Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
rihanna27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rihanna27 »

Se 100 % strinjam s to trditvijo. Sploh ne morem verjet da ene punce tak razmišljajo.Kaj p.... se niso nonstop skupaj s fanti,da ne morejo na eno pijačo z 20 letno kolegico.Meni gre to ful na živce in se ful kregam z eno kolegico glede tega,sam vidim da očitno ne bo iz tega nič in jo bom kr pustla pri miru in naj uživa s fantom.In mislim da se zarad tega tud veliko dobrih prijateljstev konča, kar je zelo zalostno.V tem primeru sem popolnoma prepričana,da je za to kriv fant,ker jo omejuje s svojim glupim razmisljanjem in omejevanjem. Vem,da se je potrebno kdaj tud prilagodit partnerju,sam ne v taki meri.Beda:(
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

KKo močno se strinjam s tem ! ! Ker sm sama umes. .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

rihanna27 napisal/-a:Se 100 % strinjam s to trditvijo. Sploh ne morem verjet da ene punce tak razmišljajo.Kaj p.... se niso nonstop skupaj s fanti,da ne morejo na eno pijačo z 20 letno kolegico.Meni gre to ful na živce in se ful kregam z eno kolegico glede tega,sam vidim da očitno ne bo iz tega nič in jo bom kr pustla pri miru in naj uživa s fantom.In mislim da se zarad tega tud veliko dobrih prijateljstev konča, kar je zelo zalostno.V tem primeru sem popolnoma prepričana,da je za to kriv fant,ker jo omejuje s svojim glupim razmisljanjem in omejevanjem. Vem,da se je potrebno kdaj tud prilagodit partnerju,sam ne v taki meri.Beda:(

Primera sicer ne poznam.. ampak nekdo te lahko omejuje samo če mu ti to dovoliš.. mojo kolegico je tut njen tip ful omejeval.. ampak se mu ni pustila.. pol je bil trmast in se je mulal vsakič ko je kam šla sama.. no pa ji je dopizdilo in mu je povedala kako stvari stojijo.. in od takrat ni nobenega problema.. sam pustit se ne smeš, treba je stat za svojim mišljenjem..

men je tut moj enkrat probal, koj na začetku.. pač ni maral enga kolega in je načel s foro, kao da on tut ne hodi vn, pa na kofetke s kolegicami itd. pa sm lepo povedala, da mu js nč ne branim vn hodt, da se je sam odloču da ne bo.. js se zase tako nism odločila in tut ne dovolim, da bi kdo kej takga odločou namesto mene, jaz bom pa mirno sprejela.. za ljubi mir.. ne hvala.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Zase vem samo to, da tistih pravih prijateljih (saj govorimo o prijateljih in ne o kr enih ljudeh) nikoli ne postavim na stranski tir zaradi fanta (ni važno ali namerno ali nenamerno). Ponavadi celo skupaj hodimo ven (če smo poparčkani še toliko bolje). V isti sapi pa lahko povem, da žal s strani drugih (ne vseh, a večine) ni tako - in takšni prijatelji, ki sem jih smatrala za prave, so zdaj le še preteklost. Doživela sem že tudi, da sem šla skupaj ven s kolegico in njenim loverjem (ni bil fant, samo občasno sta bluzila) in bila tam peto kolo. No, tole me je res pogrelo in od takrat se ne grem več tega. Ločim druženje s fantom (ki ga zdaj nimam) skupaj z drugimi pari in druženje posebej s fantom ali posebej s kolegi. Par + samska oseba= no go. :wink:
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Penelope* »

