Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Jst mam pa tegale - Carrera intense sleek .. Prej sem imela enega ful slabega, ki mi je tudi ful scufal lase in mi jih nardil ful suhe.
Tega sem pa prejšnji mesec v M Tehniki zasledila v akciji in sem se odločla ga kupit. In sem zadovoljna z njim. Ful lepo mi lase zravna, pa tudi ostanejo lepo mehki.
Let's swim to the moon .....
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Eclat napisal/-a: upoštevati pa je potrebno tud to, da vsak teden privoščim svojim lasem masko iz rumenjaka, olivnega olja ter medu, kar imam najmanj eno uro gor :D

a mi poveš, koliko približno daš česa? Ker sem enkrat že ta 'recept' nekje zasledila, nikjer pa ni pisalo količine :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

bljak!rumenjak in olivno olje definitivno ja.,ampak med dajat na lase pa no way.Med je že sam po sebi lepljiv...Kako pa ga spraviš dol z las,pa si niti ne predstvljam.Nitro?

Drugače pa moja zaščita las pred likanjem je zaščita od Paul Mitchell.naj naj :flower:

Kar se tiče pa Remingtona..sm imela dva in pri obeh sem uveljavljala garancijo.Mogoče so sedaj kaj izboljšali kvaliteto plošč in grelcev,vendar mene je razočaral.Veliko je odvisno od tipa las,..in kaj sploh od ravnalca pričakuješ. :roll:
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb.*

Neprebrana objava Napisal/-a Limonca.ena »

Ko sem si prviga kupla sem dala 6000 je biu v neki akciji. Z navadno ploščico in sem bla res full zadovoljna na začetku , hitro se je segreu pa full jih je lepo zraunau. Čez nekaj časa pa so se mi začeli uničevat lasje. In sem se mogla postričt na kratko ker sem te maske za lase spreje balzame prepozno začela uporabljat.

En čas potem nisem več uporabljala teh likalnikou. Zdaj sem si pa noviga kupla.. Z keramično ploščico.. in ga uporabljam res redko.

Slika
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Eclat napisal/-a:ta Tigi S-factor si kupim v frizerskem salonu

sm pa ugotovila, da je boljše ter lepši rezultat(vsaj zame) če si to pošpricam na dlan ter si potem nanesem na konice (izogibam se temu, da bi dala v bližino lasišča, kr mam zlo mastne lase ob lasišči) ter počakam nekaj minut, saj se mi pol lasje nič ne mastijo

glede na to, da likalnik rabim že skor vsak dan se mi zdi, da imam manj uničene lase kot nekatere ki si jih zlikajo enkrat na teden- upoštevati pa je potrebno tud to, da vsak teden privoščim svojim lasem masko iz rumenjaka, olivnega olja ter medu, kar imam najmanj eno uro gor :D

Kok pa stane ta Tigi S-factor?

Pa tud jst bi prosila če napišeš kok časa daš v tisto masko za lase :) .
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

caly napisal/-a:Kar se tiče pa Remingtona..sm imela dva in pri obeh sem uveljavljala garancijo.

jst sm jo že pr treh... ampak je pa fajn k sm vedno čist novga dobila nazaj k se jim jih zgleda ne splača popravljat... tko da še vseen prsegam na remington
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne vem kako lahko še vedno prisegaš na neko znamko,ki ti trikrat zataji.To je samo pokazatelj,da so narejeni nekvalitetno oz. da so bili tako izdelani.Sej pravim,da so lahko sedaj boljše in kvalitetnejše izdelani.Js pač Remingtonu ne zaupam več. :)
Uporabniški avatar
Eclat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eclat »

hmmm, olivno olje dam za kake 2-3žlice, pol medu za 2 žlici in en rumenjak (brez beljaka). ter to pustim najmanj eno uro na laseh (to masko si nanesem na suhe lase in ne na mokre). pol pa si operem dol s šamponom. ja tud, js sm mislila, da mi med ne bo šel z las, ampak morm res reč, da s toplo vodo ter šamponom gre dol, če pa imam občutek, kot da še ga imam kaj na laseh pa še enkrat šamponiram :sport: nato pa dam balzam

za ta Tigi S-factor (Flat Iron Shine Spray) dam 19,50 evra kupim, pa si pri svoji frizerki. je pa res, da marsikatera govori, da ji zmasti lase, tko, da si ga raje pošpricaj na dlan ter tako potem naneseš na konice ter pustiš nekaj minutk (meni konice potem take fajne naredi in izgubi tiski masten lesk kot ga ima na začetku ko si ga naneseš na konice-kot da bi ga posrkali lasje)in si jih zlikaš. :biggthumpup: vsaj meni to ustreza ni pa nujno, da bo vsakemu.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

caly napisal/-a:Ne vem kako lahko še vedno prisegaš na neko znamko,ki ti trikrat zataji.

mogoče zato, ker še nism najdla nč boljšga in ker mi njihove prevleke na likalnih ploščah najbl ustrezajo... moji lasje majo namreč čist specifične potrebe :wink:

drgač mam pa tud jst tole S-factor kao zaščito od Tigija in je čist brezveze in nefunkcionalna... v bistvu se mi lasje še bl lomjo in so scufani kadar jih s tem pošpricam... škoda tok dnarja k ni vredn
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka

micamaca imaš lase s posebnimi potrebami;P hehe...Ja sej pravim,da so zdaj Remingtonove plošče naredile kar en lep korak naprej tudi s tem,da na plošče velja doživljenjska garancija :zustimm:

Od Tigi-ja S factor se zdi tudi meni premasten.Verjamem,da ravno ta mast naredi na lasu zašćitno plast,vendar zaščita mora bit taka,da preden se lase zlika,se jih dodatno navlaži,ker jih likalnik še toliko bol izsuši,..Zato priporočam izdelke od Paul Mitchell.

Je pa res,da imamo nekatere tanke lase,nekatere bol debele,goste,tanke,kratke,..bla bla in vsakim se treba drugače posvetit.Imamo lase s posebnimi potrebami;P merry christmas!!:xmas:
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

haley napisal/-a:Punce kaj naredite zdaj, ko je v zraku toliko vlage, pada dež...? Ker moji lasje takoj ko pridejo v stik z vlago postanejo spet kodrasti in se jih sploh ne splača likat potem. A obstaja kak preparat zaradi katerega so lasje dlje časa ravni?

To se je meni en čas zelo zelo pogosto dogajalo. :?
Sedaj pa niti ne več in sem ugotovila zakaj je tako. Pozimi si jaz lase likam IN fenam in se mi zdi, da se veliko manj kodrajo ob vlagi, megli, dežju. In to mojo hipotezo mi je potem tudi frizerka potrdila. Tako, da mislim, da je res nekaj v tem, da če si že s fenom in krtačo precej zravnaš lase in z likalnikom nato še samo greš parkrat skozi, je rezultat dosti boljši. :wink:
Drugače pa ne verjamem v neke "čarobne" preparate, ki preprečijo, da se lasje skodrajo ( od šamponov do mask itd.. ) ker sem jih zelo veliko že probala,pa ni bilo nikakšnega učinka.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Tjasa77
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tjasa77 »

veronika_ napisal/-a:jst mam likalnik od game in sm res zadovoljna.

tud jst - imam ga 3 leta, pa lika kot nov:
http://gama.studioma.si/
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Jst mam zaščito S factor od Tigija za daljšo obstojnost zravnanih las in morm rečt, da kar pomaga, če je vreme ok. Če je neka huda vlaga in dež mi tudi to ne pomaga dosti.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Tjasa77 napisal/-a:
veronika_ napisal/-a:jst mam likalnik od game in sm res zadovoljna.

tud jst - imam ga 3 leta, pa lika kot nov:
http://gama.studioma.si/
Jaz mam tudi tega gama in sem ful zadovoljna. Prej sem mela skos Remington, zdaj pa že veš kot leto tega in se mi zdi da se FUL vidi razlika, je boljši.
I laugh at gilded butterflies.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^A tili gama nej bi bli boljši od Remingtona? Ne sppznam se kej velik na likalnike, zato pa sprašujem. :)
Odgovori