Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

O kakšni neresnosti pa tukaj pravzaprav govorimo? Ker moj fant mi s svojimi nezrelimi šalami povsem odgovarja. Tudi finančna odvisnost mi je povsem samoumevna - čas bo itak prinesel svoje. Rasteva in se razvijava skupaj in ne potrebujem nekoga, ki bo vse dal že skoz, da bo meni posredoval svoje modre izkušnje. Ne potrebujem še enega fotra in mami v enem. V nekaterih situacijah se mi sicer to prav fino zdi, ko me pouči o nekaterih sila modernih zadevah, ampak rada pa vidim, da tudi jaz njega na drugih, bolj mojih, področjih.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

ryu10kyu napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:[b] In jim čisto lepo znese, ker niso vsi najstniki neresni. :wink:

Ja sj, skor ničesar ne mormo posplošit. Tud usi 30-letniki niso resni a ne :) .

Ok..lahko zaključimo, da se iz tega brez skrbi lahko izzvzame tudi 30 letnike...40 letniki so kul...oni so se pa res že zresnili in uredili življenje...samo potem pride kriza srednjih let, ko se možakarju spegla in se kar naenkrat začne oblačiti v mladostniška oblačila kupi harleya, športni motor ali pa športni avto in skuša obujati spomine na mladost oziroma na neizživeto mladost in sanje, ki jih je gojil v rani mladosti.
Na koncu lahko pridemo tudi do zaključka, da so moški neka čudna bitja, ki imajo stalno neke pubertete...od mladostniške do srednjeletne in starostne pubertete, haha :lach:
Mah...kdo sploh rabi desca...samo težave so z njimi...bolje biti samska najmanj problemov...si sama zase nobenemu ni treba umazanih cunj prati in prdenje poslušati, pa tudi na tvju lahko mirno gledaš družinski film ali pa kakšno telenovelo, pa ob tem ne poslušaš njegovega zmrdovanja. :wink:

Haha, zdaj si me pa nasmejal. :lach: Tule si res malo pretiraval. Moj oče ni dal ničesar od naštetega skozi (to, da je njegov abraham mimo, pustimo ob strani :D), tudi fotri vseh mojih kolegic in fotrovi kolegi so dali t. i. "krizo srednjih let" čisto neopazno skozi. Po mojem so si ljudje to "puberteto 2. stopnje" (krizo srednjih let) samo izmislili, ker je nekaterim ženam šlo v nos moževo obnašanje in so ta vzorec prenesli na celotno moško populacijo, ko zaidejo v to "meno". :D Ah, svašta!
xyz15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xyz15 »

A ni point zveze, da je tistima, ki sta skup fajn pa da se mata rada, da se razumeta...?????? in kako vezo majo zaj tu leta, če je njima kul tak oz. kje piše, da se 2, ki je med njima razlike 10 let nimata kaj pogovorjat. Mislim, da lahko to napiše samo tisti, ki je že dal tako vezo skoz ali pa jo še ima.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Strinjam se s tistimi, ki pravijo, da je razlika, če sta skupaj 15letnica in 25 letnik ali pa 25letnica in 35letnik. Izjeme pa vedno obstajajo ...

Jaz osebno si težko predstavljam, da bi bila skupaj z mlajšim - predvsem zato, ker mislim, da morata imeti partnerja neko skupno izkušnjo, življenjski potek ... in sama sem generacija, kjer so se stvari začele drastično spreminjati. Ne predstavljam si, da bi bila z nekom, ki ni bil v Jugovojski, ki ni imel marksizma v gimnaziji, ki se ne spomni dne, ko je umrl Tito, ki ni doživel sprememb ob koncu 80ih (doživel zavestno; ne kot dojenček v zibki :wink: ) ... načeloma me nič ne moti, če je tip par let mlajši - le da v mojem primeru to pomeni, da ima popolnoma drugačne življenjske izkušnje in prioritete. In meni to ne gre skupaj ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

^^ Se strinjam, da je do neke mere važno koliko je partner star in da je fajn met isto starega al mal starejšiga, ne pa mlajšega, ker s tistim bolj težko kaj skupnega najdeš (v mojem primeru se ne gre za iste stvari kot pri tebi - zgodovina). :wink: Koliko pa si stara, če ni skrivnost? Ker glede na stvari, ki si jih naštela, moraš biti starejša od večine forumašev tle gor... kjer smo bl mladi oz. še bl mlade od cca. 18 pa do poznih 20 let (čeprou je slednjih opazno manj). :)
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

ok kako mate loh tok proti mladim puncam u razmerju s tarejšimi..djte no..
a k ste ble same stare 15 let pa ni mela nbena starejšga tipa??
jao no...itak pa sex oščejo tipi pr usaki punci neglede kok je stara..ja sj vem use ste tle gor popolne k ste nedolžnost zguble najmanj pr 18h pa z resnmu tipom k se bo oženu z vami :roll:
ja pa kaj še haha
nevem zakaj so (smo) mlajše ušeč starejšim tipom...sam je pa res d je tud mal kontra..tud punce gledamo za starejšimi..tko d tko je..razen v nekaterih primerih...

