Metoda umika ala coitus interruptus
Ma jaz se ne upam trdit... ampak pac logicno sklepam iz navodil za uporabo KT, kjer pise da ce pozabis KT v menda prvem tednem in si v tednu pred tem imela nezasciten odnos je mozno da pride do zanositve!!!
kar pomeni da ne pride oz NI nujno da pride takoj po odnosu do oploditve... temvec tudi npr cez 4dni ali pa 6dni, ker ce bi to bilo tako in
bi jz danes sexala in ce sem ravno v plodnih dnevih tudi zanosila, ker pa bom naslednje jutro kot vsakdanjo rutino vzelo KT, pomeni da bom naredila kr abortus... NEEEEE
kar pomeni da ne pride oz NI nujno da pride takoj po odnosu do oploditve... temvec tudi npr cez 4dni ali pa 6dni, ker ce bi to bilo tako in
bi jz danes sexala in ce sem ravno v plodnih dnevih tudi zanosila, ker pa bom naslednje jutro kot vsakdanjo rutino vzelo KT, pomeni da bom naredila kr abortus... NEEEEE
levcek napisal/-a:Ma jaz se ne upam trdit... ampak pac logicno sklepam iz navodil za uporabo KT, kjer pise da ce pozabis KT v menda prvem tednem in si v tednu pred tem imela nezasciten odnos je mozno da pride do zanositve!!!
Kolkor sm jaz obveščena lahko zanosiš po seksu do 72 ur pa še to nevem, če tolko.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
V medicini se za začetek nosečnosti šteje trenutek, ko se oplojeno jajčece ugnezdi v endometrij maternice. Pri ugnezdenju lahko pride do blage krvavitve iz nožnice (in to ni menstruacija). Do ugnezdenja pride približno šesti dan po tem ko sta se združila jajčece in semenčica - v tem času lahko ugnezdenje prepreči jutranja tabletka. Glede na to, da nosečnost štejemo od trenutka, ko se oplojeno jajčece že vgnezdi, jutranja tabletka ni splav, ker ne preprečuje nosečnosti ampak preprečuje vgnezdenje oplojenega jajčeca. Z drugimi besedami, "oplojene" ste lahko tik po seksu (odvisno od tega kdaj pride do združitve jajčeca in semenčeca, kar je lahko tudi do 5 dni po odnosu), "noseče" pa ste šele ko se oplojeno jajčece vgnezdi v steno maternice.

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- FelicityRox
- Sramežljivka
Huh, za novo leto se je pa na velko seksal.
Lih sred ovulacije po napisanem nisi bla, možnosti so mejhne, so pa vedno. Nujno ni nč, je pa stvar presoje. Ne verjameš, da maš tako "srečo" in naslednič uporabš zaščito al pa te zagrab panika in greš po tabletko (za kero pa se bojim, da je počas že prepozn, al ...?).
Lih sred ovulacije po napisanem nisi bla, možnosti so mejhne, so pa vedno. Nujno ni nč, je pa stvar presoje. Ne verjameš, da maš tako "srečo" in naslednič uporabš zaščito al pa te zagrab panika in greš po tabletko (za kero pa se bojim, da je počas že prepozn, al ...?).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- FelicityRox
- Sramežljivka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka