgi. Potem smo šli pa domov
Tako da, jaz bi rabila samo guess, ck in goldenpoint.
No potem sem šla pa spet proti guessu in šla v ck, kjer sem pa dobila ugodno 3 majčke. 2 kratki rokavi in 1 dolgi. Potem smo šli pa domov

densy napisal/-a:L|~A|n jaz sem takoj ko sem prišla (ob 10h) se eno uro borila z ženskam v guessu. Tako da sem tam zapravila 50 € za torbico, potem sem šla pa vse po gledat, pa mi je bilo ene par majc všeč (tam ko imajo miss sixty), pa so bile še vedno ene 40€. Potem sem šla pa v goldenpoint, kupla troje brazilke pa ene hude dokolenke (zelo mi je žal, da si tam nisem več nabavla, ker so brazilke najhujše, pa samo dva evra so ble, dokolenke pa 1,6€) - tukaj se splača zalogo nogavic in perila nareditNo potem sem šla pa spet proti guessu in šla v ck, kjer sem pa dobila ugodno 3 majčke. 2 kratki rokavi in 1 dolgi. Potem smo šli pa domov
![]()
Te pa sma se vrjetno tak vidli
Jaz sem tudi prvo kaj sem na Guess navalla, pa sem zapravla tam tudi ca. 1 uro. Se mi zdi da je Guess bil najbolj poln ko se je vse skupaj odprlo, ludi so se kuj sredi trgovin slačli 
^ ja eni pretiravajo, pa ene ženske so mele v vsaki roki 4 torbice, pa kr odrivale so se. pa ck je biu tut nabit, kr po tleh so metali.. in pol najdem eno majčko, pa mi je bla premejhna (ck ma ful mejhne cifre
L je ko S), pa sploh nisem najdla večje, ker ne veš, kje so te majice, ker so po celi trgovini, ker folk tako razmetava .
Pa ful mi je blo smotano, ker sem si najprej taveliko torbo v guessu kupla, pol sm pa najteži hodila po trgovinah z uno ogromno vrečo
Jest sm bla una, k so jo vsi čudn gledal v črne aladinke pa verižco z jagodo
L je ko S), pa sploh nisem najdla večje, ker ne veš, kje so te majice, ker so po celi trgovini, ker folk tako razmetava .
Pa ful mi je blo smotano, ker sem si najprej taveliko torbo v guessu kupla, pol sm pa najteži hodila po trgovinah z uno ogromno vrečo
Jest sm bla una, k so jo vsi čudn gledal v črne aladinke pa verižco z jagodo

une k so na spodnjem delu nog full oprijete, zgoraj pa fuuul široke. samo moje nimajo do kolen riti
, ampak tko do sredine stegen, pa tak eleganten črn material. pašejo k mojim cunam
sj sm slikala in preden bi loh dala na komp, je baterij zmankal, tamala pa tadrugih ni nafilala, tko da naslednjič dam slikco

, ampak tko do sredine stegen, pa tak eleganten črn material. pašejo k mojim cunam
sj sm slikala in preden bi loh dala na komp, je baterij zmankal, tamala pa tadrugih ni nafilala, tko da naslednjič dam slikco