lepo se mjte :D
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

A smo na šibko točko udarile? :twisted: :D

Pri 15h sem bla v 1. letniku SŠ in so se mi zdeli 18 letni fantje, tisti iz 4. letnika odrasli. Dobesedno odrasli. Nisem niti pomislila, da je mogoče kaj met z njimi. Poleg tega je blo na razpolago tolko lušnih 16 in 17 letnikov, da .... no, ni blo niti potrebe gledat za tistimi nonoti. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

^^ Aha, aha, točno taki so se tudi meni zdeli takrat 18letniki. Sicer privlačni, ampak niti pomislila nisem na možnost, da bi se kdo zanimal za smrkljo kot sem jaz. Kaj šele 25letniki... Sem bila bolj na svoje vrstnike "usekana" :D .
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

trapa napisal/-a:A smo na šibko točko udarile? :twisted: :D

Pri 15h sem bla v 1. letniku SŠ in so se mi zdeli 18 letni fantje, tisti iz 4. letnika odrasli. Dobesedno odrasli. Nisem niti pomislila, da je mogoče kaj met z njimi. Poleg tega je blo na razpolago tolko lušnih 16 in 17 letnikov, da .... no, ni blo niti potrebe gledat za tistimi nonoti. :D

Čist enako. Tud men so zdel čist preveč odrasli, in sem jih gledala kr z nekakšnim rešpektom :) .
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dadyka15 napisal/-a:nevem zakaj so (smo) mlajše ušeč starejšim tipom...

Ne vem no kako je zdaj, ampak ko sem bila jaz v 1.letniku sš, se starejši tipi niso ravno zanimali za toliko mlajše punce. Tudi me smo bolj padale na vrstnike. Kasneje pa se ta razlika v letih (3 leta, če še vedno govorimo o tistih tipih, ki so bili stari 18 let, ko smo me bile 15) nekako izniči. Ko je punca stara 18 ali 19 let, fant pa starejši 3 leta, postane ta razlika čisto normalna oz. nevpadajoča. :wink: To pa zato, ker takrat prideš nekako na isto valovno dolžino kot tista generacija (vsaj večina, pustimo izjeme ob strani). :D
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

joj punce... ste k babice.. " k sm bla jz tok stara je blo use drgač...joj današnja mladina.."
haha
ja zdj je pač drgač..
jz mam že od vedno starejše tipe in pod 20 sploh ne gledam...
tud u prvem letniku sm mela tipa k je biu u zadnjem...pa sva se čist uredu razumela..pa ni šlo za sex, sploh pa ne u tem smislu d bi biu zmano sam zrd tega...
men se zdijo pa moji vrstniki preotročji.... :evil:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Brez zamere, ampak z zadnjim stavkom si šele pokazala koliko ti še manjka do zrelosti. :wink: Ne moreš posploševati, ker se najdejo tudi vrstniki, ki so lahko resni. In ne govorim o tem, da zveza s 3-letno razliko ne more funkcionirat, ampak imaš s 3 leta starejšim partnerjem več skupnega, kot sta že oba malo starejša. Ni pa ti treba zdaj delati zaključkov in primerjav, da smo kot babice. Saj se ne gre za to, da bi pametovali, samo diskutiramo o razliki v letih and that`s it!
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Oh ja babica sem že to je :lol: . Ubistvu tko dejansko je; prov opažam da zdj že 14 letnice hočjo bit neki odrasle. To sklepam po moji sestrični. Že pr 14 začela s čiki, banditosi..wannabe kul :roll: . Zdej je sicer že v 1. letniku srednje šole, vidla sem jo zanč v lj:štikli, namazana tok da je bla neprepoznavna skor, zgledala je starejša od mene...Ok ne bom več OT.

Nimam nč proti če je med parnerjema velik let razlike, če njima paše pol uredu a ne :) . Vseeno je pa tud velka razlika kok sta onedva stara, kot ste že prej pisale (15-25, 25-35).
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sui »

:?
Zadnjič spremenil sui, dne 28. Apr. 2009 21:01, skupaj popravljeno 2 krat.
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

sui, načeloma je res, da ima zrelost veliko vlogo pri tem in da leta niso pokazatelj tega koliko je kdo (ne)zrel. :D Ampak glej (ni moj namen te napadat ali kaj podobnega), zdaj mogoče misliš, da se s fantom super ujameta in verjamem da se, kako dolgo pa bo to trajalo pa je druga zgodba. Ne želim te prestrašiti ali ti zamajati pozitivno sliko o vajini zvezi, ampak pri 15 letih si lahko zrel samo do te mere, da si sam misliš, da si. Verjemi, da pri teh letih zrelost še ne pride na vrsto, ker se vsak hoče (nekateri to ugotovijo šele v študentskih letih) znoret in it žurat, pit, živet neobremenjeno in dati skozi tudi kakšno avanturo mogoče. Glede tega smo vsi isti in krvavi pod kožo. Moja prjatlca je tudi govorila v 1. letniku, da je našla resnega fanta in sem si mislila, okej mogoče pa ga je res... pol pa je po slabih dveh letih ugotovila, da je dala dve leti vstran, ker ni nč žurala, bla s kolegi itd. in takrat se ji je strgal, da je bla vsak vikend pjana. Sam to sem ti želela povedat. No, na faxu pa itak skor vsak rabi svobodo. :D
Odgovori