Težko nataknem kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

MsN napisal/-a:Kondom izsuši zadevo in potem peče, riba, skratka ni prijetno, če ni ženska res enormno vlažna :?

Jz mislim, da sm kr normalno vlažna :) pa me proti koncu seksa kr (malo) peče, če sva douga.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

sej obstajajo lubrikanti...in to tud s sadnimi okusi...mi je frendica pokazala pino colado...baje užitn za jest...sej ji bi celo tubo pojela k sm luda na kokos :cool:
sam za na vlažit je poleg lubrikanta tud dobro kako olje za masažo...po mojem ne bi blo nč narobe da ga daš čez kondom.joj jaz zdej več ne vem mislim,da se je imenoval fruity love iz venera shopa.ful hudo olje(sva ga tud pr sexu uporabljala)-ni straha 100%naravno,če ga lahk pližeš iz telesa :cool: .pa tud kar se suhosti tiče(čeprav je tema o kondomih,lahk to tud sem napišem,mislim,da ne bo škode :razz: )se tud v veneri da kupit gel via max sensetive za žensko,via max power za tipa.tud pomaga.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

oljna osnova/olje in kondomi ne grejo skupaj :)
Nycole
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nycole »

Sej vem, da je to dokaj resen problem, pač kondom gor ne gre in rata cela panika...Ampak meni je seba tko smešno vse skp napisal da nevem... :D Zdi se mi, da je mal nakladu kar se tiče izkušenosti. prejšne so ble kr vse na tabletkah in mu ni bilo treba kondoma gor natakniti?
Sej možn da se motm ampak čez par let k boš že vedel kako se stvari streže pejt šenkrat na tale forum in si preberi kar si napisu. Se boš vsaj mal nasmeju :wink:
Remember to keep your self alive. There is nothing more important than that -
By Afeni Shakur
seba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a seba »

Nycole napisal/-a:Sej vem, da je to dokaj resen problem, pač kondom gor ne gre in rata cela panika...Ampak meni je seba tko smešno vse skp napisal da nevem... :D Zdi se mi, da je mal nakladu kar se tiče izkušenosti. prejšne so ble kr vse na tabletkah in mu ni bilo treba kondoma gor natakniti?
Sej možn da se motm ampak čez par let k boš že vedel kako se stvari streže pejt šenkrat na tale forum in si preberi kar si napisu. Se boš vsaj mal nasmeju :wink:

Nisem nič nakladal.. Ja se bom smejal, ampak ne na ta račun, da sem to vprašal, ampak nezgodam. Se mi zdi čisto normalno vprašanje.
Sečno 2009
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

Tu bi še jaz neki vprašala, da ne odpiram nove teme. Sklepam, da je tu še kdo ki mu 1. ni šlo tekoče ne? Zanima me, kako ste se znebili strahu, da se bo to ponovilo?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mislim, da eni nasvet je ta, da se moreš sprostit in NEmislit na to, da bi šlo kej narobe al pa da bi bolelo.
Ko sva jz prvič seksala me je tolko bolelo (mislim, da predvsem zarad psihe), da ga ni dau nit enčetrt not. Drugič pa sva začela čist drugače in sm se sprostila-sploh zato, ker se Mojmu ni čist dvignu, ker je biu tolko naudušen, da bo končno dobiu ( Slika :D) in pol sm vidla, da ni tak baubau.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori