Cosmo obdarovanje 2008
Tudi jaz sem danes dobila in totalno vem, katera je moja obdarovalka. Mislm da no, če je njen kraj isti pošti
Ima zelo lepo ime, sej verjetno mislim pravo..
Slika pove tisoč besed. Vse je ful luškano, ogrlica je fenomenalna, nogavičke so pa žal premejhne. Če te ne moti, jih bom podarila sestričnici
Čokolada pa že počiva pod jelko
Hvala!

Slika pove tisoč besed. Vse je ful luškano, ogrlica je fenomenalna, nogavičke so pa žal premejhne. Če te ne moti, jih bom podarila sestričnici

sončk :) Me veseli da ti je všeč darilo! Malo ti bo dišalo po svečki ( upam da te ne moti kaj na njej piše, da neboš misla da sm gey
...ni blo druge izbire, mi je pa bla ful dobra pa nism mogla mimo nje)
Uf sorry da so ti premali in ne , nikakor nebom jezna če jih boš podarila, sam da bodo uporabni:) Pa če bojo za prah pobrisat

Uf sorry da so ti premali in ne , nikakor nebom jezna če jih boš podarila, sam da bodo uporabni:) Pa če bojo za prah pobrisat

- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
haley napisal/-a:Evo danes sem pa tudi jaz končno dobila svoj paketek! In sem bla super noro presenečena! Kot da bi me tista oseba kar dobro poznala (čeprav iz tistega konca Slo iz kjer sem dobila paketek sploh nobenga ne poznam). Vse skupaj je bilo v darilni škatli z metuljčki-js obožujem metuljčke!Potem notri je bil ta temen ferrero (mmmm), pol fa deodorant, ki ful dobr diši pa še playboy uhani! Ful se mi dopade playboy motiv. Na žalost ne nosim uhanov, ampak je mogoče zdaj končno čas, da si dam luknjice nardit
![]()
Res ful hvala hvala mojemu dedku mrazu! :bussi: Upam, da mi boš povedala katera si![]()
Vidim, pa da je bilo tudi moji obdarovanki darilo všeč
em.. ja ta tvoj dedek mraz pa bi naj bla jaz

LP
-
- Kofetarica
- Kontakt:
no jaz pa še kuj nisem dobla!
vidima pa da ste ostale ful zadovoljne s svojimi darili, in to je ful dobro!
se pa strinjam s tem,da bi se obdarovali samo za božič,ker drugače bo res to obdarovanje izgubilo svoj pomen.
no sej nisem fejst jezna na svojega božička,sej je do jutri rok, tak da bom še malo potrpela!

no sej nisem fejst jezna na svojega božička,sej je do jutri rok, tak da bom še malo potrpela!

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
_*Jagoda*_ napisal/-a:haley napisal/-a:Evo danes sem pa tudi jaz končno dobila svoj paketek! In sem bla super noro presenečena! Kot da bi me tista oseba kar dobro poznala (čeprav iz tistega konca Slo iz kjer sem dobila paketek sploh nobenga ne poznam). Vse skupaj je bilo v darilni škatli z metuljčki-js obožujem metuljčke!Potem notri je bil ta temen ferrero (mmmm), pol fa deodorant, ki ful dobr diši pa še playboy uhani! Ful se mi dopade playboy motiv. Na žalost ne nosim uhanov, ampak je mogoče zdaj končno čas, da si dam luknjice nardit
![]()
Res ful hvala hvala mojemu dedku mrazu! :bussi: Upam, da mi boš povedala katera si![]()
Vidim, pa da je bilo tudi moji obdarovanki darilo všeč
em.. ja ta tvoj dedek mraz pa bi naj bla jazme veseli, da se ti je dopadlo darilo
![]()
LP
A ti si bla...oooo...ej res ful ti hvala...se mi res ful dopade darilo

- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
jest bi kot prvo najraj ustrelila našga poštarja... ob 7 zjutrej se obes na zvonc in zvoni dokler ne zbudi cele stolpnce, pol pa reče: ''oh, a ste lihkr ustal? upam da vs nism zbudu''
kreten....
uglaaaaunem... dobila sm darilce in bla prijetno presenečena
dobila sm ročno narisano in izredno simpatično risbico božička v avijonu, zadej napisan verz od Rilke (v nemščini seveda), lušno okroglo priponko in skico napol stoplenga snežaka (ja, Sonne je trotzdem geil!!
), poj še temno čokolado s cimetom in nageljnovimi žbicami (prvič vidm tako kombinacijo, upam da bo dobra, jo šparam za zvečer hehe) in svetovno lep zvezk s trdimi platnicami (tazga išm že doug, pa ga še nism najdla u našmu koncu)
hvala hvala hvala

uglaaaaunem... dobila sm darilce in bla prijetno presenečena

-
- Kofetarica
- Kontakt:
mene je tudi danes poštar zbudil, in sem dobila paketek!
in sicer,tako lepo škatlico z rdečimi črtami, noter pa eno šalčko na kateri piše mrs.scofield, pa ene dišeče robčke z jelenčkom rudolfom in dve kopalni kopeli!
ful vesela, ker je res orginalno darilo. slike pa dobite jutri, ker zdaj hitim na praznovanje.
ful vesela, in res hvala božički.
zanima me kira je? vem da je s primorske...
lepo praznujte vsi!

ful vesela, in res hvala božički.

lepo praznujte vsi!
življenje je igra,igraj jo,