Men se zdi da je moja kolegica obsedena z njim...Čist skoz hoče bit sama z njim, pa smo v družbi tud poparčkani ju pokličemo da greta z nami kam in noče nikamor skoz hoče bit doma z njim sama in sploh noče hodit vn, niti na eno bogo pijačko, ker nima časa..bolano res..vidle se nismo že več kot en mesec pa smo čist blizu doma. Aja prej pa vsak dan.. :eek: Sploh ne pričakujem da se vidimo spet isto vsak dan kot prej, ampak vsaj enkrat bi si lahko v tem času vzela eno uro časa..sick :roll:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sem imela čisto podoben primer kot ti. S tisto (zdaj že bivšo) prijateljico sem prekinila stike in se od takrat več nisva slišali. To, da je spoznala tistega fanta, je pravzaprav pokazalo kakšna prijateljica je. No, ampak zdaj več itak ni skupaj z njim, tako da ne vem kaj zdaj počne in s kom. :lach:
vivida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vivida »

men se pa zdi, da itak zmeri mal zapostavmo prjatle k spoznamo novga fanta/punco, ker nm je takrt ta fant CEEEEEEL svet, vse kar je važn je sam on.
in se mi s tem ne zdi nč narobe, če to res ne gre u neke extreme. k smo se z mojimi prjatlcami začele parčkat smo se ITAK manj vidle in se zej vidmo na vsakih 14 dni, ampak takrat to bolj cenmo. ker vsaka šteka kok fantje pomenjo in ker smo študenti mamo itak mal cajta, mamo pa zato večji telefonski račun :)
se mi zdi, da če se prjatlstvo konča zarad tipa, pol hvalabogu, da se je, ker če prjatlca ne more razumet, da bo mela zej mal mnj pozornosti, je res preveč posesivna.
če ne gre to u EXTREME seveda, k ženska rata odvisna od tipa (al pa obratno).
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Jst hvala bogu prijateljic zaradi fanta ne zapostavljam. Včasih gremo skupaj kam, včasih pa se dobimo same "babe". Čist odvisno.

In hvala bogu so tudi moje prijateljice (četudi v resni vezi) takšne, da si vzamejo čas, tako, da zamer in prepirov zaradi tega ni v moji družbi. :)

Se pa včasih zgodi, da je npr. partner katere potrt, bolan, majo kako družinsko zadevo in takrat pač katera "izostane". Ampak tega nobena ne obsoja, ker razumemo. Da bi pa vedno katera iskala izgovore, zakaj ne gre... Tega pa ne poznamo. :D

Jutri mamo babji zaključek leta, to bo še pestro! Najdražji nas bodo pa mogli prit enkrat proti jutru iskat. :twisted:

Ima pa moj sodelavko, ki si je našla obsedenca. Drug teden imajo zaključek in tip ji ne pusti, da gre. Pa mogla si je zbrisat cifro od mojga in še enega sodelavca. Boga reva. :?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

^^ Se moram strinjat.

Se spomnim na začetku, ko sva bla z mojim še čisto sveža. Joj, vsako minutko bi preživela z njim.
Še sva se videvala samo za vikende, ker sva živela narazen in je blo kar težko kombinirat njega, kolegice, fax in družino in so po malem vsi trpeli. Še najbolj pa jaz, ker so mi vsi (sploh pa kolegice) fino igrali na občutek krivde in sem mela res slabo vest češ, da zapostavljam vse.
Pa niti ni blo tako hudo. Sem si vzela cajt za kofe, za klepet. Sicer bolj poredko, a sem si. Joj, kak ogenj v strehi je bil, ko sem rekla, da midva bi bla pa sama za novo leto.
Je trajalo, da so kolegice sprejele, da ni konec sveta, če ne visimo skozi skupaj. :)
Imaš, da me vikaš!
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Sej mislim, da je na vsakem začetku zveze podobno. Bi ga mel 24/7 ob sebi. Čeprav je meni še zdej smotano npr. zjutraj, če kdaj ne vstaneva isti čas in gre on na šiht jz pa še mal poležavam. Bi ga kr notr obdržala pa odpisala vse za par dni. :D Če pa vstaneva isti čas in greva je pa lažje. :D

