Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Vau, jagodka85, lepo si se potrudla :)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

kepka napisal/-a:Dobila sem paket! :heiss: Ker sem prej tako tezila za slike, se spodobi, da naredim eno fotozgodbo, kajne.

Paketek, licno zavit:
Slika

Iiiiiiiiiiiiiiiiii! Najbolj svetovni papir na svetu! :D
Imaš, da me vikaš!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Tudi jaz sem danes dobila in totalno vem, katera je moja obdarovalka. Mislm da no, če je njen kraj isti pošti :) Ima zelo lepo ime, sej verjetno mislim pravo..
Slika pove tisoč besed. Vse je ful luškano, ogrlica je fenomenalna, nogavičke so pa žal premejhne. Če te ne moti, jih bom podarila sestričnici :) Čokolada pa že počiva pod jelko :) Hvala!
Slika
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

katera je pa moja božička??? :cry:
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

sončk :) Me veseli da ti je všeč darilo! Malo ti bo dišalo po svečki ( upam da te ne moti kaj na njej piše, da neboš misla da sm gey :) ...ni blo druge izbire, mi je pa bla ful dobra pa nism mogla mimo nje)
Uf sorry da so ti premali in ne , nikakor nebom jezna če jih boš podarila, sam da bodo uporabni:) Pa če bojo za prah pobrisat :)
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objava Napisal/-a _*Jagoda*_ »

haley napisal/-a:Evo danes sem pa tudi jaz končno dobila svoj paketek! In sem bla super noro presenečena! Kot da bi me tista oseba kar dobro poznala (čeprav iz tistega konca Slo iz kjer sem dobila paketek sploh nobenga ne poznam). Vse skupaj je bilo v darilni škatli z metuljčki-js obožujem metuljčke! :sport: Potem notri je bil ta temen ferrero (mmmm), pol fa deodorant, ki ful dobr diši pa še playboy uhani! Ful se mi dopade playboy motiv. Na žalost ne nosim uhanov, ampak je mogoče zdaj končno čas, da si dam luknjice nardit :D
Res ful hvala hvala mojemu dedku mrazu! :bussi: Upam, da mi boš povedala katera si :)

Vidim, pa da je bilo tudi moji obdarovanki darilo všeč :jump:

em.. ja ta tvoj dedek mraz pa bi naj bla jaz :wink: me veseli, da se ti je dopadlo darilo :)

LP
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

no jaz pa še kuj nisem dobla! :( vidima pa da ste ostale ful zadovoljne s svojimi darili, in to je ful dobro! :D se pa strinjam s tem,da bi se obdarovali samo za božič,ker drugače bo res to obdarovanje izgubilo svoj pomen.

no sej nisem fejst jezna na svojega božička,sej je do jutri rok, tak da bom še malo potrpela! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

_*Jagoda*_ napisal/-a:
haley napisal/-a:Evo danes sem pa tudi jaz končno dobila svoj paketek! In sem bla super noro presenečena! Kot da bi me tista oseba kar dobro poznala (čeprav iz tistega konca Slo iz kjer sem dobila paketek sploh nobenga ne poznam). Vse skupaj je bilo v darilni škatli z metuljčki-js obožujem metuljčke! :sport: Potem notri je bil ta temen ferrero (mmmm), pol fa deodorant, ki ful dobr diši pa še playboy uhani! Ful se mi dopade playboy motiv. Na žalost ne nosim uhanov, ampak je mogoče zdaj končno čas, da si dam luknjice nardit :D
Res ful hvala hvala mojemu dedku mrazu! :bussi: Upam, da mi boš povedala katera si :)

Vidim, pa da je bilo tudi moji obdarovanki darilo všeč :jump:

em.. ja ta tvoj dedek mraz pa bi naj bla jaz :wink: me veseli, da se ti je dopadlo darilo :)

LP

A ti si bla...oooo...ej res ful ti hvala...se mi res ful dopade darilo :D :bussi:
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

Zanima me: fuzbal, it. glasba, delo (osvobaja!)
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

^^ a si mal temo zgrešila? :gruebel:
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnjaL »

Ej, trenutno ni lepše novice, kot do, da je tud moji obdarovanki darilo všeč!:)
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Jaz grem dons pogledat če me kakšen paketek čaka.Jaz samo upam da se niso prijavle v to igro kakšne ki potem ne bodo poslale daril,ker se mi zdi to ful grdo.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

jest bi kot prvo najraj ustrelila našga poštarja... ob 7 zjutrej se obes na zvonc in zvoni dokler ne zbudi cele stolpnce, pol pa reče: ''oh, a ste lihkr ustal? upam da vs nism zbudu'' :wall: kreten....

uglaaaaunem... dobila sm darilce in bla prijetno presenečena :D dobila sm ročno narisano in izredno simpatično risbico božička v avijonu, zadej napisan verz od Rilke (v nemščini seveda), lušno okroglo priponko in skico napol stoplenga snežaka (ja, Sonne je trotzdem geil!! :rofl: ), poj še temno čokolado s cimetom in nageljnovimi žbicami (prvič vidm tako kombinacijo, upam da bo dobra, jo šparam za zvečer hehe) in svetovno lep zvezk s trdimi platnicami (tazga išm že doug, pa ga še nism najdla u našmu koncu) :jump: hvala hvala hvala

Slika
Slika
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Jah jst pa še kr nism nč dobila... Upam da ne bom razočarana od te igre... :?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

mene je tudi danes poštar zbudil, in sem dobila paketek! :D in sicer,tako lepo škatlico z rdečimi črtami, noter pa eno šalčko na kateri piše mrs.scofield, pa ene dišeče robčke z jelenčkom rudolfom in dve kopalni kopeli! :D ful vesela, ker je res orginalno darilo. slike pa dobite jutri, ker zdaj hitim na praznovanje.

ful vesela, in res hvala božički. :D zanima me kira je? vem da je s primorske...:D

lepo praznujte vsi!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Zaklenjeno