Sej tudi midva sva res FUL čepela skupaj čisto na začetku, ampak, da se ne bi družila z ostalimi je pa tumač. Midva itak najraj greva skupaj ven, drugače mava pa itak eno in isto družbo in npr. gremo skupaj ven - več parov, al pa "boljše polovice" same. Se pravi me babe. :D :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Mislm da svoje prave prijatelje in prijateljice boš vedno obdržala neglede na to al maš fanta al ne, vsaj pr men je tko.
Si vzamem čas za prijatelje, tko kot si moj fant tut, sicer sem veliko z njim ampak frendou pa ne zapostavljam, sploh unih tapravih. Smo šli vsi na različne šole, eni delat, eni so se preselil, ampak dobivamo se pa še zmerj pa še zmerj se dobr razumemo. Tko da naša družba je kul, ne vem kako je pa drugje. Je pa res da se s časoma vse spreminja, sam to pa tko je, tak je lajf....vsi se spreminjamo ane, neglede al maš vezo al ne.
Live your life like you want
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

jst to vidim pr kolegicah..čist ratajo odvisne od tipa, ne zmenijo se za kolege in kolegice...pol pa k gredo narazn s tipom, smo pa kolegice dobre.. :lol:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

sabinca:) napisal/-a:jst to vidim pr kolegicah..čist ratajo odvisne od tipa, ne zmenijo se za kolege in kolegice...pol pa k gredo narazn s tipom, smo pa kolegice dobre.. :lol:

in ve, kolegice, dejansko čakate na njih vse vesele odprtih rok? :)

js zase vem, da ne bi. okej, drugo je, če ima prijateljica resnega fanta, potem je logično, da da včasih (!) prednost njemu, da manj časa preživi s tabo, ker mora sedaj prosti čas nameniti še fantu. ampak če je fant resen. da pa bi vsak mesec imela drugega in vsakemu dala prednost pred mano, js bi bla pa dobra samo za vmesna obdobja in pa seveda za poslušanje, kako oh-in-sploh je nek novi frajer in čez par tednov kako jo je prizadel - ooo ne :D
Make music, not war
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Zakaj jih pa ne bi čakale? Pravi prijatelji ostanejo za vedno, fantje pa pridejo in grejo ...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

To je res, ampak v vseh primerih pa tudi ne drži. Besides, zakaj bi pa morala svojo prijateljico čakati odprtih rok, ko gre s fantom narazen, ko pa prej ni našla časa zame? Zakaj že? :? Ne hvala za obnovitev prijateljstva pa srečno! :wink: Jaz sem imela prijateljico, ki me je večkrat povabila ven, da sem šla z njo in njenim nekam žurat ali pa samo na pijačo. Ko smo bili zunaj, se je vesila po njem in sta bila kot prilepljena drug na drugega, da se sploh nisem mogla z njo nič pogovarjati in sem stala tam zraven njiju kot lipov bog! Nimam nič proti parom, sploh če so na sveže zaljubljeni, ampak jaz sem očitno ena izmed redkih ljudi, da se ne obnašam kot ena koka ko sem sveže zaljubljena, ampak se v družbi zadržujem in ne napadem svojega izvoljenca s poljubi ali da bi ga objemala kot da se celo večnost ne bova videla. :roll: Poleg tega na začetku zveze ločim čas, ki ga preživim s fantom in čas, ki ga preživim s prijatelji in tako se noben ne počuti neprijetno kot sem se jaz zraven moje prijateljice in njenega dragega. Naj dodam še to, da nista več v fazi sveže zaljubljenosti, ker sta skupaj že dve leti in pol. Takšno zapostavljanje oz. ignoriranje se mi je zdelo zelo grdo, ker je videla, da mi je neprijetno, pa je še kar nadaljevala z njenim. Čemu me potem sploh vabi z njima ven, če z njo v celi noči spregovorim par besed, zatem pa naj gledam njune seanse ali kaj?
Odgovori